-
ale ich mataczeń i wyzysku nikt nie widzi. I tego, co robią. Np. TVN jest ewidentnie lewacki, propaguje homoseksualistów, prowokuje, nawet moim zdaniem włącza sie w grę polityczną. Ostatnio miałem wrażenie, jakby promował Samoobronę odnośnie tych wyborów uzupełniających do senatu.
-
mnd
no i?
prywatna telewizja, mogą co chcą, masz z tym problem?
ja się nie czepiam co rydzyk propaguje, właściwie to mnie zastanawia fenomen znajomości tego niszowego medium -
>młot na debili napisał
>no i?
>prywatna telewizja, mogą co chcą, masz z tym problem?
Tak, bo 'prawo większości' jest przeciwne, a Ty musisz się mu podporządkować dla dobra społecznego. :P:>
-
...............
>>rez napisał
>Więcej, więcej, więęęęęcej!
>A na skromność przyjdzie pora na sądzie ostatecznym...no
>chyba że wcześniej komuś udowodnią jakieś pedofilskie
>zagrywki.
Szkoda mi ciebie, wiadomo że Watykan nie tylko jako teren ale jako instytucja o charakterze religijnym i nie tylko musi obracać jakimiś pieniędzmi do załatwiania swoich spraw i nie wiem co w tym dziwnego że może i mieli jakiś deficyt w określonej wysokości.
Najwidoczniej zazdrościsz że ludzie chętniej wspomogli by organizację kościelną, zatem mają wyższe cele niż coś innego i stąd ten szyderczy ton twojej wypowiedzi :]
-
-
rez
Wróciłaś!
Coś niesamowitego!
Czyżbyś była na jakimś spędzie gdzie przy średniej wieku 150 lat nawoływaliście do zakazania aborcji, eutanazji i obwołania jakiegoś bladego Żyda(czy tam Palestyńczyka) królem Polski?
A może na Twojej wiosce w końcu podłączyli Internet?
Mój ton ani szyderczy, ani zazdrosny ani żaden inny nie jest, ale spoko.
Z tego co widzę na tym forum prawica przekonuje prawicę więc z pomyślałem że może ich to zainteresować.
-
jhghjgjhg
rez to może teraz podaj finanse Cerkwi Prawosławnej czy Kościoła Protestanckiego czy tam innego kościoła, bo jak na razie jedziesz tylko po katolach.
PS. Rydzyk nigdy maybacha nie miał, to tylko plotka jak zresztą większość informacji w mediach o Rydzyku. -
rez
>norap napisał
>rez to może teraz podaj finanse Cerkwi Prawosławnej czy
>Kościoła Protestanckiego czy tam innego kościoła, bo jak
>na razie jedziesz tylko po katolach.
Finanse cerkwi mnie nie interesują.
A rozmowa jest o "katolach" bo żyje w Polsce, a nie w Rosji czy w USA.
Zresztą po nikim "nie jadę".
>PS. Rydzyk nigdy maybacha nie miał, to tylko plotka jak
>zresztą większość informacji w mediach o Rydzyku.
Rydzyk mnie kompletnie nie interesuje.
Jak dla mnie powinien zostać członkiem zarządu jakiegoś funduszu inwestycyjnego.
Świetnie robi burdel w główkach i ma zdolności do zbierania pieniążków w celach mocno niejasnych (patrz -> Stocznia Gd.). -
...............
>rez napisał
>Wróciłaś!
Tak, wiedziałam że się ucieszysz z tego powodu :)
>Coś niesamowitego!
Tak, już możesz przestać się podniecać.
>Czyżbyś była na jakimś spędzie
Nie, w przeciwieństwoie do Ciebie zajęłam się intensywną praca naukową co wykazuje moja średnia na studiach, w tym czasie nie rozpraszam się dyskutowaniem , a net służy mi tylko do gromadzenia informacji :)
>gdzie przy średniej
>wieku 150 lat nawoływaliście do zakazania aborcji,
>eutanazji i obwołania jakiegoś bladego Żyda(czy tam
>Palestyńczyka) królem Polski?
Rez nie dam się tak łatwo wytrącić z równowagi, ale jestes co najmniej niemądruy skoro w sposón bezczelny, arogancki i umyslnie obrażasz symbole religijne, na to sa paragrafy :)
-
...............
Rez widocznie w Twoim pustym, nasiąkniętym sarkazmem, cynizmem i szydzeniem hedonistycznym życiu nie ma miejsca na wyższe cele takie jak wiara, dlatego przeszywa Cię myśl że tylu ludzi ma wyższe cele i piękne ideały, a Ty tylko brudne myśli :) -
jhghjgjhg
Wielce Szacowny Rezie
Katolicyzm to element naszej tradycji, rozwalając Kościół Katolicki rozwalasz naszą tradycję.
Co do Rydzyka, to widać że jesteś przesiąknięty rewelacjami ala GW, jakby Rydzyk robił coś niezgodnego z prawem, to chyba oczywiste że PO by tego płazem nie puściła.
Wystarczy się choć odrobinę zapoznać z tematem, by się przekonać że Rydzyk nic złego nie robi! A wszelkie informację o nim mają swój target w postaci ludzi, którym się nie chce nawet sprawdzać informacji, tylko od razu łykają wszystko jak ciepłe bułki.
Brakuje jeszcze informacji o maybachu którego niema i nigdy nie było.
I nie jestem żadnym miłośnikiem Rydzyka, bo dla mnie to kolo co bije kase, a bronię go, bo gadasz o nim bzdury, a nawet nie chce Ci się poszperać o tym co piszesz. -
...............
>norap napisał
>Katolicyzm to element naszej tradycji, rozwalając
>Kościół Katolicki rozwalasz naszą tradycję.
Rez ma najwyraźniej krótką pamięć, albo przespał lekcje historii ponieważ poprzez chrzest Polski, stałą się ona pełnoprawnym państwem wśród wówczas istniejącyhc.
>Co do Rydzyka, to widać że jesteś przesiąknięty
>rewelacjami ala GW, jakby Rydzyk robił coś niezgodnego z
>prawem,
Rez chyba uważa, że wiara i Kościół działają w otchłanie-państwo i instytucje drogi Rezie nie działają w aksjologicznej próżni-skoro w Kościele gromadzą się wierni (czyli społeczeństwo) to jasne że będą poruszane sprawy ważne dla społeczeństwa, a wiadomo żer częścią tych spraw jest polityka i ogólne widzenie rozwoju kraju, także do czego pijesz to nie wiem.
-
Anonim
O maybachu to sam Rydzyk mówił na antenie. A zdjęcie pojawiło się w jakiejś lokalnej toruńskiej gazecie. I nie był to dodatek GW. Chyba Nowości albo Gazeta Pomorska.
Mieszkam w Toruniu 5 lat i prawda jest taka, ze maybacha widziałam tylko w gazecie. A sam Rydzyk mógł o nim gadać na antenie specjalnie, żeby wkurzyć przeciwników. -
Бартек
Rydzyk to nie Kościół... on jest tylko biznesmenem. hehe a swoją drogą to łatwiej uderzać w Kościol niż w nietykalnych postkomunistów, ah te święte krowy. a nieee słowo święte powinno byc zakazane, precz z kościolem precz z religią. aborcja, eutanazja i adopcje dzieci przez pedałów! -
jhghjgjhg
Ja bym proponował najpierw lustrację i eliminację konfidentów z życia publicznego, a dopiero potem można się zastanawiać nad resztą. :) -
Anonim
-
mi-haó; ميخاو
Razem to spieprzajcie z PO z Sejmu. Gdzie te drogi? GDzie te boiska i gdzie niskie podatki oszuscie? -
Anonim
-
jhghjgjhg