-
Anonim
-
Anonim
no sam sobie odpisze :)))
Bylem, widzialem, wrocielm .... bylo zajefajnie ....chce wrocic !!! -
Anonim
-
Anonim
Dotalem samolotem; liniami AeroSvit przez Kijow...byly przygody podczas lotu powrotnego, kiedy to gdzies Kazachstanem a Morzem Kaspijskim pilot wyposcil podwozie i chyba chcial ladowac....ale ostatniecznie nie wyladowal i dolecielismy szczesliwie; -)
Jesli chodzi o kase na hotele, zarcie, ciuchy to wydasz mowiac w uproszczeniu 1/3 tego co w Polsce :)
A ludzie......sa fenomenalni; mili, uczynni, serdeczni, usmiechnieci, ale jesli chodzi o bizenes/zakupy to uwaga bo kantuja jak tylko sie da!, ale maja juz to we krwii, oni po prostu tacy sa.
Wracam tam znow na tydzien we wrzesniu lub w pazdzierniku, ale tym razem polece FinnAir-em; -) -
-
Anonim
ja napewno nie bede miec kasy na samolot bo z siostra wybieramy se i juz planujemy wyprawe na 2008 rok koleja transsyberyska, juz sie nie moge doczekac :) cieszy mnie to co mowisz o ludziach bo z tego co wiem to w rosji raczej nie bdzie latwo, to przynajmniej dalsza czesc wyprawy zaowocuje jakimis nowymi doswiadczeniami w relacjach miedzyludzkich; ) -
Anonim
nio podobno w kolei trans-syb. jest zupelnie inaczej niz "normalnie" w Rosji. Ludzie zamknieci w malej przestrzeni podrozujacy tydzien (jak do Pekinu) zabijaja nudy....pijac,pijac i raz jeszcze pijac alk. wiec poprawia sie nastroj i jest podobno integracja jakich w swiecie malo !!! :) Ja tez o czyms takim mysle, bo to sa przezycia zapadajace gleboko w pamieci. ale jesli chodzi o ten odcinek azjatycki to polaczylbym taka podroz ze zwiedzeniem Mongolii, bo to az sie prosi !!! :)))) -
Anonim
wiem wiem juz to mamy w planach tylko zaczynam sie zastanawiac cyz wogule wyrobie sie w trzy miesiace z ta wycieczka :) bo jeszcze indie chce zobaczyc :) -
Anonim
jesli chodzi o Indie, to proponuje ten temat pozostawic na kolejna podroz :) -
Anonim
kurcze moze masz i racje ale wiesz podroz zycia moze byc tylko jedna potem zaczne pracowac ktos mi zrobi dziecko i bede zmieniac pieluchy; ) nie no zartuje ale chyba zaczne sie uczyc ruskiego na serio -
Anonim
-
Anonim
jak jest w Indiach tego nie wiem, jeszcze nie bylem. W przyszlym roku planuje odwiedzic wreszcie Koreę i na pewno Chiny. Indie musza poczekac, ale Ty lec smialo i opowiedz jak bylo :) -
psycho queen.
A ja mam Chiny na codzien :D i planuje odwiedzic Mongolie, i Koree... A moze pozniej Japonie :D Sie zobaczy.. Jeszcze tyle czasu.. -
Anonim
heh, szczesciara z Ciebie z tym mieszkaniem w Chinach!, a my sie tu mordujemy w Polsze..... -
psycho queen.
-
moni♥
w Pekinie jest super! Polecam pojechać, chociaż podróż jest dłuuuga:)
piękne to miasto i ludzie. Byłam w Pekinie pare lat temu, i było wspaniale.