-
Wu Pe
Chcialem z tego miejsca pogratulowac naszym dzielnym chlopakom z UPR. Naprawde oszalamiajacy wynik. Mozecie byc z siebie dumni, tak trzymac chlopaki... buahahahahahaahh ahahahahahahahah... szkoda ze was nie bedzie w sejmie, naprawde bardzo mi przykro z tego powodu :P -
Daniel
Nie wiem co Cię tak śmieszy.. To że 95% społeczeństwa lubi być traktowana jak bydło, a pozostałe 5% brzydzi się demokracją tak bardzo, że nie idzie głosować? -
Anonim
-
Anonim
Wczorajsza wygrana, to wygrana Dody, Wojewódzkiego i Wiśniewskiego. Tych osob, ktore zniszczyły jakąkolwiek forme kultury w Polsce.
-
-
Daniel
>Camillus napisał
>Jakie 95 %!?
>
>Tylko jakieś 50 %.
Z rozmów z ludźmi wiem, że to drugie 50% zwykle nie idzie głosować bo po prostu nie interesuje się polityką i nie ma własnych poglądów (czyli są jeszcze gorszym bydłem.). Ludzi, którzy nie idą głosować ponieważ brzydzą się demokracją jest max 5%. -
K a j k a
-
Wu Pe
na stornie upr mozna bylo czytac jeszcze tak nie dawno
http://www.upr.org.pl/main/artykul....
buahahahaahah laahahahaha 1.28% - przyznac sie kto zrobil ten blad statystyczny ?? -
Anonim
Po co sie smiac.
Na PO glosowali ludzie o 2 pogladach, bo 3 grupa to wiadomo jaka
Ci konserwatywni liberałowie. A jak wiadomo UPR jest bardziej liberalne od PO
Na PO głosowała lewica - mysle, ze durny apel Tuska w debacie z Kwasniewskim zrobil swoje
No i 3 głowna grupa - bezideowa mlodziez, wspierana przez Owsiaka, Dodę, Wojewódzkiego i Ich Troje -
K a j k a
a kto zatem glosowal na PIS ?
Czemu obrazasz mlodziez, ktora chce dobrze dla swojego kraju, ktora liczy na poprawe RP, ktora ma w nosie kto komunista a kto nie ?
Nie lubie Dody i ich Troje ..Nie mam zielonego pojecia jakie maja poglady polityczne i szczerze mowiac mam to gdzies.
-
Daniel
-
K a j k a
-
Anonim
>K a j k a napisała:
>a kto zatem glosowal na PIS ?
>
>Czemu obrazasz mlodziez, ktora chce dobrze dla swojego
>kraju, ktora liczy na poprawe RP, ktora ma w nosie kto
>komunista a kto nie ?
>Nie lubie Dody i ich Troje ..Nie mam zielonego pojecia jakie
>maja poglady polityczne i szczerze mowiac mam to gdzies.
>
>
Hm. Przeciez Donald Tusk mowil co innego w rozmowie z Kwasniewskim o "komunistach"
Ludzie - wy nic nie ogladaliscie z tych przemowien Tuska ?; /
-
Daniel
Wyobraź sobie, że ludzie głosujący na PiS też mają dobre chęci. Podobnie ludzie głosujący na Samoobronę.
Z samych dobrych chęci nic dobrego nie wyniknie. -
K a j k a
Mam inne zdanie o PIS.
Debaty Tusk - Kwasniewski nie ogladalam. pudlo.
Mam wlasne zdanie.
-
Anonim
-
K a j k a
-
Wincu
Nic się nie zmieni, już to mówiłem, ludzie krzyczą na przeszły rząd wybierając nowy, a gdy nowy da przysłowiowego "tyłka" to wybiorą ten który kilka lat temu obalali i tak w koło. Tusk już był, Kaczyński już był, Sld już bylo, znowu był Kaczyński, teraz jest Tusk, a potem będzie znowu SLD. TYLE -
Anonim
chciałem powiedzieć że na miejscu upr już nigdy bym nie zaufał elektoratowi internetowemu...tym wszystkim hejterom,malkontentom którzy nie ruszyli dupy z przed kompa by oddać głos na partie którą sobie wycierali morde na wszystkich forach (4 siła polityczna w internecie heh) jesteście żałośni.byłem,zagłosowałem na upr nie wstydzie się tego ale wstydzę sie za tych co sie zaklinali na upr a nie poszli do wyborów,lenie parszywe.tyle -
Anonim
>K a j k a napisała:
>bo pamietam PRL i rzadu PIS'u cos mi przypomnialy.
>
A jednak. Glosowalas na PO, bo taka moda
PRL a PiS to dwa inne swiaty -
K a j k a