-
Tomek
Wejdzcie i obejrzyjcie kilka filmikow na ktorych widac ze PO z liberalizmem nie ma nic wspolnego
http://hotnews.pl/artpol ska-1180.html -
Anonim
No to chyba dobrze, że nie są aż takimi oszołomami jak niejaki K*rwin, prawda? :> -
Anonim
O matko - drugi co chce zaklinac rzeczywistosc
Jak dla mnie PO to druga konserwatywno liberalna partia (to 1 to mnie odstrasza maksymalnie) po UPR. Tyle,ze Ci pierwsi sa realistami - a UPR z realna polityka nie ma nic wsppolnego.
-
Wincu
Ty z realizmem też nie masz dużo wspólnego, zreszta każdy wie jak w Polsce jest jak było i jak będzie, ty tylko trwasz w maraźmie -
-
Anonim
-
Gamsider_
>Janonim
>czyzby pisowcy chcieli cos nam przekazac?
Pisowcy, nie pisowcy, ale pewnie chcą: takie samo będzie gówno i za Platofrmy i za SLD i za PiSu :) -
Anonim
>Gamsider_ napisał
>Pisowcy, nie pisowcy, ale pewnie chcą: takie samo będzie
>gówno i za Platofrmy i za SLD i za PiSu :)
sugeruje natychmiastowe harakiri...nie bedziesz sie meczyl tym gownem -
Anonim
>Wincu napisał
>Ty z realizmem też nie masz dużo wspólnego, zreszta
>każdy wie jak w Polsce jest jak było i jak będzie, ty
>tylko trwasz w maraźmie
Ja Ci tłumaczyłem dlaczego UPR nie ma nic wspolnego z politykarealną.Polityka realna to taka, ktora moze dotrzec do wiekszosci.
A w Poslce UPR nie przemowi do wiekszosci. LPR moze zdobyc jakis elektorat - ale na hasłach antyniemieckich, kosnerwatywnych i prorodzinnych - nie zaden liberalizm gospodarczy, tylko ten konserwatyzm - ten swiatopoglad
A swiatopoglad to tylko dodatek do pogladow gospodarczyc - ktorych Polacy nigdy nie zaakceptuja, w takiej postaci jaka chce UPR
...dlatego naprawde UPR nie ma nic wspolnego z polityką realną
-
robakk
>Ja Ci tłumaczyłem dlaczego UPR nie ma nic wspolnego z
>politykarealną.Polityka realna to taka, ktora moze dotrzec
>do wiekszosci.
to polityka populistyczna
-
robakk
Realnośc w polityce to obiecywania realnych rozwiązań, a nie obiecywanie
wszystkiego co chce lud ..pomylił ci się realizm z populizmem...
jak UPR będzie miała dostęp do mediów, powoli to się zmieni.. -
Anonim
Przecież UPR ma dostęp do mediów. Wystarczy, że K*rwin powie, co mu leży na wątrobie i już jesteście w TV, tak jak ostatnio z tymi niepełnosprawnymi dziećmi :> -
Anonim
>Mr. Blue Sky napisał
>No to chyba dobrze, że nie są aż takimi oszołomami jak
>niejaki K*rwin, prawda? :>
Rozmowa jest o PO -
Anonim
Nie wiem co wam liberałom mogło wczoraj przeszkadzac w wystapieniu Tuska. Mowil niezle. I na pewno chcielibyscie zeby podobnie mowil Korwin-Mikke. Ale on woli mowic ,ze mozna zarazic sie niepelnosprawnoscia. Jedyna nadzieja w Popieli. Poza tekstami "jestem zażenowany poziomem w tym programie" - przez te 3,4 minuty w programie "FORUM" panowie i panie z innych parti nie wiedzieli co mowic, bo zagiął ich kompletnie. I to dla niego plus
Dlatego kopnijcie pajaca w muszce w zad - niech sie zajmie pisaniem w NC, nie polityką.
-
robakk
szczególnie "liberalnie" mówił o przyjęciu "karty praw podstawowych" <ironia> -
Anonim
Mnie liberałowi nie przeszkadzał Tusk. To jedyny ratunek dla haseł typu: musimy skończyć z tym liberalizmem.
Tak, jak byśmy mieli najliberalniejszy kraj na planecie. Śmieszne. -
robakk
O tak ratunek dla haseł Platforma zapewni...ale nie dla wolnego otwartego rynku... -
Anonim
-
robakk
bo nie zlikwiduje ZUS, bo nie sprywatyzuje służby zdrowia, bo nie obniży podatków dla małych przedsiębiorców, bo załatwi budową autostrad dla swoich firm a nie przez konkurs, bo będzie prywatyzowało przez "strategicznych inwestorów" a nie przez licytację ustną , bo chce przyjąc EURO, czyli scentralizuje pieniądz, co spowoduje inflację i podwyższenie cen, bo chce podwyższac VAT, bo jest za dotacjami UE uderzające w mechanizmy rynkowe, bo będzie lobbowała w parlamencie dla konkretnych grup społecznych a nie dla jednostki i ogólnej pro korporacyjnej a nie pro rynkowej agendzie PO -
Gamsider_
>krist044
>Mnie liberałowi nie przeszkadzał Tusk. To jedyny ratunek
>dla haseł typu: musimy skończyć z tym liberalizmem.
>
>Tak, jak byśmy mieli najliberalniejszy kraj na planecie.
>Śmieszne.
Poprawka: NEOliberalny :D Uwielbiam PSL i innych ćwoków pokroju Sierakowskiego za te teksty.
>wincent ferrer
>sugeruje natychmiastowe harakiri...nie bedziesz sie meczyl
>tym gownem
Ależ można próbować naprawić ten system :) W ostateczności wyjechać. Po co marnować pieniądze wydane na mnie przez rodziców? O_o -
Gamsider_
Aha, krist, doczytałeś o tych dobrodziestwach Unii liczonych bezpośrednio w transferach z/do UE? :>