-
Lypa
-
-1867180-
-
mi-haó; ميخاو
Akurat taki ustrój "unijny" panuje obecnie, więc na pewno nie wygrasz takiej sprawy;) -
-1867180-
Nawet mi to nie w głowie. W końcu z czego jak z czego, ale 'UE' mam niezle polewki. :)))
Po prostu zwracam uwagę na wielobarwność komunizmu w świecie. :> -
-
Anonim
>mi-haó napisał
>Akurat taki ustrój "unijny" panuje obecnie, więc na pewno
>nie wygrasz takiej sprawy;)
Sędzia, który przyznałby rację takim zarzutom, miałby konkretnie przesrane :) -
mi-haó; ميخاو
-
-1867180-
hm... to raczej gwarantowane, bardziej martwiłbym się o ewentualne dalsze konsekwencje. :> -
Anonim
a madzia dzisiaj do mnie: "dzisiaj 21:56 nasza cierpliwość się skończyła. trollowałeś dość długo. zostajesz zablokowany do odwołania."
Zwracam uwagę na określenie "nasza"! Czyż to nie jest język komunistów?; )
P.S Co jej odpisać?; ) -
-1867180-
Zależy co to za grono. "Polska, Europa, Świat" (czy jakoś podobnie)? :> -
Anonim
-
-1867180-
?? Za co ? Ja tam nic szczegolnie rażącego nie widzę.
Ok, GWU wkracza do akcji. :>:>:> -
Anonim
-
majk
Można walczyć z lewakami ich własną bronią ale można pozostać wiernym zasadzie, że nie jest się donosicielem. Zależy kto jak to postrzega. -
mi-haó; ميخاو
Opierając się na tej zasadzie należy zlikwidować sądownictwo i policję. Ciekawe czy jakby zabili Ci rodziców, też nie byłbyś "donosicielem"... Chyba że byłbyś jak Charles Bronson:D -
-1867180-
Sądy i policja powinny być niezależne i obiektywne. Najbliżej takiego 'ideału' są instytucje prywatne, sądy mediacyjne itp. :> -
majk
>mi-haó napisał
>Opierając się na tej zasadzie należy zlikwidować
>sądownictwo i policję. Ciekawe czy jakby zabili Ci
>rodziców, też nie byłbyś "donosicielem"... Chyba że
>byłbyś jak Charles Bronson:D
Czy ci ludzie ograniczają tobie lub twoim bliskim życie?
Donosicielstwo za poglądy, wszystko jedno jakie to syf. -
Anonim
Jakie donosicielstwo? Donosicielstwo to jest bycie TW, czerpanie z tego osobistych korzyści. Kochani, nie dajcie się zwariować. -
-1867180-
Prawo jest jakie jest, ale powinno się go przestrzegać. W skoro inni je olewają ciepłym moczem, to znaczy, że my też mamy? Hm.. -
Anonim
Prawo to moralnie uzasadnione narzędzie walki politycznej. Niemoralnie to by było wziąść kogoś na kopy, a złożyć donos do prokuratury to są jasne i klarowne zasady gry, każda strona to może zrobić. -
Devacomo
komunizm to totalitaryzm. A do tego artykułu powinno siędodać jeszcze szykanowanie na tle różnic majątkowych. Ale to jest współcześnie powszechne, więc nie przejdzie. :] Od czasów pojawienia się lewicy na arenie politycznej świata, prymitywna zazdrość biednego o to, że bogaty ma lepiej, stała się narzędziem walki politycznej.