-
Sześć stóp pod ziemią
Możliwe, że łamię regulamin grona, ale na chwilę obecną nie za bardzo mnie to interesuje.
Otóż mam do oddania młodziutką fretkę, sześciotygodniowego samczyka imieniem Kilik. Jest on ofiarą bezmyślności i dziecinady mojej i takiego jednego, który to nabył zwierzaka i zmył się na konwent. Jak się okazało, zwierzę nie może zostać ani u niego, ani u mnie z różnych przyczyn i teraz koniecznie potrzebuje nowego domu.
Zwierzak jest bardzo energiczny, wesoły i kontaktowy, wcina kocie żarcie bez najmniejszych oporów i kiedy nikogo nie ma w domu - śpi.
Aktualnie Kilik przebywa u mnie, pod Warszawą z kartą, że tylko do poniedziałku, a jak nie to do uśpienia.
Czy jest szansa, byście pomogli mi znaleźć dla niego nowy dom? -
Anonim
Ba - jest szansa. Dam ogłoszenia na moje sekciarskie zwierzęca grona i napisz do dziewczyny, która jest geniuszem w adopcjach.
Kocie żarcie dla fretek nie jest najzdrowsze. Przyklej temat. :)
Czy jest szansa, że zrobisz dziecku zdjęcia i wkleisz? Ja bym wkleiła na swoim profilu.
Jest też grono - ZWIERZĘTA - OGŁOSZENIA - polecam.
I są jakieś strony dla bezdomnych fretek i tym podobnych. -
Sześć stóp pod ziemią
Właśnie jestem w trakcie szukania, a co do zdjęć, to mogą być niestety pewne kłopoty (może mi się uda przekabacić Promyczka, by pożyczyła jutro x] ). Kocie żarcie, bo niestety tylko to jest w domu. I resztka surowego kurczaka, ale boję się go podać, bo nie wiem od kiedy leży w zamrażalniku. -
Anonim
Nie, nie, dla takiego dziecka? :> Nie ryzykowałabym surowego kurczaka.
Hmmm, nie wolno o ile wiem usypiać zdrowych zwierząt. Na pewno psów nie można usypiać zdrowych, chyba, że ślepe mioty. -
-
Sześć stóp pod ziemią
można można go tak karmić. one bardzo szybko odstawiają mleko matczyne i surowiznę mogą jeść już w trzecim tygodniu.
a co do usypiania to ja widziałam różne rzeczy w wykonaniu wetów więc ryzykować nie mam zamiaru. -
Anonim
-
Sześć stóp pod ziemią
jak koleś dał wetowi w łapę by mu uśpił kota, bo on się z nim nie chce babrać. byłam bo chciałam sterylizować kocicę i na takie coś trafiłam.
kota, jak łatwo zgadnąć, kroiłam w innym zakładzie. -
Anonim
>Sofija :D wrote:
>jak koleś dał wetowi w łapę by mu uśpił kota, bo on
>się z nim nie chce babrać. byłam bo chciałam
>sterylizować kocicę i na takie coś trafiłam.
>kota, jak łatwo zgadnąć, kroiłam w innym zakładzie.
No i ja nie lubię ludzi. -
Sześć stóp pod ziemią
>Masza. napisała:
>>Sofija :D wrote:
>>jak koleś dał wetowi w łapę by mu uśpił kota, bo on
>>się z nim nie chce babrać. byłam bo chciałam
>>sterylizować kocicę i na takie coś trafiłam.
>>kota, jak łatwo zgadnąć, kroiłam w innym zakładzie.
>
>No i ja nie lubię ludzi.
Nie lubisz? Ja tam lubię, tylko uważam, że w większości to idioci bez wyobraźni. -
Anonim
>Sofija :D wrote:
>Nie lubisz? Ja tam lubię, tylko uważam, że w większości
>to idioci bez wyobraźni.
Skutki braku wyobraźni znam aż za dobrze - wystarczy angażować się w schroniska.
I dlatego nie lubię.
-
Anonim
Powiem tylko, że mam nadzieję, że Majewski wytrzeźwiał, I już Can grać for Polski anywhere and everywhere. Tak samo Barubar Boruc i Dudek Dudka. Ze wszyskich w PZPNnie piją najmniej.
To raz
A dwa, to bardzo dobrze, że polska reprezentacja serio wzięła sobie sytuacje w Chinach. I że spokojnie mogą wracać do domu.
I trzy
Niech ta cholerna wojna się skończy, Tak samo w Gruzji jak i w Tybecie.
I niech ta wojna się skończy
na cztery
;)
wybaczenie jest również miarą mądrości
nie istnieje mądrość bez rozumu -
-
Sześć stóp pod ziemią
-
-
Sześć stóp pod ziemią
-
Anonim
>krist044 napisał
>Powiem tylko, że mam nadzieję, że Majewski wytrzeźwiał,
>I już Can grać for Polski anywhere and everywhere. Tak
>samo Barubar Boruc i Dudek Dudka. Ze wszyskich w PZPNnie
>piją najmniej.
>
>To raz
>
>A dwa, to bardzo dobrze, że polska reprezentacja serio
>wzięła sobie sytuacje w Chinach. I że spokojnie mogą
>wracać do domu.
>
>I trzy
>Niech ta cholerna wojna się skończy, Tak samo w Gruzji jak
>i w Tybecie.
>
>I niech ta wojna się skończy
>na cztery
>
>;)
>
>wybaczenie jest również miarą mądrości
>nie istnieje mądrość bez rozumu
A ja mam nadzieje, ze Leo nie bedzie wiecej cwaniakowac. Sam pali cygaro na meczu(alez kurwa sportowe!!), a zakazuje sie chlopakom napic po meczu. Mogli mu w morde strzelic, a nie jeszcze beda przepraszac...
-
Anonim
To nie Leo cwaniakuje, tylko pieski pupilki prezesuniów. Trener musi utrzymywać dyscyplinę i wymagac posłuszeństwa w drużynie. Tak samo w trakcie meczu jak i po nim. Za to mu płacą. -
Anonim
Płacą mu za taktyke 5-4-1?
Sorry, broniłem Leo, ale jak mi ktos gra archaicznym futbolem, to ja proponuje mu zeby zamknal morde, i pozwolil sie napic profesjonalistom typu Boruc.
-
>Aktualnie Kilik przebywa u mnie, pod Warszawą z kartą, że
>tylko do poniedziałku, a jak nie to do uśpienia.
>
>Czy jest szansa, byście pomogli mi znaleźć dla niego nowy
>dom?
Uśpiłaś już to Bogu ducha winne zwierzę czy znalazłaś dla niego nowy dom?
-
● Sam ●
Temat w sam raz na forum polityczne.
Jeszcze je wklejcie i w ogóle będzie super..:/
co do Leo,to jest on jaki jest,ale coś czuje że zostanie on niedługo po tak owocnej relacji z PZPRem, sory PZPNem zagorzałym antykomunistą. Wystarczy na Lato spojrzeć i już się robię antykomunistycznym radykałem:)