• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Last Legal Drug

A czytal ktoś komiks (Steve'a Niles'a i Elmama Browna)? Zbiera kiepskie recenzje. W sumie komiks i horror- to się jakoś gryzie...
  • ♥ asiula ♥

Ekhem... Powiem ci tyle... Um...
    Film jest na podstawie książki --> nie komiksu.
    A książka recenzje ma dosyc dobre --> i tego się trzymajmy :)
    Dozobaczenia już za jakieś 5 godzinek :)
  • Last Legal Drug

Nie przypominam sobie, że gdziekolwiek napisała, że ten film jest na podstawie komiksu, więc doprawdy nie wiem o co Ci chodzi...

Ale
    "Ekhem... Powiem ci tyle... Um... "
    że komiks też istnieje i po prostu chciałam poznać opinie na jego temat.
  • ♥ asiula ♥

No to po co ten wątek?
    Skoro to wątek o filmie...
  • Last Legal Drug

nie rozumiem Twoich wypowiedzi... I mam nawet wrażenie, że Ty sama ich nie rozumiesz.
  • ♥ asiula ♥

Kurde...
    To jeszcze raz:
    No to po co ten wątek?
    Skoro to grono jest o filmie?
  • Last Legal Drug

Po to, żebyś mogła zadawać głupie pytania
  • ♥ asiula ♥

Wiesz, robi się niemiło... Nie musisz walic takimi odzywkami, bo jesteś starsza... Do mnie coś masz, a tego 'biednego chłopczyka' przed chwilą tak broniłaś...
  • Last Legal Drug

Uwierz mi, Twój wiek nie ma dla mnie znaczenia. A "biedny chłopczyk" nie czepia sie mojego wątku, który jest moim zdaniem powiązany z filmem. I na tym tu skończę, bo robimy offtopic.
  • ♥ asiula ♥

Więc wrócmy do topicu:
    Ja osobiście nawet nie wiedzialam, że komiks istnieje :)
    Ale nieważne... A ty czytałaś komiks?
  • Last Legal Drug

Jeszcze nie czytałam bo wyszedł niedawno i właściwie dowiedziałam sie o nim niechcący w Empiku. Ale rysunki nie wyglądają ciekawie...
  • ♥ asiula ♥

Znalazłam jedną stronkę z komiksu. Używając googli oczywiście L)
    http://nast.pl/miniatury/s4058.jpg
    Może nie za wielkie ale jednak coś widac... Rzeczywiście - niezbyt zachęcające.
  • Last Legal Drug

http://www.allegro.pl/item291069057...

a tu komiks o jakieś 15zł taniej niż w empiku
  • ♥ asiula ♥

liczyłaś koszty przesyłki? :)
  • Last Legal Drug

ale to jest w warszawie- mozna odebrac osobiscie
  • ♥ asiula ♥

A jeżeli ktoś nie ma samochodu... I nie mieszka na Placu na Rozdrozu... Tylko po drugiej stronie miasta? To ma tam zasuwac?
    Albo jeżeli ktoś w wawie nie mieszka...
    A poza tym --> na Allegro są różni ludzie. On akurat wygląda przyzwoicie.
  • Last Legal Drug

Ale chyba ci co wygrali i byli na seansie są z Warszawy :) I nawet jak nie mieszkasz na Placu na rozdrożu, to chyba lepiej wydać złotówkę na bilet i pojechać po odbiór niż płacić 12 za przesyłkę i czekać. Jesteś młoda, masz siłę na takie podróże :P
  • ♥Patiღ

hmm trudno by było mieszkać na pl. na rozdrożu no chyba, że na przystanku to ok, sklep jest w podziemiach przy parku ujazdowskim, świetne kanapki z grilla obok sprzedają (ale to już tak na marginesie)
  • Last Legal Drug

Oj tam, szczegóły:) Mieszkam w Warszawie dopiero 1,5 roku (studia) i nie znam wszystkich tutejszych placów,skwerów i ulic :P
  • ♥Patiღ

Ok zostawię bez komentarza chociaż miałabym sporo do powiedzenia ale ech...
  • 1
  • 2
| |

„Nazywam się Robert Neville. Ocalałem i żyję w Nowym Jorku. Czy ktoś mnie słyszy? Ktokolwiek...

Miejsca grona (0)