Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ● Sam ●

1.Przypominam tym,ktorzy mogli zapomniec - film ten wyswietli dzisiaj tvn o 21.50 (pierwszy odcinek) i jutro o tej samej porze (IIgi odc.)
    2.Przeczytalem dzisiaj artykul Ewy Milewicz,w ktorym jak to w zwyczaju ma,bierze ten film pod warsztat,w stylu filozoficzno-rozkminkowym,gdzi e zastanawia sie jak to Ketman tak mogl i oczywiscie probuje przekonac,iz tak naprawde to slusznie go gw odsunela,a redagowanie tekstow nie jest tak znaczace,jak to Ketman w wywiadzie przedstawil.

ps.Dzisiaj w GW (specjalnie sprawdzalem),nie ma ani slowa o premierze ksiazki Gontarczyka i Cenckiewicza.
    W srodku pojawia sie zamiast tego rzeziste opluwanie w wykonaniu red.Czecha(z dawnej UW)
  • Anonim

A tam GW lezy na dnie juz
    Wpisz sobie w allegro: Lech Wałęsa.
    Ta ksiazka szybko zejdzie
  • Anonim

co za gówno ten film. Ten montaż nie interpretujcie jako tworzący klimacik. On po prostu przysłania mizerną ilość treści. Niech lepiej TVN nie bierze się za historię, bo się do tego nie nadaję. To mecz TVN vs. Sejm tyle że historii.
  • Anonim

Ale o co Ci chodzi?
    Ja sie dowiedziałem, ze oprocz Maleszki, zamordowano doadtkowo innego studenta. Podejrzewam, ze o tym nie wiedziales.
    Jestes zenujacym prykiem.
  • Anonim

-jak pan go zwerbował?

-no jakoś mi się udało

-pali pani?

-oh to źle bo ja palę bardzo dużo

nie powiesz mi że takie przerywniki są w rzeczowym materiale. Jak by chcieli to mogli by zrobić konkretny 20 minutowy dokument ze wszystkim ,a tak mamy rozlazłego babola w stylu videoclipu, taki lubelski full historii. Do tego co 15 minut reklamy. Dajcie spokój, czy wy kiedyś oglądaliście amerykański dokument z wojny wietnamskiej albo jakiś wywiad z CNN?? z czym do ludzi, nawet nasze reportaże są 100 lat za murzynami. Ciekaw jestem co o formie "3 kumpli" powie sam Bronek Wildstein bo o ile to o praktycznie o nim, to o tyle TVN zapraszać do swoich programów publicystycznych go nie lubi.
  • Anonim

serio, ustawianie sobie na opis, przypominanie, reklama rozchulana jak by nie wiem co i standardowo okazuję się że to po prostu żenada. Wstyd panowie, wstyd.
  • Anonim

>Zawisz napisał
    >-jak pan go zwerbował?
    >
    >-no jakoś mi się udało
    >
    >-pali pani?
    >
    >-oh to źle bo ja palę bardzo dużo
    >
    >nie powiesz mi że takie przerywniki są w rzeczowym
    >materiale. Jak by chcieli to mogli by zrobić konkretny 20
    >minutowy dokument ze wszystkim ,a tak mamy rozlazłego
    >babola w stylu videoclipu, taki lubelski full historii. Do
    >tego co 15 minut reklamy. Dajcie spokój, czy wy kiedyś
    >oglądaliście amerykański dokument z wojny wietnamskiej
    >albo jakiś wywiad z CNN?? z czym do ludzi, nawet nasze
    >reportaże są 100 lat za murzynami. Ciekaw jestem co o
    >formie "3 kumpli" powie sam Bronek Wildstein bo o ile to o
    >praktycznie o nim, to o tyle TVN zapraszać do swoich
    >programów publicystycznych go nie lubi.

No ale to co zacytowales to mial byc wstep do przyszlego odcinka, gdzie maja udowodnic to iz Maleszka mial realny wplyw na linie Wyborczej - juz po ujawnieniu ze byl smieciem.
  • Anonim

Ten film już po nakręceniu i zmontowaniu trafił do TVNu, czy od początku był tworzony przez ITI?
  • Anonim

haha Jaszczomb, wierzysz że towarzysz Walter nie zajrzał w montaż i tak w ciemno puścił w najlepszą oglądalność??
  • Anonim

I brawo Mateusz!!dokładnie tak!! w tym odcinku nie mieli materiału na cały więc dali przysrywki z następnego, żałosne.

Haha śmiech mnie bierze na to co się wyprawia w Polskich mediach.
  • Anonim

>Jaszczomb! napisał
    >Ten film już po nakręceniu i zmontowaniu trafił do TVNu,
    >czy od początku był tworzony przez ITI?

Na "prywatnym" pokazie zachwalal film Ziemkiewicz. Ciekawe czy on potwierdzi, iz wszystko w porzadku
    Kto wie. Moze tak naprawde zaczela sie jakas wojenka ITI vs Agora? :)
  • Anonim

ten serial/film podsumuje tak:

warstwa merytoryczna:

niby opozycyjny a jebie geremkiem

warstwa techniczna:

każdy lamus się zachwyci, bo to zabieg socjotechniczny by brak treści przykryć "szumem medialnym"
  • Anonim

Ja się pytam o intencje autorów tego filmu. Po chuj takie coś kręcili, skoro zostało to rozjebane reklamami i rozbite na dwie cześci.
  • Anonim

Jesli bedzie tak jak mysle, czyli jutro pokaza ze Maleszka mial spory wplyw na linie GW, juz po wyznaniu "byłem Ketmanem" to w sumie moze byc sensacja, ze cos takiego przechodzi w TVN.
  • Anonim

wiesz po co jest ten film??

bo ITI o książce o Bolku wiedziało już kawał czasu temu i wtedy już zakombinowało że na fali akcji agenturalnej puści coś swojego. Haha cwaniaki!!. A Maleszka pewnie za to dostał swoją działkę, że zwolnili go dopiero teraz- na zasadzie:kiedyś odejść trzeba.
  • Anonim

jesteście ślepi, wy na prawdę nie widzicie zależności??

a taka kasa!!nie dziwne że biznesów swoich nie kręcicie.
  • Anonim

Przestan. Az tak duzo ludzi tego nie obejrzalo. 22 to nie idealna godzina.
    Solorz taki wspanialy biznesmen, a podobno straci na Euro
  • Anonim

>Pan Mateusz napisał
    >Moze tak naprawde zaczela sie jakas wojenka ITI vs Agora? :)

Może chcą sztucznie wytworzyć wrażenie pewnego prularizmu. Z jednej strony GazWyb przeciwko lustracji, a z drugiej TVN, który pokazuje film o kolesiu, który sam się przyznał do bycia agentem. Z całej tej opowieści będzie wynikało, że najbardziej pokrzywdzony to jest tutaj Michnik i jego redakcja, którą Maleszka robił w chuja.

Taka prawda, Zawisz ma rację, żygać się chce, a Ziemikiewicz to się chyba zapomniał i na chwilę zdekonspirował.

a Shmul to się chyba jakimś wirusem zaraził
  • Anonim

No Ziemkiewiczowi to juz zarzucaja syndrom sztokholmski, ze pokochał Michnikowszczyzne. Ale ja w to (jeszcze) nie wierze.
  • Anonim

Solorz liczył na to, że uda mu się wydymać TVP z naszych pieniędzy, ale na szczęście się mu nie udało i chuj mu w dupe.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)