Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

"Znane z „demokratycznych” osiągnięć przedszkole w Oslo przy ulicy Bjerkealeen zasłynęło z pełnej akceptacji dla biegających nago dzieci, którym wolno zaglądać sobie do pupy, onanizować się, imitować kopulację, a granicą zabawy jest jedynie zakaz „wkładania do środka”. Prasa norweska namiętnie deliberuje nad nowinkami pedagogicznymi, jakimi jest przyzwyczajanie przedszkolaków do seksualności. Nie brakuje „naukowych” zwolenników nowej „metody wychowawczej”. "

http://prawy.pl/r2_index.php?dz=fel...
  • Anonim

No za mocne jak dla mnie. Pełny debilizm - ale tym Skandynawom dawno odjebało.
    W moich czasach, ktos taki jak ta pani
    http://prawy.pl/UserFiles/Baba%20w%...
    funkcjonował jako postrach - jako wiedźma; ]
  • Anonim

Niedobrze mi.
  • Anonim

I jak na moje wyczucie, to na pewno prowadzi do zaburzeń seksualnych w przyszłości. Jasne, że dzieci ( przynajmniej chłopcy), a nawet niemowlęta, odczuwają jakieś tam podniecenie seksualne i jest to normalne, ale co innego kwestia biologii, co innego pozwalanie na coś takiego. Już czekam, jak jakaś dziewczynka za 10 lat pozwie władze przedszkola, bo to zakrawa na molestowanie seksualne. To się dzieje naprawdę? Przecież to jest chore. ( Swoją drogą, ciekawe, czy te przedszkolanki to podnieca, bo mekka pedofilów to pierwsze, co mi przychodzi do głowy). Jak jakikolwiek seksuolog może wyrazić na to zgodę?! Przecież wiadomo, że dzieci źle znoszą seksualność. Przyłapanie rodziców np ma bardzo poważne skutki. To, że dzieci się dotykają NAWZAJEM w PRZEDSZKOLU... No brak mi słów.

Już loyolist mi kiedyś o tym pisał, ale jednak wtedy jakoś nie umiałam sobie tego uświadomić.
  • Anonim

Pytanie do Mateusza i Maszeńki. Jak na dzień dzisiejszy określilibyście by swoje poglądy polityczne?

Pytam się z ciekawości. Widzę skręt w prawo <I dobrze:)>
  • Anonim

http://www.itvp.pl/video.html?chann...

Trwa to prawie godzinę ale naprawdę warto zobaczyć.
  • Anonim

>majk a écrit
    >Pytanie do Mateusza i Maszeńki. Jak na dzień dzisiejszy
    >określilibyście by swoje poglądy polityczne?
    >
    >Pytam się z ciekawości. Widzę skręt w prawo <I dobrze:)>

Wolę ich nie określać, ale mój skręt w prawo widać od dawna, co nie jest tylko moją zasługą, ale pewnie paru inteligentnych ludzi ( a może jednego). I może lekcji filozofii i zwiększonej ilości myślenia. I patrzenia na brutalną rzeczywistość. :P
  • Anonim

Chadecja?
  • Camilo Loco

>Masza. wrote:
    >>majk a écrit
    >>Pytanie do Mateusza i Maszeńki. Jak na dzień dzisiejszy
    >>określilibyście by swoje poglądy polityczne?
    >>
    >>Pytam się z ciekawości. Widzę skręt w prawo <I
    >dobrze:)>
    >
    > I może lekcji
    >filozofii i

Witaj w nieoficjalnym, nieformalnym klubie. :)
  • Camilo Loco

>majk wrote:
    >Chadecja?

To syf, miks socjalistycznej opiekuńczości z chrześcijańską retoryką.
  • Anonim

Może wrócimy do dzieci? Ja o dzieciach mogę w nieskończoność; )
  • Anonim

Jakbym dysponował bombowcem wyposażonym w broń atomową, to by przeprowadził Operację Młot na tym przedszkolu...
  • Anonim

Te dzieci nie są winne, winni są chorzy ludzie. Nie mogę się doczekać skutków... Biedne dzieci, one nie są świadome tego, co się im dzieje. A jakie zaburzenia psychiczne... jak molestowanie seksualne to działa.Czemu więc mówimy "nie" pedofilii? Przecież dzieci, nawet jak chcą, to nie mogą, BO NIE MAJĄ ŚWIADOMEJ SEKSUALNOŚCI. i nie ma znaczenia, czy dotyka je drugi pięciolatek, czy trzydziestolatek, po prostu NIE.
  • Anonim

Te dzieci są już stracone, zarażone wirusem, to jest zaraza, zboczeńcy dorwali się do władzy w Norwegii, mózgi im się rozpuściły od tego ociplenia klimatu..
  • Anonim

Bo to zmierza do złego. Za moich czasów, młode chłopaki - nie wiem, pod koniec podstawówki, w gimnazjum tez mysleli o kobietach, seksie - i tak dalej. I jakos wyrosli na normalnych ludzi, mimo braku edukacji seksualnej(byly jakies lekcje, ale nikt nie przychodzil). Wszystko przyszło z czasem, naturalnie - bez idiotow sterujacych tym. Seks to rzecz naturalna, i naturalnie przychodzi - jesli jest wszystko w normie.
    A teraz beda robic jakies chuj wie co, w imie postępu. Jak słucham Senyszyn w tym Warto rozmawiac, to zostaje mi sie zgodzic z Cejrowskim.
    Senyszyn to skrajnosc, tak jak i dajmy na to Bubel to skrajność. A przed skrajnosciami trzeba sie bronic.
    Geje niech istneija, niech maja swoje zwiazki do rejestrowania, ale jednak NIE dla wychowywania dzieci. No po prostu nie.

• Gamsider_

Jaka znowu seksualność u przedszkolaków? Przecież chłopczyk w tym wieku nie może mieć chyba nawet wzwodu O_o

Tylko przekleństwa mi się w głowie kłebią, może nie będę więcej pisał...
  • Anonim

Zasadnicze pytanie. Po co w ogóle edukacja seksualna w szkołach?
  • Anonim

>Gamsider_ a écrit
    >Jaka znowu seksualność u przedszkolaków? Przecież
    >chłopczyk w tym wieku nie może mieć chyba nawet wzwodu
    >O_o

Może, nawet niemowlętom się zdarza. :P
    >
    >Tylko przekleństwa mi się w głowie kłebią, może nie
    >będę więcej pisał...

O, napisz; ]

• Anonim

>majk napisał
    >Zasadnicze pytanie. Po co w ogóle edukacja seksualna w
    >szkołach?

Jest to sposób na zalegalizowanie pedofilii, a raczej jeden z kroków zmeirzających do tego celu.
  • Anonim

>majk a écrit
    >Zasadnicze pytanie. Po co w ogóle edukacja seksualna w
    >szkołach?

Bo niektóre dzieci mają głupich rodziców i brak edukacji kończy się ciążą o 14latki.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)