-
Anonim
No wlasnie caly problem w tym, ze oni chyba nie akcetpuja homoseksualistow. Wykonczyli Czajkowskiego...Kazali mu sie zabic i tyle. Ja sie nie zabije :D -
Anonim
To debile. Tak genialnego kompozytora! I Ty chciałbyś z nimi działać? -
Anonim
Jesli wyrosli juz z mentalnosci XIX wieku, to dlaczego nie?
Napewno powiedzialbym im ze jestem homoseksualista i jesli to byloby przeszkoda w zostaniu Masonem, to nie ma sprawy.
Nie bylbym Masonem. -
-1867180-
-
-
-1867180-
>Ona napisała:
>Money As Debt [polskie napisy].avi- tylko zmieńcie nawiasy,
>dowiesz się do czego bliżej USA, UE czy Rosji
Za to ten filmik w drugiej połowie wyraźnie idealizuje i odlatuje kosmiczne koncepcje jakiegoś neo-syndakalizmu. Nie polecam. Lepiej przeczytać Rothbarda "Tajniki bankowości", albo "Inlfacja wróg nr 1" H. Hanrlizta (?). Obie książki są dostępne na stronie, którą podałem wyżej. :> -
-1867180-
>Ona napisała:
>>R.R. napisał
>>Nie, nie, nie... Zeitgeista nie można brać całkowicie
>>poważnie. W Pierwszej części o religii jest wiele
>>uproszczeń, nadintepretacji i błędnych wniosków
>>wynikających z fałszywych przesłanek. :P
>
>Zgadzam się z Tobą ale nie to miałam na myśli.
>Generalnie chodziło mi o pokazanie jak wygląda
>rzeczywistość w ogólnym zarysie. Wiele osób o tym nie ma
>zielonego pojęcia.
Oczywiście, na początek nie ma to jak zimny prysznic w celu pobudzenia szarych zakurzony komórek mózgowych. Gdy szok mija, człowiek zaczyna powoli odzyskiwać świadomość aż w końcu, jeżeli cała operacja się udała, taka osoba sama krytycznie podchodzi do takich rewelacji. Jeżeli jest zdolna, to rozwija się dalej, szuka, docieka, zbiera informacje.. jeżeli trochę mnie zdolna, to poprzestaje na tym, co jej podadzą inni - zdolniejsi. Cóż, z dwojga złego lepsza mała demagogia ze liberarian niż mainstreamowe g..; ] -
-1867180-
>Ona napisała:
>Nie zrozumieliśmy się. Miałam na myśli akty terroryzmu
>rządów w stosunku do własnych narodów w różnych
>celach. Czy to poparcia agresji na inną nację, czy
>wprowadzenia ustaw niezgodnych z duchem demokracji, czy też
>innych.
Wręcz przeciwnie powiedziałbym. Antyrozum, antywolność, antywłasność, antysprawiedliwość.. to najbardziej charakterystyczne cechy 'ducha demokratycznego'. Negacja fundamentów naszej cywlizacji.