-
MarYan
-
Zephyr77
mojej koleżanki mama pracuje w hotelu gdzie zatrzymują się żydzi gdy przyjeżdzają do Polski podczas dorocznych obchodów zagłady.
mowiła ze rożne rzeczy i rózbych obcokrajowców widziała ale takich brudasów i chamow to jeszcze nie. -
Anonim
Jednym ze skutków walki z antysemityzmem jest postępujący antysemityzm.
Swoją drogą to z tego co wiem to jak przylatuje do Krakowa samolot z wycieczką żydowską to zamykane jest kilka pasów startowych. -
Anonim
>Coroner16 napisał
>mojej koleżanki mama pracuje w hotelu gdzie zatrzymują
>się żydzi gdy przyjeżdzają do Polski podczas dorocznych
>obchodów zagłady.
>mowiła ze rożne rzeczy i rózbych obcokrajowców widziała
>ale takich brudasów i chamow to jeszcze nie.
Piękne świadectwo sobie wystawiasz; ]
Tylko pogratulowac.
-
-
mr. ricci
>Pan Mateusz napisał
>>Coroner16 napisał
>>mojej koleżanki mama pracuje w hotelu gdzie zatrzymują
>>się żydzi gdy przyjeżdzają do Polski podczas
>dorocznych
>>obchodów zagłady.
>>mowiła ze rożne rzeczy i rózbych obcokrajowców
>widziała
>>ale takich brudasów i chamow to jeszcze nie.
>
>
>Piękne świadectwo sobie wystawiasz; ]
>Tylko pogratulowac.
nie widzę związku. -
Anonim
Mam propozycje. Przestańmy reagować na każde pierdnięcie Pana Mateusza aż w końcu troll umrze ?:) -
KleksWGaciach D.
>Coroner16 napisał
>mojej koleżanki mama pracuje w hotelu gdzie zatrzymują
>się żydzi gdy przyjeżdzają do Polski podczas dorocznych
>obchodów zagłady.
>mowiła ze rożne rzeczy i rózbych obcokrajowców widziała
>ale takich brudasów i chamow to jeszcze nie.
Dokładnie jakbym słyszał opis polskiej wycieczki za granicę...
-
mr. ricci
>sam jesteś Dusoge napisał
>>Coroner16 napisał
>>mojej koleżanki mama pracuje w hotelu gdzie zatrzymują
>>się żydzi gdy przyjeżdzają do Polski podczas
>dorocznych
>>obchodów zagłady.
>>mowiła ze rożne rzeczy i rózbych obcokrajowców
>widziała
>>ale takich brudasów i chamow to jeszcze nie.
>
>
>Dokładnie jakbym słyszał opis polskiej wycieczki za
>granicę...
>
problem polega na tym, że jakby polska wycieczka trafiła do izraela to z miejsca to zachowanie nazwanoby antysemityzmem. ten artykuł to odpowiedź na paranoję, którą nam funduje lewactwo. zastąpili po prostu robotników żydami i pedałami, w metodzie wykorzystania antagonizmów nic się nie zmieniło. -
Zephyr77
>Pan Mateusz napisał
>Piękne świadectwo sobie wystawiasz; ]
>Tylko pogratulowac.
ja tylko zacytowałem fakt autentyczny, jaki ma miejsce w pracy mojej koleżanki mamy.
nie widze zadnego zwiazku ze swiadectwem jakie sobie wystawiam
-
? Jaśnie Panicz
>Złodziey Pseudonimów napisał
>
>problem polega na tym, że jakby polska wycieczka trafiła
>do izraela to z miejsca to zachowanie nazwanoby
>antysemityzmem. ten artykuł to odpowiedź na paranoję,
>którą nam funduje lewactwo. zastąpili po prostu
>robotników żydami i pedałami, w metodzie wykorzystania
>antagonizmów nic się nie zmieniło.
Mylisz się, antysemito-paranoiku, zachowanie pozostające w konflikcie z prawem, dobrymi obyczajami, wreszcie tak obcą Ci przyzwoitością nazywa się chamstwem. Niezależnie czy Izraelu przez Polaków, czy przez Żydów w Polsce, czy gdziekolwiek indziej. Twoja znajomość tego, co zostało zastąpione jest prawie tak samo zdumiewająca, jak poglądy, które głosisz. Jeszcze chwilę temu uważałem, że można z Tobą dyskutować. Teraz wiem, że się pomyliłem: Ciebie, dziecko, trzeba leczyć. -
Anonim
Nie antysemicko-... , lecz antysyjonistycznie-...
Poza tym nie ma takiego słowa jak antysemicki-paranoik.
-
? Jaśnie Panicz
buahahahahahaha
To nie jest jedno słowo, wybacz, ale prościej nie potrafię. -
rez
Generalnie uważam że czy to wpada do Polski wycieczka z RPA, Sudanu, Malezji, Hiszpanii, Niemiec, Rosji czy Izraela należy zachowywać te same standardy.
Jeżeli młodzi Izraelczycy coś niszczą to niech pokryją straty; podobnie jak Anglicy w Krakowie (o czym często media ostatnio donosiły).
Dla mnie młody Izraelczyk to taki sam człowiek co młody Rosjanin czy Niemiec.
Zwykły osoba który odpowiada za swoje czyny.
Jeżeli natomiast owe żydowskie wycieczki wykorzystują fakt swojego pochodzenia do różnego rodzaju nadużyć to należy z tym walczyć i przypominać Izraelowi że nie są pępkiem świata mimo holokaustu. -
Anonim
"Buahaha..."
Śmiech piszemy ze spacją.
Bua ha ha ha ha jest poprawnym zapisem. -
Gamsider_
>? Jaśnie Panicz napisał
(...)
Toś się wzniósł na wyżyny moralizatorstwa i dydaktyzmu! Mów jeszcze, o Mistrzu, Twe słowa są niczym miód na me skołatane serce!
I oczywiście, że nie ma czegoś takiego jak "antysemita-paranoik". Jest "antysemicki paranoik", a taki bywalec salonów, jak Ty powinien zdawać sobie z takich podstawowych niuansów (?) językowych. -
Anonim
>El Camillo napisał
>"Buahaha..."
>
>Śmiech piszemy ze spacją.
>
>Bua ha ha ha ha jest poprawnym zapisem.
Ty chyba sobie zartujesz? A od kiedy to słowo buahahah jest ''wyrazem''?
-
Anonim
Zaimek osobowy "sobie" powinien zaczynać się z wielkiej litery jako wyraz szacunku dla rozmówcy.
-
mr. ricci
>? Jaśnie Panicz napisał
>Mylisz się, antysemito-paranoiku, zachowanie pozostające w
>konflikcie z prawem, dobrymi obyczajami, wreszcie tak obcą
>Ci przyzwoitością
urokliwe, już ad personam? szybko tracimy cierpliwość i grunt pod nogami. pewnie niedługo usłyszę jakieś zawiesiste słowa pod adresem boga, jak tylko się okaże, że twoje prymitywne, pozujące na haute couture wycieczki słowne jednak nie dają spodziewanych rezultatów. bez dziecinady, jeśli chcesz coś powiedzieć to mów, ale bez komentarzy tego typu, niepotrzebnie rozpulchniasz wypowiedź.
>gdziekolwiek indziej. Twoja znajomość tego, co zostało
>zastąpione jest prawie tak samo zdumiewająca, jak
>poglądy, które głosisz.
słucham w takim razie, twojej wersji, chyba że nie potrafisz podjąć MERYTORYCZNEJ dyskusji.
>Jeszcze chwilę temu uważałem,
>że można z Tobą dyskutować. Teraz wiem, że się
>pomyliłem: Ciebie, dziecko, trzeba leczyć.
przezabawne, próbuj, próbuj swoją indolencję zepchnąć na moje rzekome schorzenia. a potem się powstydź, że nawet takiego nie potrafisz przekonać swoim słowotokiem. -
Anonim
>El Camillo napisał
>Zaimek osobowy "sobie" powinien zaczynać się z wielkiej
>litery jako wyraz szacunku dla rozmówcy.
>
Ale Ty masz gowniane pojęcie... -
? Jaśnie Panicz
Wspomniałeś tak:
"ten artykuł to odpowiedź na paranoję,
>którą nam funduje lewactwo. zastąpili po prostu
>robotników żydami i pedałami, w metodzie wykorzystania
>antagonizmów nic się nie zmieniło."
Zakładam, że nie jesteś ani zły, ani głupi z natury, więc musi być to wina jakiegoś schorzenia. Po drugie skrótowe, opresywne hasełka bliskie są, jeśli wręcz nie tożsame, antysemickim tyradom toruńskiego "wodza". Doszukiwanie się wszędzie tajemniczego Innego, w Twoich wypowiedziach to naprzemiennie: lewctwa, homoseksualiści, Żydzi, wskazuje na poważne zaburzenia. Stąd moja życzliwa reakcja.
>słucham w takim razie, twojej wersji, chyba że nie potrafisz podjąć >MERYTORYCZNEJ dyskusji.
Jak dla mnie ani ten artykuł, ani temat tego postu nie mają merytorycznych podstaw. Różnice etnicze są niczym, a niecierpliwe wyczekiwanie na jakiś problem z Żydami, wskazuje na inny problem, ale już wyczekującego.
>przezabawne, próbuj, próbuj swoją indolencję zepchnąć na moje >rzekome schorzenia. a potem się powstydź, że nawet takiego nie >potrafisz przekonać swoim słowotokiem.
Całe szczęście, poczucie humoru także mamy inne.