-
Wu Pe
ale tam regulamin ssie. Polowa z nas by tam bana dostala. Tam nic nie mozna co za bezsens
-
War Pigs
Dlatego nie warto sie tam wbijać... takie gronko o polityce dla poprawnych, grzecznych politycznie lizusów moderatorków grona:)
Niedługo będą tam tematy chwalące moderatorków - na Grono-serwis już są, buhahahaha:) -
Do ludzi, zarzucających forum polityka cenzurę - bez urazy, ale zachowujecie się jakbyście byli ignorantami....Jakiś prowokator rzuca puste oskarżenia, a Wy ślepo mu wierzycie, nie próbując ich nawet przynajmniej wstępnie zweryfikować.
Rzeczywiście, na FP obowiązuje pewien regulamin i nie można na przykład po sobie jeździć, nadużywać wulgaryzmów czy schodzić nadmiernie z tematu wątku. Niemniej jednak zasadom tym podlega KAŻDY. I nie ważne jest to, że ktoś jest lewicowcem czy prawicom albo czy popiera PiS czy PO. Jak skończą się argumenty merytoryczne i zaczną się teksty o tym jaką to ***** jest np. matka oponenta to osoba taka zostanie napiętnowana, niezależnie od jej poglądów.
Gdzie tu ograniczanie wolności słowa? Ja rozumiem, że fajnie się czasem troche powyzywać, ale czy wymaganie od uczestników dyskusji trzymali pewien poziom to coś złego? Uważacie, że na forum ludzie powinni móc po sobie jeździć... Spoko, ale zaakceptujcie to, ze czyjas wizja funkcjonowania forum może się różnić od waszej i wcale nie być błędna.
>Rafus Maximus napisał
>Dlatego nie warto sie tam wbijać... takie gronko o polityce
>dla poprawnych, grzecznych politycznie lizusów
>moderatorków grona:)
No rzeczywiście, takie osoby jak Mateusz to "poprawne, grzeczne polityczne lizusy moderatorów grona". Tak nas ciągle komplementuje, ze niemal rozpływamy się od tych słodkości, które wychodzą z jego ust.... :P
-
Janek
> Do ludzi, zarzucających forum polityka cenzurę - bez urazy, ale zachowujecie się jakbyście byli jakimiś ignorantami....Jakiś prowokator rzuca puste oskarżenia, a Wy ślepo mu wierzycie, nie próbując ich nawet przynajmniej wstępnie zweryfikować.
nie obrażaj, nie wprowadzaj w błąd, jak masz wątpliwości to sprawdź; to forum jest śliskie i plastikowe do kwadratu, są tam jakieś nawiedzone panienki, które zachowują się niczym siostra przełożona w filmie "Lot nad kukułczym gniazdem" ...
moderatorzy to fanatyczni zwolennicy PO i własnych przekonań na wszystkie sprawy, ja nie używam wulgaryzmów, nie obrażam innych, to moderatorzy tego grona obrażają innych, traktują ludzi jak śmieci;
najgorsze jest to, że zdaje się są ludzie, którzy nie rozumieją, jak groźni są tacy osobnicy, nie ma zgody na kneblowanie ust, na zmuszanie do niewoli, dlatego walczmy,
WALKA DO OSTATECZNEGO ZWYCIĘSTWA!!! :))) -
-
>Rok 1984 napisał
>> Do ludzi, zarzucających forum polityka cenzurę - bez
>urazy, ale zachowujecie się jakbyście byli jakimiś
>ignorantami....Jakiś prowokator rzuca puste oskarżenia, a
>Wy ślepo mu wierzycie, nie próbując ich nawet
>przynajmniej wstępnie zweryfikować.
>
>nie obrażaj, nie wprowadzaj w błąd, jak masz
>wątpliwości to sprawdź; to forum jest śliskie i
>plastikowe do kwadratu, są tam jakieś nawiedzone panienki,
>które zachowują się niczym siostra przełożona w filmie
>"Lot nad kukułczym gniazdem" ...
>
>moderatorzy to fanatyczni zwolennicy PO i własnych
>przekonań na wszystkie sprawy, ja nie używam wulgaryzmów,
>nie obrażam innych, to moderatorzy tego grona obrażają
>innych, traktują ludzi jak śmieci;
>najgorsze jest to, że zdaje się są ludzie, którzy nie
>rozumieją, jak groźni są tacy osobnicy, nie ma zgody na
>kneblowanie ust, na zmuszanie do niewoli, dlatego walczmy,
>
>WALKA DO OSTATECZNEGO ZWYCIĘSTWA!!! :)))
Wiesz - z tym zarzucaniem fanatyzmu, to radziłbym najpierw spojrzeć na siebie przyjacielu :)
Wszystko zostało już wyjaśnione - jak ktoś jest zainteresowany tym jak jest naprawdę to zapraszam do lektury:
http://grono.net/forum/topic/585718...
pozdro -
Janek
>Wiesz - z tym zarzucaniem fanatyzmu, to radziłbym najpierw spojrzeć na siebie przyjacielu :)
tzn? proszę podać przykłady, kiedy zakładałem komuś knebel?
>Wszystko zostało już wyjaśnione - jak ktoś jest zainteresowany tym jak jest naprawdę to zapraszam do lektury:
http://grono.net/forum/topic/585718...
nic nie zostało wyjaśnione, wczoraj zostałem zablokowany, nie mogłem się wypowiedzieć, wątek cenzura, który założyłem również został zablokowany;
jeżeli nie pojmujesz o co tu chodzi, a nie chodzi o sympatie polityczne, to wielka szkoda, takiego plastiku jak to Forum Polityka to jeszcze nie widziałem :D
>pozdro
pozdro
-
>Rok 1984 napisał
>>Wiesz - z tym zarzucaniem fanatyzmu, to radziłbym najpierw
>spojrzeć na siebie przyjacielu :)
>
>tzn? proszę podać przykłady, kiedy zakładałem komuś
>knebel?
>
Stworzyles sobie wizje świata, w ktorej grono jest jakimś tworem totalitarnym i mimo racjonalnych argumentów przemawiających przeciwo, fanatycznie przy niej trwasz i walczysz z wyimaginowanym wrogiem.
>>Wszystko zostało już wyjaśnione - jak ktoś jest
>zainteresowany tym jak jest naprawdę to zapraszam do
>lektury:
>
> http://grono.net/forum/topic/585718...
>
>nic nie zostało wyjaśnione, wczoraj zostałem zablokowany,
>nie mogłem się wypowiedzieć, wątek cenzura, który
>założyłem również został zablokowany;
>
Jakos nie widze kłódki przy temacie do którego link zamiescilem. A bana dostales nie bezpodstawnie za spamowanie i trolling. Zreszta to krótka kara - przeciez za 2 dni zostaniesz odblokowany.
Ide na cwiczenia, narazie.... -
Janek
>Jakos nie widze kłódki przy temacie do którego link zamiescilem. A bana dostales nie bezpodstawnie za spamowanie i trolling. Zreszta to krótka kara - przeciez za 2 dni zostaniesz odblokowany.
człowieku, nie wstydzisz się wypisywać takie bzdury??? "zresztą to krótka kara"... o jaaa, co się z Wami dzieje???
a zablokowany został wątek pt. CENZURA, a nie jakieś plastikowe tłumaczenia :D
>Ide na cwiczenia, narazie....
mam nadzieję, że po ukończeniu studiów będziesz przynajmniej rozumieć dlaczego i po co ta awantura :) -
Staruch
>Furius Camillus napisał
>Zgadzam się, że moderatorka jest stronnicza, lecz z
>drugiej strony na Grono.net nie ma wolności słowa.; ]
A, jeśli tak, to ja bardzo przepraszam że przeszkadzam.
Zegnam. Już więcej tu mnie nie będzie.
Nienawidzę wielu prezentowanych na Gronie poglądów. W różnych gronach i wątkach. Rzygać mi się chce, gdy wyobrażam sobie ich reprezentantów, ale pamiętam jedno: "twoje poglądy są mi wstrętne, ale oddam życie, żebyś mógł je głosić". To moja dewiza.
Wszelki knebel to śmierć demokracji.
Smierć demokracji, to śmierć godności człowieka i obywatela.