-
Anonim
no z jego punktu widzenia było to faktycznie nie halo:))
ale ja wychodze z założenia że dobry trocki(kamieniew,zinojew,dzuga szwili,et consortes...)to martwy trocki:P -
Anonim
każdy komunista to wróg ludzkości
-w ten sposób rozwiązałem wasz spór -
Janek
>no z jego punktu widzenia było to faktycznie nie halo:))
ale ja wychodze z założenia że dobry trocki(kamieniew,zinojew ,dzugaszwili,et consortes...)to martwy trocki:P
sprawa z Trockim jest bardzo zastanawiająca, on miał naprawdę rzeszę fanatycznych wyznawców, dziwne, że nie zarżnął kolegów :P -
Anonim
trocki srocki,jakoś ci jego fanatyczni wyznawcy jak wszyscy w rosjii trafili do kołchozu i nie mieli wiele do powiedzenia.
każdy komunista to wróg ludzkości więc nie ma co sie rozwodzić -
-
Anonim
>RKOmójDom napisał
>każdy komunista to wróg ludzkości
oczywista oczywistość:)
>>więc nie ma co sie
>rozwodzić
no nie ma się co rozwodzic ale co to ma wspólnego z komunistami jako wrogami ludzkośći:>>?? -
Janek
>trocki srocki,jakoś ci jego fanatyczni wyznawcy jak wszyscy w rosjii trafili do kołchozu i nie mieli wiele do powiedzenia.
do kołchozu to oni pewnie bardzo chcieliby trafić ...
>każdy komunista to wróg ludzkości więc nie ma co sie rozwodzić
warto, ale najpierw należy ukarać totalitarystę naszych czasów, Jarosława Kaczyńskiego! :D
-
Anonim
-
Anonim
Tuchaczewski to taki wybitny strateg, ze mu dupe sprali Poalcy w 1920 :)
-
Anonim
ujmujesz nasze zasługi w 20 roku???
dostali baty i bardzo dobrze,może i wodzem był ale dal ruskich a do Polskich wodzów gdzie mu się tam równać!w końcu łomot dostali!i bardzo dobrze !!!! -
Anonim
Uwaga PiS-owcy nadchodzi dzień rozprawy z kaczyzmem i kaczystami, gdy was rozliczymy wprowadzimy jedyny sprawiedliwy ustrój społeczno-polityczny od imienia naszego wodza i ojca narodu polskiego...DONALDYZM...poleca m przeczytać również jego dzieła "Tuskonizm a rozliczenia kaczystów-metody przesłuchań, sposoby wieszania i inne..."
Pozdrawia Mirosław G. -
Anonim
-
Anonim
>Rok 1984 napisał
>Witam!
>
>Moim zdaniem należy jak najszybciej rozliczyć przegrany
>rezim Kaczyńskiego, należy powołać komisje śledcze,
>wygrani nam to obiecali!!!
>
>:D
A ja chcę komisji w sprawie PO, LiDla i PSL! Leppera zostawić w oborze i dać jaką maciore. -
rez
Komisje miały sens przy konstruktywnym votum nieufności.
Teraz to taki zimny kotlet,ale w sumie czemu nie.
Jak obiecali to obiecali.
Zresztą LiD się będzie domagał więc będzie głośno o tym. -
Anonim
Lepiej niech zrobią komisja w sprawie tej reklamówki.
http://pl.youtube.com/watch?v=FsFBd... -
Anonim
>Pan Mateusz napisał
>Tuchaczewski to taki wybitny strateg, ze mu dupe sprali
>Poalcy w 1920 :)
>
armia czerwona była tak wybitna armia ze jej dupe sprali polacy;)
1)mieliśmy wiekszość rozkazów dla ich wojsk przed nimi samymi:)))
2)polecam poczytać o roli stalina jako dowódcy na froncie lwowskim w ogólnej klęsce::))a ze mu to później wypominali to sie ich pozbył;>
3)tuchaczewski jest europie uniwersalis 4poziomowym marszałkiem:))))))____(w 1939:>>>>) -
Anonim
zrobmy owszem,zobaczymy jak PO sie na tych komisjach przejedzie-kolejna bramka samobojcza bedzie. -
Janek
-
muzykoholik
Ostatnio nawet Putra mówił, że PiS jest za komisją śledczą.
Szybko zmienili zdanie.. -
Luki