Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

takiej opowieści, co ten prymityw gada w głowach się nie mieści.

http://www.polskieradio.pl/_files/2...

Legenda umiera na naszych oczach(zasadniczo uszach). Ten wywiad to obrzydliwie ohydna tyrada, aż żal słuchać co ten człowiek mówi. Ja, emocjonalnie podchodzący do ruchu antykomunistycznego jestem rozczarowany....
  • Anonim

i teraz już jestem pewien że bohaterem jest ksiądz Popiełuszko, Pyjas, dzieciak od ulotek czy babcia unosząca 2 palce na znak pokoju a nie ten obleśny prymityw....już mnie nie obchodzi czy był agentem czy nie. Dla mnie to skończony człowiek. Marszałek Piłsudski powiadał- przegrać i nie ulec to zwycięstwo, wygrać i potem ulec to najgorsza klęska. Wygrał a teraz uległ, uległ niskim narcystycznym popędom-czyli ten który mu nie pochlebia na antenie jest częścią "40 mln durniów-tchórzy", a weź spierdalaj Wałęsa, tyle ci powiem!
  • Gamsider_

Czy on jest pijany, czy to tylko demencja starcza?
  • Anonim

No ja to sluchalem juz
    Sam komune obalił, wszyscy jestescie tchorzami, etc.
    A ja przypomne jak najwiekszy bohater w dziejach Polski był więziony
    http://www.webmedia.pl/glos/19.04/i...
    Czy to legendarne łóżko nie odpowiada tak naprawde na pytanie, czy Lechu wspolpracowal? Wg mnie, nie patrzac na dokumenty, ale koajrzac fakty, slyszac co nie co o prlowskich wiezieniach, takie lozko swiadczy o bolkowatości
    PS Solidarnosc nigdy nei byla ruchem antykomunistycznym, tylko byla łapa siegajaca po wiecej. Gdyby PZPR mogla dac podwyzki zwiazkowcom, to nie byloby zadnej Solidarnosci. Ona powstala przeciez dlatego, zeby dostali wiecej kasy. Przeciez do dzis jest wielka nostalgia za aparatem bezpieczenstwa...a to ze spokoj na ulicach był, etc.
    Solidarnosc to mit, któy tez trzeba obalic. Ale to juz inne pokolenie tym sie zajmie.
  • Anonim

A Bolek zawsze był taki. Ja tam czekam na ksiazke - ale to dopiero za jakeis 2 tygodnie przejrze dokladniej jego ekscelencje BOlka
  • Anonim

wiedziałem że to furiata, ale żeby prymityw na poziomie tego rynsztoku???

ten jego obleśny chichot z tekstem "a pan co zrobił?"

• Anonim

masz rację, antykomunistyczny zasadniczo był Ruch, bo został powołany na zasadzie przyszłej walki nawet zbrojnej, no i grupy Punkowców i Skinheadów którzy formowali się na zasadzie bojówek do jawnej walki z milicją.
  • Camilo Loco

Najgorsze, że mój kolega, który jest naprawdę inteligentny i oczytany (w publicystyce zwłaszcza!) wciąż wierzy w tego bęcwała bezczelnie nazywającego siebie prezydentem i bohaterem. Oto SIŁA propagandy tajnych służb!
  • Anonim

>Zawisz napisał
    >masz rację, antykomunistyczny zasadniczo był Ruch, bo
    >został powołany na zasadzie przyszłej walki nawet
    >zbrojnej, no i grupy Punkowców i Skinheadów którzy
    >formowali się na zasadzie bojówek do jawnej walki z
    >milicją.

No pominalem moze SOlidarnosc Walczaca. Wiem, ze tam nasz kochany minister spraw wewnetrznych hartował się.
  • Anonim

>FuriuS[z] ® napisał
    >Najgorsze, że mój kolega, który jest naprawdę
    >inteligentny i oczytany (w publicystyce zwłaszcza!) wciąż
    >wierzy w tego bęcwała bezczelnie nazywającego siebie
    >prezydentem i bohaterem. Oto SIŁA propagandy tajnych
    >służb!

Tylko Ci sie wydaje, ze jest intelgientny i oczytany. Jest zacietrzewiony, a uwierz mi - wiem co to jest zacietrzewienie.
  • Anonim

A to wypowiedz dobrego i cenionego historyka - współautora Czarnej ksiegi komunizmu
    http://www.dziennik.pl/opinie/artic...
  • Gamsider_

Rany boskie, nie jestem w stanie go słuchać... co za cham i baran, aż wstyd go słuchać.
  • Camilo Loco

>Pan Mateusz napisał
    >>FuriuS[z] ® napisał
    >>Najgorsze, że mój kolega, który jest naprawdę
    >>inteligentny i oczytany (w publicystyce zwłaszcza!)
    >wciąż
    >>wierzy w tego bęcwała bezczelnie nazywającego siebie
    >>prezydentem i bohaterem. Oto SIŁA propagandy tajnych
    >>służb!
    >
    >Tylko Ci sie wydaje, ze jest intelgientny i oczytany.

Jest oczytany w kłamliwej prasie BigBro..

> Jest
    >zacietrzewiony, a uwierz mi - wiem co to jest
    >zacietrzewienie.
    >

W to akurat nie wątpię. :>
  • kenny

o kurwa wysłuchałem tego
    ja pierdziele

on nam pomógł dzieki niemu polska jest bogata XD

no niezle wszytscy so przeciwko niemu biedaczek :D
  • Anonim

Wałęsa się wyzłośliwiał to oczywiste, ale widocznie nie ma innych argumentów na swoją obronę. Ciekawi mnie czy ostatnio Wałęsa wypowiadał się o Wachowskim?
  • ● Sam ●

Musze dolaczyc do stada i zjechac Walese,ktory ma naprawde swira na punkcie kaczynskich.
    O czymkolwiek mowi,to sie Kaczynscy pojawiaja.
    Skowronskiemu nawet zarzuca,ze "stoi po stronie Kaczynskich"

No i jeszcze ten tekst:
    "Dlatego moglem was poprowadzic i wygrac pokojowo cala walke
    (Skowronski) -To prawda panie prezydencie,ale panu pomagalismy
    (Wałęsa) -Jako sztuki[prychnięcie]"

Egoista, czlowiek z pogarda do innych,a przeciez nadal prostak.
    Taki mix nikomu nie moze wyjsc na dobre..
  • Camilo Loco

Wysłuchałem... nawet zabawne, zwłaszcza momenty, w których tfu Bolek bredzi coś o 'jego prawdzie a prawdzie innych' oraz gdy wyzywa byłych kolegów z opozycji 'tchórzami'. :>
  • Anonim

Wałęsa to jedno, ale z drugiej strony był Skowroński, który wyraźnie poJUDZa Bolka do takiej gadki. W niektórych tzw. prawicowych dziennikarzach uaktywnił się jakiś gen odpowiedzialny za chciwość, a ta zbiorowa napadajka na Bolka wkrótce się może obrócić przeciwko całej sprawie.

http://www.youtube.com/watch?v=2XDy...
    http://www.youtube.com/watch?v=aKJi...
  • Anonim

Ej, Pana Kazika proponuję tu nie wkładać. To grono nie godne jest obcowania z nim.

Kupcie sobie "Niepiosenki"
  • Anonim

Czy ja coś napisałem o Staszewskim?
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)