- 1
- 2
-
K.S.Sparta zaprasza na oboz survivalowy!
informacje znajdziecie pod adresem
http://kssparta1.w.interia.pl/index...
komentarze,pytania?
odpowiem i tutaj :)
pozdrawiam
Kapi -
witam wszystkich,
zapraszam na zebranie przedobozowe, które odbędzie się 20 czerwca o godz. 19.00 Zielnik Cafe na ul. Odyńca 15 -
no i po obozie! jak sie podobało? juz za kilka dni przebogata dokumentacja obozu na http://www.sparta.waw.pl
-
Anonim
Jak dla mnie bomba:)
Dzieci były dzielne i odwazne,
Strzelały, latały, wchodziły schodziły ze stromych scian , jezdziły na rowerkach po gorach , ganiały z pain bollem....
A wieczorem były jak dziurawa dentka bez powietrza:) (no nie wrzystkie-patrz Rozi)
No i wszystkie przetrwały (cholera zadne nie padło po drodze;/ehh )
Mistrzowo:):P -
-
marta
-
Anonim
siemaaaaaaa
szamaaaaaa !!!!!!!!!!
kadra ma sie dobrze, tylko szkoda ze w taki wir roboty z marszu wpadla; )
ale naprawde dzieciarnia byla super !!!!
hold dla Was ode mnie; ) -
:x
było extra, może załatwcie jakąś specjalną przerwę w szkole najlepiej teraz na jesienie; ], tylko dla dzielnych survivalowców i powtórzymy zabawę :D już nie mogę się doczekać! -
Anonim
hmmmmmmmmm
moze jakas mala bobka w szkole; ))))
ciezki zart oczywiscie, niech nikomu takie glupoty nie przychodza do glowy; )) !!!
a moze pod namioty w grudniu na snieg ???
testowalem to rok temu bylo super; )
Kapi co Ty na to ????
taki weekendowy wypad............
Mowie Wam Survivalowcy - naciskajcie Prezesa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
pozdrawiam; ) -
marta
-
widzę że warszawka nie dla was... ---> dla mnie też nie!
hardcore uzależnia :]
jasne,że super pomysł, możemy zrobić coś takiego. A tak na marginesie Marta, nie wiem jak to przeżyje twoj tata - słyszalem ze zamierza dokonać samospalenia pod Tesco. Z jakiego powodu? oto nasza rozmowa na gg:
Piotr Konarski (30-08-2005 13:22)
z nastepnego obozu potrace sobie 50%
kosztow na straty poniesione ...; )
marcin (30-08-2005 13:22)
:D
polowa ubran - kosz
pol roweru - kosz
eh to samo u mnie
obie pary butow - kosz
adidasy spalone a drugie .... juz nie wspomne
ta,chodzila w klapkach...
Piotr Konarski (30-08-2005 13:23)
chlopie doprowadzasz mnie do ruiny
marcin (30-08-2005 13:23)
czyli jestem najlepszym kandydatem na zone? :) -
Anonim
jednym slowem oboz sie udal; )))))
cele i zamierzenie spelnione hihihihihi
taki stan rzeczy mnie sie podoba -
mój rower nie nadaje się do użytku kompletnie, po 6 latach spędzonych razem (hiehie) będę musiała się go pozbyć....z pełną radością (ewentualnie mój tata będzie miał się czym pobawić w majsterkowicza) zwłaszcza że rodzice obiecali mi już nowy jednoślad, abym miała na czym jeździć chociażby za rok! =D -
Anonim
jedno jest pewne: o zepsutych rowerach zapomnicie albo sie je naprawi albo kupi nowe, podobnie z butami, ciuchami itd....
ale nocki w szałasie, strzelania ostrą amunicją, zjazdów ze ścianki i na tyrolce nikt Wam ze wspomnień nie odbieże; ))))
i tak trzymać Dzieciaki, "duście" Kapiego to Wam będzie częściej takie wypady organizował, On to też chłopina lubi; ))
pozdrawiam i Was i Jego i resztę szanownej kadry !!! -
Anonim
ja pitole !!!!!!!!!!!!!!!!!!
polecam wszystkim pewnego bloga: http://whitsapakuda.blog.onet.pl/
osoby ktore to napisaly (relacja z obozu) powinny pisac do prasy !!!
dziewczyny macie taka latwosc pisania ze jestem pod totalnym wrazeniem; )
swietne teksty, rewelacyjny humor - gratulacje; )))
nie chcialbym Wam podpasc; ))))))))))) -
najważniejesze przeżycia, które zostaną, no i zostanie ralacja, o ile szlag nie trafi bloga... w razie czego wydrukowałam kopię; ) -
ufff... w bólach się rodziła, ale jest.
galeria z obozu!
WWW.SPARTA.WAW.PL -
70 urodziny to prawie jak 50 rocznica ślubu! ja to czasami mam pecha.... wiesz Kapi o co chodzi, rodzinka jest nieugięta w związku z jutrzejszym dniem :/ -
-
marta
ja bylam, bylo super;stadnina koni,jezioro,ognicho, lanie sie woda(co niektorym to nie wybacze!!!)mam nadzieje ze za tydzien tez bedzie rajd (musze sie zrewanzowac +) -
Anonim
zazdroszcze Wam tego rajdu, no i pogodę świetną mieliście; ))
polecam wejście na stronkę Sparty, kilka tam Waszych fajowych fotej znajdziecie; )
- 1
- 2