Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Masza. napisała:
    >>Jaszczomb! wrote:
    >>Ja się nie pytam o pochodzenie, ja się pytam o to, czy
    >>został obrzezany.
    >
    >Ej, to wcale nie musi oznaczać bycia Żydem czy nawet
    >żydem.
    >To jest po prostu zdrowsze.
    >A z pewnością było, gdy higiena była na jeszcze niższym
    >poziomie.

Tak było w Desperatkach. Obrzezali chłopczyka, bo tak higieniczniej :D
  • Anonim

Fajnie, ale dorosły mężczyzna raczej nie amputuje sobie napletka z racji praktycznych pod względem higieny. Wikipedia mówi, że Stauffenberg walczył w Afryce Północnej(miałem nosa heheh), więc gdzieś przy okazji po godzinach mógł sobie uciąć.
  • Anonim

Ale po co?
  • Anonim

>Pan Mateusz napisał
    >Ale po co?

w ramach protestu przeciwko działaniom Fuhrera?
  • Anonim

A czy on nie chcial po prostu zawieszenia broni z aliantami, bo nie mogl patrzyc na nedzne działania Hitlera?
  • Anonim

>Pan Mateusz napisał
    >A czy on nie chcial po prostu zawieszenia broni z aliantami,
    >bo nie mogl patrzyc na nedzne działania Hitlera?

ja myślę, że on był debilem, który ostatecznie skończył na palu/haku.
  • Anonim

Debilem? Przypadek zadecydowal o tym, ze nei zabil Hitlera i nie przejal sterow... Absolutny przypadek, przesuniecie teczki, bo przeszkadzala i uwierała w noge jakiemus generalkowi.
    Jak robili swego czasu na Discovery rekonstrukcje wybuchu tej bomby - to tak se mysle, ze jednak cos moze ten bog istnieć. Szatan czuwal nad Adolfem.
    P.S. Sowieci strzelili 1-1, a raczej Brazylijczyk strzelil :D

• Anonim

> Szatan czuwal nad Adolfem.

a ja myślę, że Fuhrer czuwał nad tym, aby w sali był solidny dębowy stół. Już wtedy miano pojęcie o tym jak bronić się przed zamachami bombowymi.
  • Anonim

>Jaszczomb! napisał
    >> Szatan czuwal nad Adolfem.
    >
    >a ja myślę, że Fuhrer czuwał nad tym, aby w sali był
    >solidny dębowy stół. Już wtedy miano pojęcie o tym jak
    >bronić się przed zamachami bombowymi.

Raczej noga od stołu. Podobno, ufam tym co przeprowadzali tą rekonstrukcje zamachu, a byli tam i fizycy - noga uratowała Hitlera. W innym wypadku nie przezylby.
    Tak czy owak, jeszcze inna sprawa - tez Ci fizycy co kombinowali przy rekonstrukcji - stwierdzili, ze gdyby byly uzbrojone dwa łądunki - to moc wybuchu tez by zabila Hitlera
    Ja mysle, ze jednak mial duzo szczescia Adolf.
  • Anonim

> Ja mysle, ze jednak mial duzo szczescia Adolf.

jak to na wojnie, ilu żołnerzy Wermachtu przeżyło tylko dlatego, że moździeż spadł o kilka metrów dalej?
  • Anonim

No pewno sporo.
  • ● Sam ●

Bylem dzisiaj na tej "wojnie o Irak" i nie moglem zrozumiec czemu ktos chcial zrobic tak bardzo nieobiektywny i tandetny film. Dobrzze,ze za ten film nie placilem,to i wyrzutow nie mam:)
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)