-
rez
Chociażby dlatego:
http://tiny.pl/1l73
Na początku chciałem jakoś skomentować szerzej zachowanie tego człowieka, ale szkoda po prostu czasu.
Ciekawe tylko czy fanatycy Korwina zarazili się od niego debilizmem. -
Anonim
Jego trzeba wyslac do zakladu psychiatryczngo. Pokrzyczy o faszyxmie - ale wyslać trzeba.
-
F
>rez napisał
>Chociażby dlatego:
>
>
> http://tiny.pl/1l73
>
>Na początku chciałem jakoś skomentować szerzej
>zachowanie tego człowieka, ale szkoda po prostu czasu.
>Ciekawe tylko czy fanatycy Korwina zarazili się od niego
>debilizmem.
o_0 !!! -
KleksWGaciach D.
-
-
Anonim
-
Кароліна Kądziela
-
-
Anonim
>§°Kajo°§ napisała:
>wolnosc słowa:D i poglądów.
oczywiście że tak, ale przecież wolno te poglądy krytykować; ) -
Кароліна Kądziela
jasne, zgadzam sie z Giertychem, że każda partia ma jakiegoś Palikota. Ciekawe tylko, kto jest Palikotem LPR?:) -
Anonim
Muszę kupić okulary, bo żadnych poglądów - prócz bezsensownego krzyku i inwektyw - nie zauważyłem. -
Anonim
>§°Kajo°§ ha escrito:
>jasne, zgadzam sie z Giertychem, że każda partia ma
>jakiegoś Palikota. Ciekawe tylko, kto jest Palikotem LPR?:)
Wrzodak?; > -
Кароліна Kądziela
-
mr. ricci
>§°Kajo°§ napisała:
>jasne, zgadzam sie z Giertychem, że każda partia ma
>jakiegoś Palikota. Ciekawe tylko, kto jest Palikotem LPR?:)
wojtuś "w zasadzie to my nigdy nie byliśmy prawicą" wierzejski. -
Daniel
Ja się zgadzam z Korwinem.. Nie posłałbym dziecka do klasy w której połowa osób ma opóźnienie umysłowe. Podobnie nie posłałbym dziecka do klasy gdzie połowa osób jest niepełnosprawna. Aczkolwiek jedno dziecko na wózku w klasie nie stanowiłoby dla mnie problemu. Ale powtarzam: jedno!
Ale nie mogę zrozumieć czemu Korwin musi to mówić w kampanii wyborczej. Ma rację, ale akurat to powinien przemilczeć. -
Anonim
Dał się sprowokować lewicy d***kratom. Ale nie dziwię się. Jakby jakiś "patafian" zakłócał moje przemówienie to, też bym się wkurzył.; ) -
Ajgor
Ja też się zgadzam.Meritum jest takie, że to rodzice powinni decydować, gdzie się mają uczyć ich dzieci i jak nie chcą ich posyłać do klas z inwalidami, to nie posyłają i koniec. Tyle że Korwin,jak mu się nierzadko zdarza, przedstawił to w sposób "nietypowy" i "barwny", media to,jak to się równie nierzadko zdarza, przekręciły i wyszło jak wyszło.Poza tym, oskarżenie kogoś o skrzywdzenie dzieci, zwłaszcza niepełnosprawnych, zawsze działa na wyobraźnię, ludziom włącza się święte oburzenie, a wyłącza krytyczne myślenie.
Korwin powinien o tym wiedzieć i powstrzymać się przed wygłaszaniem takich opinii przed wyborami... Ale on się chyba nigdy tego nie nauczy i pozostanie mu ciągłe narzekanie na niszczące go media...
http://www.tvn24.pl/12690,1524281,0... -
Ajgor
Powinien podkreślić wyraźnie, że chodzi mu o prywatne szkolnictwo, bo w oczach większości wyglądało to tak, jakby się domagał, by nie przyjmowano niepełnosprawnych dzieci do szkół publicznych. -
Waldek
>El Camillo napisał
>Dał się sprowokować lewicy d***kratom. Ale nie dziwię
>się. Jakby jakiś "patafian" zakłócał moje przemówienie
>to, też bym się wkurzył.; )
haha
na tym polega polityka
wkurzyc kogos zeby zrobil cos kretynskiego
Korwin to cienias i odrzutek zaściankowy polskiej polityki
niech sobie uprawia tą swoją małą polityke i niech ona taka zostanie; p -
KleksWGaciach D.
Pal licho to, że jest przeciwny nauczaniu integracyjnemu. Jak miałem praktyki w szkole to doszedłem do wniosku, że niektóre dzieciaki powinny uczyć się jednak w specjalnych szkołach. Można o tym dyskutować. Natomiast kiedy Korwin mówi, że takimi rzeczami można się zarazić to pokazuje tylko jakim jest niepoważnym błaznem. -
Ajgor
no, pewnie chodzilło mu o to, że np. dzieci upośledzone umysłowo zaniżają poziom tych zdrowych, jeśli się z nimi uczą, ce jest oczywiste. Choć akurat w przypadku dzieci na wózku (o ile są zdrowe umysłowo) takiego problemu nie ma i mogą się uczyć ze zdrowymi, co najwyżej na wf nie chodzą albo chodzą w osobnych grupach na jakieś zajęcia korekcyjne czy coś.