-
Anonim
>Reakcjonista Reaktywowany ® napisał
>Czuję się wywołany do tablicy. Znasz jakieś pobliskie
>(warszawskie) loże warte polecenia? :]
Nie znam, nikt mnie do żadnej nie chce zaprosić :/ -
Anonim
Loża masońska? bedziemy mieli rozne takie fajne spotkania wieczorne i bedziemy sie modlic do Najwiekszego Budowniczego? Zajebiscie - tylko potem jeszcze zamowcie piwo i panienki; D
-
Anonim
jaka patologia i napisałem że głosują na PO w dobrej wierze ale widzę że tu nie ma co pisać.....
SLD jako postkomuna odpada,PIS to obciach więc PO,tak głosuję kupa młodych ludzi i stąd te poparcie.Normalka.Gdzie tu patologia??W Krakowie całkiem PO wygrało więc nie wiem po co jeszcze "Warszawkę" do tego wrzucasz.Sam głosuję na UPR ale uważam że ta partia marnuję swój potencjał zgrywaniem elity.I Palikot nie kandydował z okręgu Warszawskiego.W Warszawie wygrał Tusk,moi kumple pewnie też na niego głosowali i to żaden wstyd.Nie gorszy polityk niż reszta ale z tego samego grona. -
Anonim
Tusk jest gorszym politykiem, bo jak na dłoni widać że jest agentem moskiewskim, i niemieckim. Do tego pierwszy do klękania przed Żydami.
To jest naprawde obciach. Z alholika, człowieka który tłucze żone zrobili premiera. Czego to IV(a moze pierwsza?) włądza nie potrafi.
Kaczyński może i obciach, bo Lech Kaczyński jest zdeklarowanym marksistą. Ale jednocześnie, co jest ciekawym paradoksem, marksista jest antykomunistą.
Platforma Obywatelska jest taką samą postkomuną jak SLD. Obie partie mają to do siebie, ze lubia troszeczke pieniążków do kieszeni włożyć, ale taki łeb jak Miller, wiedział chociaż że trzeba poważnie obnizyć podatki, szczegolnie dla przedsiebiorców.
-
-
Anonim
> W Warszawie wygrał Tusk,moi kumple pewnie też na niego głosowali i to żaden wstyd.
Moim zdaniem to wstyd być lemingiem, a jak się nie ma na kogo zagłosować, to się po prostu nie idzie do wyborów :/ -
Anonim
spoko dla tego na nich nie głosuję ale z tych 3 ma najmniej komunistów(byłych członków PZPR) i najmniej idzie na głupie wojenki.Stąd taki wynik to naturalne.Tak jak Milan w zeszłym sezonie,grali okropnie a wygrali LM.Byli najbogatszym klubem w zeszłym sezonie w rankingu i najbardziej popularnym:).Liczy się wynik......
A UPR popełnia fatalne błędy i dlatego ma tak mały elektorat.Jeśli chce się tłumaczyć przegraną,brakiem dotacji z budżetu i zemstą "żydo-masonerii" to po co iść w szranki??tylko lamus się tłumaczy.Trzeba zacisnąć zęby i walczyć.Wymyślić ciekawy sposób promocji i tyle.Najwyższy Czas kosztuje 7 zł.Nie ma w nim nic ciekawego.Kilka obrazoburczych artykułów a nawet wywiad z Cejrowskim jest w tonie "i co frajerze zgrywasz prawicę a tylko my nią jesteśmy".Tak nie wygra się nic.A chodzi oto żeby zdobywać poparcie(po to jest twór:partii).Od razu tuzy z UPR wykrzyczą że oni nie zostawią idei!!nie porzucą elity kosztem więcej procent,tyle że nikt tego nie nakazuje!można z odrobiną pomyślunku i sprytu(tego 2 UPR brakuje w wielkich ilościach) zarobić więcej procent. -
Anonim
Jaszczo ja twoich kumpli nie obrażałem,nie jestem ani ja ani oni Lemingiem/ami!!PO wygrało wybory!!Pobudka!!!ja swój głos zmarnowałem! a nie iść na wybory oznacza jeszcze większe poparcie dla postkomuny bo ich elektorat idzie zawsze.
Wolę już PO niż PIS czy SLD albo SDPL.
Swoją drogą wstyd że na nich głosowałeś. -
-1867180-
>RKOmójDom napisał
>spoko dla tego na nich nie głosuję ale z tych 3 ma
>najmniej komunistów(byłych członków PZPR) i najmniej
>idzie na głupie wojenki.Stąd taki wynik to naturalne.Tak
>jak Milan w zeszłym sezonie,grali okropnie a wygrali
>LM.Byli najbogatszym klubem w zeszłym sezonie w rankingu i
>najbardziej popularnym:).Liczy się wynik......
>
>A UPR popełnia fatalne błędy i dlatego ma tak mały
>elektorat.Jeśli chce się tłumaczyć przegraną,brakiem
>dotacji z budżetu i zemstą "żydo-masonerii" to po co
>iść w szranki??tylko lamus się tłumaczy.Trzeba
>zacisnąć zęby i walczyć.Wymyślić ciekawy sposób
>promocji i tyle.Najwyższy Czas kosztuje 7 zł.Nie ma w nim
>nic ciekawego.Kilka obrazoburczych artykułów a nawet
>wywiad z Cejrowskim jest w tonie "i co frajerze zgrywasz
>prawicę a tylko my nią jesteśmy".Tak nie wygra się nic.A
>chodzi oto żeby zdobywać poparcie(po to jest
>twór:partii).Od razu tuzy z UPR wykrzyczą że oni nie
>zostawią idei!!nie porzucą elity kosztem więcej
>procent,tyle że nikt tego nie nakazuje!można z odrobiną
>pomyślunku i sprytu(tego 2 UPR brakuje w wielkich
>ilościach) zarobić więcej procent.
A konkrety? :P -
Anonim
"Najwyższy Czas kosztuje 7 zł.Nie ma w nim nic ciekawego"
Bo jak sie odpala Gazetke Wyborczą, to i najwyższy czas wydaje sie nieciekawy. Mi tam artykuły sie podobaja, ale nie chce mi sie co tydzień płacić 5 zł. -
Anonim
> Jaszczo ja twoich kumpli nie obrażałem,nie jestem ani ja ani oni Lemingiem/ami!!
Nie namawiaj mnie do pedalskiej gadki szmatki, w której nikt nie czuje się obrażony!
> a nie iść na wybory oznacza jeszcze większe poparcie dla postkomuny bo ich elektorat idzie zawsze.
no i co? Komuchy nie stanowią dzisiaj siły, więc całą robotę odwala za nich Tusk, koniec lustracji, służbowo-mafijny cyrk przeżywa drugą młodość itd.
Ja nie wymyśliłem porównania do Lemingów, zasłyszałem to na Salon24.pl i moim zdaniem jest to sformułowanie z wielu względów doskonałe!
> Swoją drogą wstyd że na nich głosowałeś.
Ja akurat zagłosowałem na ŻYDA Dornbauma i uważam, że podjąłem słuszną decyzję. -
Anonim
No NC jest średniak.Trochę kogoś się poobraża.Parę rad i tyle.Na kiepskim papierze i nie kiedy w kiepskim tonie.Po za tym sami nie wiedzą czy są z radiem maryja czy przeciw,czy popierają Pis czy nie..eeehh nie warte tych 7 zł.
Spoko i ja cię nie tępię za to że głosowałeś na socjalucha.I nie wyzywam od Lemingów,po prostu w dyskusji chce wypunktować realia politycznej walki.
Bokser który przegrywa 3 walkę z rzędu zmienia trenera rozumiesz??
Zależy mi na tym by UPR wszedł do sejmu,by znajomi na nich zagłosowali a nie na PO.Wybierając tą drugą opcję wcale nie są lemingami tylko wybierają to co z 3 uważają za najstosowniejsze.
A LID,piszesz że sie nie liczy i tu jest błąd bo właśnie ci co nie idą na głosowanie dają im nadal szansę.Gdyby frekwencja wyniosła 80% LID miałby jeszcze mniej mandatów.Aż dziwne że taki spec tego nie zauważa.A ja wolę już Tuska od tych wszystkich Iwińskich i reszty.Wolę Niesiołowskiego od Napieralskiego. -
Anonim
RKOmójDom: dla mnie gadanie, że głosuję na TW Leopolda, bo jest "lepszy" od towarzysza Napierniczaka, jest NIEDORZECZNE, ABSURDALNE i ŻAŁOSNE.
Ja już na samą myśl, że Mi**nik 21 października cieszył swoją parszywą mordę, między innymi dzięki temu, że ja głosowałem na PO, spaliłbym się ze wstydu.
Poza tym co to za kryterium, że zagłosowanie na NIESKAZITELNEGO Antoniego MACIEREWICZA jest obciachem? Przecież ten człowiek to bohater narodowy! On się nikogo nie boi! To wspaniały Polak! Trzeba być LEMINGIEM, aby dopuśić do władzy ludzi, którzy teraz tego BOHATERA opluwają.
Przekaż swoim przyjaciołom, że ja się w najbliższym czasie za nich pomodlę! Może Bóg im wybaczy, bo HISTORIA na pewno nie! -
Anonim
hmmm ale ja go osobiście nie opluwam.Wyjdź na chwilę z matrixa rozgrywek politycznych i wojen i znajdź mi odpowiedź na te pytanie(ja znalazłem odpowiedź)
Dlaczego UPR nie wyciąga wniosków ze swoich sromotnych klęsk???
Dlaczego PO wygrywa tak wysoko???
Dlaczego nie umiemy rozmawiać na spokojnie o partiach politycznych??
Dlaczego nie ma już nurtów politycznych a jedynie partie???
-
Anonim
Efekt dzialan Okraglego Stolu i walki prawicy (tej patriotycznej) z "prawicą" europejska, czyli lewicą niekomunistyczną- PO
No i 15 lat silnej lewicy postkomunistycznej
-
Anonim
to odpowiedź na wszystkie pytania??poszereguj to odpowiednio by było wiadomo na które pytanie która myśl.Znowu wprowadzasz ten wiejski bajzel w szeregi swej wypowiedzi. -
Anonim
>RKOmójDom napisał
>Dlaczego UPR nie wyciąga wniosków ze swoich sromotnych
>klęsk???
Bo to są lenie, lenistwo mają wymalowane na twarzach. Jeszcze teraz jak zaczeli działać w internecie to nawet z domu się nie muszą ruszać! Jeszcze dać im subwencje budżetowe to generalnie przestaną cokolwiek robić tylko zatrudnią pracowników!
>Dlaczego PO wygrywa tak wysoko???
Pytasz się, dlaczego nasze społeczeństwo stało się zbieraniną lemingów? Ja myślę, że to ten umiarkowany dobrobyt namieszał ludziom w głowach.
>Dlaczego nie umiemy rozmawiać na spokojnie o partiach
>politycznych??
Bo jakżeśmy rozmawiali spokojnie to to forum umarło. PRECZ Z PEDALSKĄ GADKĄ SZMATKĄ!
>Dlaczego nie ma już nurtów politycznych a jedynie
>partie???
Nurta polityczne są dwa:
- technologia wybierania mniejszego zła: czyli TW Leopold lepszy od Tow Napierniczaka
- RADYKALIZM pod każdym względem
Ja wybieram to drugie.
> hmmm ale ja go osobiście nie opluwam.
Ty osobiście nie, ale cała machina państwowo-urzędnicza już tak, odpowiedzialność za to ponoszą wyborcy PO. Takiego wspaniałego człowieka tak niszczyć, czuję się źle, gdy to widzę! Budzi się we mnie jakaś nienawiść do tej części moich rodaków! -
Anonim