-
Anonim
Warunki były surowe, ale lepsze to niż bycie spalonym we własnym domu w skutek podpalenia przez nieznanych sprawców narodowości niemieckiej. -
dudek
napisałem że nie lubie radykałów dlatego że jak sie czyta takie zwykłe kłamstwa o tych obozach albo widzi kogoś w stylu takiego piłkarzyny z łks-u w ,,fajnej" koszulce to potem nic dziwnego ze taki Gross przypisuje Polsce i wszystkim Polakom antysemityzm wyssany z mlekiem matki. A ja nie mam ochoty jako przeciętny Polak z Mazowsza tłumaczyć że nie jestem wielbłądem. Czytam wyżej a tam Bubel wrzucony do jednego wora z Łysiakiem. Boże widzisz i nie grzmisz. kłap kłap ozorem ku uciesze awanturników z drugiej strony barykady -
dudek
>Jaszczomb! napisał
>Warunki były surowe,
surowa to byla kora drzew którą jedli, ja tam bym wolał zginąc w pięć minut niż wegetowac x czasu -
Anonim
Wszyscy się dobrze bawią, padają ciekawe sformułowania, aż jest po co włączyć komputer, tylko Ty masz jakiś problem. Poważnie powinieneś rozważyć kwestię założenia bloga.
> piłkarzyny z łks-u w ,,fajnej" koszulce
Jego koszulka jego sprawa, a ta cała nagonka przypomina mi polowanie na czarownice. -
-
Anonim
>dudek napisał
>ja tam bym wolał zginąc w pięć minut niż wegetowac x czasu
i kto tu jest radykałem? -
dudek
-
dudek
sorry jaszczomb ale urodziłeś sie w chujowych czasach, ze swoim światopoglądem pasowałbyś idealnie do klimatów onr-owskich z 20 lecia. Małe podpalonko mała awantura, Wtedy w Polsce mieszkali Żydzi, Niemcy, Ukraincy. Miałbys z kim wojowac. Przykro mi nasz myśliwcu -
Anonim
>dudek napisał
>5 piw proszę
Właśnie, dlatego powinieneś pomyśleć nad blogiem albo jakimś czatem, nie potrafisz poskromić nerwów, a nawet jeśli jesteś nerwowy to tą nerwowość powinno się przekierować na konkretny tekst, a nie na głupie odzywki. Głupie odzywki to domena czatów. -
Anonim
>dudek napisał
>sorry jaszczomb ale urodziłeś sie w chujowych czasach, ze
>swoim światopoglądem pasowałbyś idealnie do klimatów
>onr-owskich z 20 lecia.
Myślę, że czasy są świetne, a wtedy trzeba było dymać na wiece, pochody i inne masówki, aby posłuchać, a co dopiero, żeby coś samemu powiedzieć. Dzisiaj jest internet, poglądy rozprzestrzeniają się z prędkością światła. Żyć nie umierać. -
dudek
-
dudek
i wcale jakos sie nie denerwuje, mozna powiedziec ze bardziej jestem rozbawiony