Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rez

Chociażby dlatego:

http://tiny.pl/1l73

Na początku chciałem jakoś skomentować szerzej zachowanie tego człowieka, ale szkoda po prostu czasu.
    Ciekawe tylko czy fanatycy Korwina zarazili się od niego debilizmem.
  • Anonim

Jego trzeba wyslac do zakladu psychiatryczngo. Pokrzyczy o faszyxmie - ale wyslać trzeba.
  • F

>rez napisał
    >Chociażby dlatego:
    >
    >
    > http://tiny.pl/1l73
    >
    >Na początku chciałem jakoś skomentować szerzej
    >zachowanie tego człowieka, ale szkoda po prostu czasu.
    >Ciekawe tylko czy fanatycy Korwina zarazili się od niego
    >debilizmem.

o_0 !!!
  • KleksWGaciach D.

Roman Giertych o Korwinie "Każda partia ma swojego Palikota" :))))
  • Anonim

http://grono.net/forum/topic/538461...

tu też jest o tym dyskusja
  • Кароліна Kądziela

wolnosc słowa:D i poglądów.
  • madzia

A czego by się można spodziewać po idiocie...
  • Anonim

>§°Kajo°§ napisała:
    >wolnosc słowa:D i poglądów.

oczywiście że tak, ale przecież wolno te poglądy krytykować; )
  • Кароліна Kądziela

jasne, zgadzam sie z Giertychem, że każda partia ma jakiegoś Palikota. Ciekawe tylko, kto jest Palikotem LPR?:)
  • Anonim

Muszę kupić okulary, bo żadnych poglądów - prócz bezsensownego krzyku i inwektyw - nie zauważyłem.
  • Anonim

>§°Kajo°§ ha escrito:
    >jasne, zgadzam sie z Giertychem, że każda partia ma
    >jakiegoś Palikota. Ciekawe tylko, kto jest Palikotem LPR?:)

Wrzodak?; >
  • Кароліна Kądziela

Wrzodak to jest lokomotywą Samoobrony:D
  • mr. ricci

>§°Kajo°§ napisała:
    >jasne, zgadzam sie z Giertychem, że każda partia ma
    >jakiegoś Palikota. Ciekawe tylko, kto jest Palikotem LPR?:)

wojtuś "w zasadzie to my nigdy nie byliśmy prawicą" wierzejski.
  • Daniel

Ja się zgadzam z Korwinem.. Nie posłałbym dziecka do klasy w której połowa osób ma opóźnienie umysłowe. Podobnie nie posłałbym dziecka do klasy gdzie połowa osób jest niepełnosprawna. Aczkolwiek jedno dziecko na wózku w klasie nie stanowiłoby dla mnie problemu. Ale powtarzam: jedno!

Ale nie mogę zrozumieć czemu Korwin musi to mówić w kampanii wyborczej. Ma rację, ale akurat to powinien przemilczeć.
  • Anonim

Dał się sprowokować lewicy d***kratom. Ale nie dziwię się. Jakby jakiś "patafian" zakłócał moje przemówienie to, też bym się wkurzył.; )
  • Ajgor

Ja też się zgadzam.Meritum jest takie, że to rodzice powinni decydować, gdzie się mają uczyć ich dzieci i jak nie chcą ich posyłać do klas z inwalidami, to nie posyłają i koniec. Tyle że Korwin,jak mu się nierzadko zdarza, przedstawił to w sposób "nietypowy" i "barwny", media to,jak to się równie nierzadko zdarza, przekręciły i wyszło jak wyszło.Poza tym, oskarżenie kogoś o skrzywdzenie dzieci, zwłaszcza niepełnosprawnych, zawsze działa na wyobraźnię, ludziom włącza się święte oburzenie, a wyłącza krytyczne myślenie.
    Korwin powinien o tym wiedzieć i powstrzymać się przed wygłaszaniem takich opinii przed wyborami... Ale on się chyba nigdy tego nie nauczy i pozostanie mu ciągłe narzekanie na niszczące go media...

http://www.tvn24.pl/12690,1524281,0...
  • Ajgor

Powinien podkreślić wyraźnie, że chodzi mu o prywatne szkolnictwo, bo w oczach większości wyglądało to tak, jakby się domagał, by nie przyjmowano niepełnosprawnych dzieci do szkół publicznych.
  • Waldek

>El Camillo napisał
    >Dał się sprowokować lewicy d***kratom. Ale nie dziwię
    >się. Jakby jakiś "patafian" zakłócał moje przemówienie
    >to, też bym się wkurzył.; )

haha
    na tym polega polityka
    wkurzyc kogos zeby zrobil cos kretynskiego
    Korwin to cienias i odrzutek zaściankowy polskiej polityki
    niech sobie uprawia tą swoją małą polityke i niech ona taka zostanie; p
  • KleksWGaciach D.

Pal licho to, że jest przeciwny nauczaniu integracyjnemu. Jak miałem praktyki w szkole to doszedłem do wniosku, że niektóre dzieciaki powinny uczyć się jednak w specjalnych szkołach. Można o tym dyskutować. Natomiast kiedy Korwin mówi, że takimi rzeczami można się zarazić to pokazuje tylko jakim jest niepoważnym błaznem.
  • Ajgor

no, pewnie chodzilło mu o to, że np. dzieci upośledzone umysłowo zaniżają poziom tych zdrowych, jeśli się z nimi uczą, ce jest oczywiste. Choć akurat w przypadku dzieci na wózku (o ile są zdrowe umysłowo) takiego problemu nie ma i mogą się uczyć ze zdrowymi, co najwyżej na wf nie chodzą albo chodzą w osobnych grupach na jakieś zajęcia korekcyjne czy coś.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)