Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • funny

mogły by juz byc wakacje... moglo by juz byc po maturach.... i moza by sie juz bylo troche poobijac:)
  • Anonim

jeszcze tylko dwa tygdnie i po porazce na biologii bedzie mozna odetchnac :P
  • funny

o tak dobrze powiedziane po porazce...:) ale tyle wakacji nam sie nalezy:]
  • funny

ja chce wakacje!!!!!!!!!!!
  • BB herbu Zielona Pietruszka

Aguś, każdy chce - nawet jak nie matarurków :)
    Właściwie to ja w zupełnie inną stronę niż Wy poszedłem - w ogóle przestaję sie uczyć, no ale będzie dobrze :D

Kurcze, dopiero dziś to grono "Miętnowcy" znalazłem... Czemu nikt nie powiedział?!!?
  • dori333

jakto nie powiedzial !!! rozsylalam wiadomosci!! z tego co mi sie wydaje to do ciebie nawet dwukrotnie :P
  • funny

Bartuś po prostu zle szukałes ....:] ale skoro juz znalazles to sie bardzo ciesze:*
  • BB herbu Zielona Pietruszka

no to widocznie macie moje złe maile :D podam 2 na wszelki wypadek:
    bkrawczyk@op.pl
    bartek.krawczyk@gmail.com

na gmail.com mam jeszcze 50 takich do rozdania, wiec jak ktos chetny to ja tez bardzo chetnie dam (>2GB miejsca).
  • dori333

bartus ale ja wysylalam na grono te wiadomosci wiec tu mail nic nie ma do powiedzenia...
  • funny

a ja bede monotematyczna.......
    CHCE WAKACJE!!!!!!!!
  • Anonim

ja tez chce!!

ewentualnie moge jeszcze dodac ze chce do Filipa :) ale to i tak caly czas :P
  • dori333

monotematyczna jestes :P
  • Aleksander

A ja chce duza wycieczke do Wawy zeby was odwiedzic.Chce zebrac ekipe z Malkini i przyjechac, troche wam narobic wstydu....; )
  • funny

no mogli byscie w sumie wpacs... ale jak narobicie obiciachu to my sie odwdzieczymy....:D
  • Anonim

tak, Olek jest specjalista od robienia wstydu znajomym :/
  • funny

eee Olek nie jest taki zly jak wyglada...;) prawda Olek..?? jakos sie dogaday...:]
  • Aleksander

ehhh moze nie specjalista, ale jak chce to potrafie spierdzielic wszystko :(
  • funny

no co ty.... ja i tak ci uwielbiam:>
  • dori333

ja mysle ze grono wielbicielek jest znacznie wieksze. no nie gocha?? :>
  • Anonim

to chyba jasne ze wszystkie uwielbiamy Olka :D
| |

Miętne to fajna mała miescinka, wspaniale miejsce do wypoczynku i choc moze sie wydawac ze nie ma ...

Miejsca grona (0)