-
natasz
-
Anonim
oto moje typy:
1. Arabella przy ulicy Staszica.
2. Bar Zagłoba (na Kochanowskiego)- tam, przy odrobinie szczęścia, można spotkać założyciela tego wątku.
-
Anonim
ba... Wy to tyz zadajecie dziwne pytanka!!! najlepszy Bar, to bar u Szalonaaaaaaa!!!!!!!! :) -
Anonim
himenus, akurat Twoich typów łatwo się domyślić można... ale ale..... miło że się wpisałaś, bo jakoś nikt inny nie chce... :) -
-
natasz
-
natasz
a tam sciemniacie , najlepszy lokal to orka, mila atmosfera i swieze powietrze :) -
Anonim
NIE TWIERDZE, ŻE ORKA JEST ZLA, ALE JESLI potrafie czytac,m a wydaaje mi sie ze umiejetnoisc te mam dobrze opanowana, to pytanie bylo o LOKALE, a jakbym siobie wkrecac nie usilowala to orki lokalem nazwac nie mozemy, a jak nie wierzysz to czytaj ponizej:
Popularny Słownik Języka Polskiego
lokal
rz. mnż III, D. -u; lm D. -i || -ów 1. ‘część domu, pomieszczenie, mieszkanie’ 2. ‘zakład prowadzący działalność gastronomiczną lub rozrywkową’
no, to sie najpierw doucz, pozniej bierz sie za prowadzenie dyskusji :P
SZALON GÓRĄ!!!!! :)))) -
natasz
Od dawna są już tam pomieszczenia zbudowane w czynie społecznym przez kamieniarza z Żagania.
"2. ‘zakład prowadzący działalność gastronomiczną lub rozrywkową’ " - i z tym sie zgodze rozrywki jest tam pelno a i gastronomia sie znajdzie tylko maly klopot z zakladem. Dawno nie bylas to sie nie znasz :P
ps. a co do tego szalona to 3 po 3 jest lepsze
-
natasz
-
Anonim
Eeee, Panie, co tu jakąś propagandę prowadzisz... Nie nakłaniaj ludzi na co mają głosować; ) -
natasz
-
Anonim
spadowa z orka!!!! pytanie bylo powtarzam po raz kolejny o lokale!!!
3 po 3 nie jest zle, ale w szalonie sa o niebo lepsze imprezy a poza tym jest tam kominek, a jeszcze poza tym jeszce mozna sie samemu obsluzyc i pomyc sobie kufl e:P he he a jak jeszce raz bedziesz probowal wmowic mi ze jest lepszy lokal to ci klaki tzn ich resztki ze lba powyrywam!!!!!! :P -
Anonim
Pomyć po sobie kufle można? Hy... Wątpliwa atrakcja chyba :P Ale skoro lubisz.... W sumie to dobry motyw dla właścicieli lokali, wmówić ludziom, żeby pomyli po sobie gary, bo to takie fajne przecież; ) Może jeszcze podłogę pozamiatać? :P -
natasz
hmm... to niezle atrakcje. Himena powinnas jeszcze jako "specjalność dnia " pozwalac zamiatać schody i na zakonczenie zakladac krzeselka na stoliki. -
mirek85
-
mirek85
orka to dobre miejsce spotkań i nie tylko
to trzeba przeżyć a nie wymyślać
-
mirek85
-
natasz
-
mirek85
-
Vader
No wiecie co...
Jak dla mnie to najlepszy jest plener...
Usiąść sobie spokojnie w pałacowym parczku z piwkiem w dłoni i rozkoszować się latem.
Problem pojawia się w okresie chłodnieszym (np. zima) kiedy to nie tyle trzeba co wypada jakiś lokal wybrać i tu obstawiałbym za 3 po 3 (gdzie zresztą pojawiam się zawsze kiedy jestem w Żagaiu).
Szalon??? kicha jakich mało byłem ze dwa razy i ten lokal pozostawia wiele do życzenia!
No a co do orki to nawet nie wiem gdzie to jest!
Jako przykłady (niestety we Wrocku) mogę polecić:
"Od żmierzchu do świtu"
"Diaboligue"
itp...
i ewentualnie :
"Madness"
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem