STS - student travel schools [31]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wielkaT

drogie współgronowiczki maturzystki jak Wam poszło? mi nie zaciekawie :/ trzymam kciuki za resztę egzaminów. no i Wy trzymajcie i za mnie; )
  • hm.. ja to średnio usatysfakcjonowana jestem :] pl chyba zdałam, a tylko tyle mnie obchodzi w tym przypadku... ang chyba ok... chociaż boję się że przekroczyłam limit słów w rozprawce (liczyłam, ale chyba się pomyliłam)... a matematyka... cóż, okolo 75% pdst i jakies 50-60% rozsz (czyli lipaaaaa) :(
  • ...:: Aga ::...

angielski całkiem ok:) polski mam nadzieję, że zdam;) z matematyki... hmm:/ wolę nie komentować:/ to było potworne:/ spodziewałam się czegoś powiedzmy że innego;) boję się, że będę miała gorsze wyniki niż z próbnej:P
    niemiecki dopiero przede mną... i jeszcze w lipcu na SGH geografia... aaa!!! już mam dość:P
  • wielkaT

mi polski w miarę, ale pisałam tylko podstawowy. angielski całkiem dobrze, chociaż z rozszerzonego jestem mniej zadowolona. jeszcze czeka mnie wos, ale tego się najmniej obawiam; )
  • Anonim

hmmm a czy ktos z was wyjechal z STS'em i zdawal tam mature?! np w stanach?!?! Myslicie ze warto tam zdawac maturke?!
| |

ktokolwiek był, wie co to lub chce się dowiedzieć o co chodzi lub pojechać. ich językowe podró...

Miejsca grona (0)