-
rez
Pozwolę sobie przejść do rzeczy (mam nadzieje że ogląda ktoś z Was, a jak nie to powiem że chodzi o immunitet Ziobry).
Ta trzoda, to bydło, te głupie mordy, te krzykliwe babsztyle i spocone dziady, to prostactwo i wiejskie...nie...przepraszam mieszkańców terenów wiejskich...rynsztokowe zachowanie urągają wszelkim normom.
Darcie mordy (bo to nie okrzyki wydobywające się z ludzkich twarzy), żonglerka regulaminem zachęca do wejścia do Sejmu z grupą 20 osób uzbrojonych i naprawdę zrealizować te okrzyki "uzurpatorstwa".
-
Anonim
Swinie przy korycie. Tylko jest ich w cholere. Najlepiej zeby wszystkie zostaly zarzniete
-
Krzysiek
-
-
Shawman
Wakacje sejmowe już za chwilę, nasi wybrańcy chcą zaistnieć... A nic tak nie przyciąga kamery, jak rozróba. :) Nie ma się co przejmować, trzeba ich grzecznie zignorować i tyle. -
Anonim
i tak najlepszy był epilog.
platforma krzyczy "targowica wychodzi!"
a pis "to targowica zostaje"
a po "zdrajcy wychodzą"
a pis "nie bo to ci co zostają"
hehe nie ma to jak nasza klasa polityczna. Wszystko merytoryczne i na poziomie. -
dudek
-
dudek
jeszcze nam do Boliwii trochę brakuje ale wszystko przed nami, juz widzę to starcie: SZczypińska vs Pitera i Cymański vs. Niesiołowski
:) -
to wyjaśnia chyba, czemu jestem monarchistą; ) Dobrze, ze sie nie pobili.
-
-1867180-
-
>KRES
Żenujący spektakl, po pół godzinie patrzenia na to rozbolała mnie głowa :>
Najbardziej żałosne są te rozhisteryzowane posłanki, chyba głównie z PiS. Zwolennicy parytetów dla płci powinni to przemyśleć, że faceci spierają się mniej lub bardziej teatralnie o interpretację regulaminowych paragrafów, a głupie baby sprzedają teksty w typie "pośpiech to jest wskazany przy łapaniu pcheł" :/
Oceniając całość to chyba obu stronom zależało na zwarciu: Ziobro przecież mógł się zjawić a PO mogła posiedzenie przełożyć. Straci na tym raczej PiS bo już mają łatkę pieniaczy a to co tam pokazali ich posłowie ten stereotyp tylko potwierdza. Chcieli osiągnąć zapenwe postawienie PO w roli gwałcicieli demokracji, ale na to mają małe szanse. -
-
Krzysiek
-
Anonim
-
-
-
Anonim
to wyraz nadziei
Tak wiem, podobno nadzieja matką głupich, ale głupi ma zawsze szczęście.
Powiedzmy, że to wyraz wiary w ten naród. Może uczy sie na błedach. Następne wybory za 4 lata. Niecałe. -
-
Anonim
-
-
>krist044 napisał
>Pytanie jak wygrają i dlaczego?
Pytanie: Dlaczego modlisz sie tak do tego 'narodu'? Nowy bożek czy jak? -
bez problemów życie byłoby nudne - a kolego krist - trudno odpowiedzieć na to pytanie...