-
Dorsz-Kruczek
Wszystkich towarzyszy wspierające partie lewicowe inne niż SLD (wiem, żem przesadził nazywając sfołocz z SLD lewicą) zapraszamy do debaty na temat zjednoczenia się!!! -
kenny
-
-
rez
>Dorsz-Kruczek napisał
>Wszystkich towarzyszy wspierające partie lewicowe inne niż
>SLD (wiem, żem przesadził nazywając sfołocz z SLD
>lewicą) zapraszamy do debaty na temat zjednoczenia się!!!
Umieszczanie takich informacji (które i tak są z kosmosu; wiem z własnego doświadczenia) na tym forum jest przykładem choroby psychicznej. -
-
kenny
-
-
kenny
pewnie w jego komunie zabrakło prądu bo maja wspólny na cały dom a on swój zużył na napisanie postu XD
nie mów o dacie urodzenia może jeszcze wróci. udawajmy ze jesteśmy socjalistami to nam powie swoja zajefajna ideologie na rozwianie problemów światowych XD -
Anonim
-
Anonim
Ewentualnie proszę o przeformułowanie tego topicu.
Szkoda mi go zamykać. :>
W sumie chętnie zobaczę lewicowych towarzyszy.
Kici, kici... :>:> Nie bójcie się...; ) -
kenny
-
-
Anonim
-
kenny
tak. nie mozmymy dyskryminowac naszych mniejszych towarzyszy zapatrzonych w teorie socjalistyczne i myslacych ze to sie uda :D znaczy czytaj chcemy sie z nich posmiac XD -
taa, ale chociaż zmieńmy nazwę tematu, zeby tak choć tyci tyci dokuczyć Czerwonym, prooooooszę....
-
Czy te oczy mogą kłamać ?
rocznik 95'.. hmm..swoją drogą ciekawe skąd się biorą zainteresowania tego typu u tak młodej osoby. To znaczy co go w tym wyżej wspomnianym komunizmie i okolicach pociąga.
Co do nazwy; sam fakt że w temacie wspomniany jest jakiś "projetk" a nie projekt ośmiesza aż nadto. -
O Chryste :/ Taki młody i juz czerwony :/. A i jedna sprawa - wkurwia mnie ta buźka jebanego komunisty z jego avatara. Jak jeszcze raz z tym cholerstwem sie tu pokaze, zbanuje go.
-
kenny
bedziemy tuwstawiac pisenki honoru :)
ojjj no daj mu kochac cheee cheeeto był takie dobry człowiek wprowadzął pokojowo komunizm
czerwona krwi po kulce w głowe dzieki zwoim bojówkom tez znanym dosyc XD -
kenny
-
Czy te oczy mogą kłamać ?
Cóż, bywa.
Wchodzę czasem z nadzieją że Masza nie da mnie skrzywdzić:)
Ale naprawdę, to zastanawia..znaczy ten Dorsz95' czy jak-mu-tam. Skąd to się bierze..wpływ rodziców czy jak ?
-
Anonim
>... wrote:
>wow heretyczka tutaj w ostoji prawicy i katolicyzmu XD
Te, uważaj, ta heretyczka to moja kobita; )