-
Patryś xD
Co to ma byc wy se tu baji baju o seniorach a co o lepszym roczniku xD moze byscie tez ttuaj zaprosili mlodszch a nie wy se tutaj iszecie co chcecie my tez se dobrze radzimy jak na 1 rok w tym skladzie xD -
Kuba
-
misiek
-
Loko
Współczuje Puzonowi...[*]
Pogrzeb jego taty o 15:00 w dniu 23.04.2008
Niech przyjda wszyscy z rocznika 93... -
-
Kuba
-
Władek
ehhh... nie widzialem nawet ze takie grono jest Wkra 93; ];] ale teraz zmieni sie na 92 i mlodsi; ] pzdr. -
Anonim
niestety się zmieni; p ale mam nadzieje że damy jakoś sobie radę; ] juz nawet jest lista zespołów z którymi jesteśmy w lidze :
LIGA JUNIORÓW ML. 92 GR.I
1.AON REMBERTÓW
2. SS BIAŁOŁEKA WARSZAWA
3.BÓR REGUT
4. SMP UKS BRÓDNO WARSZAWA
5. KS FALENICA WARSZAWA
6. IMPET ŁASKI
7. JUNAK WARSZAWA
8. UKS KAMIONEK
9. KS LEGIONOVIA
10.MARCOVIA 2000 MARKI
11. MARYMONT WARSZAWA
12. PROMNIK ŁASKARZEW
13.SOKÓŁ OSIR SEROCK
14. VICTORIA SULEJÓWEK
15.WKRA POMIECHÓWEK
16.ŻBIK NASIELSK -
misiek
-
Anonim
-
Patryś xD
a ja bede chociaz sobie pogram xD bedzimey pewnie po 10:0 dostawac a ja lawe zagrzeje ale spox xD -
Anonim
-
Patryś xD
Grałem sezon w 90... z Bodziem pucha i lokiem i tak bylo wiec nie wiem a podejrzewam ze takie druzyny graja pare lat ze soba juz
-
Kuba
-
Anonim
Damy radę Panowie; ] tylko trzeba się postarać i zgrać z ludźmi z rocznika 92 którzy do nas przyszli; ] -
Loko
Tak bedzie wygladala ta tabela po 1 sezonie.
1.AON REMBERTÓW
2. SS BIAŁOŁEKA WARSZAWA
3.BÓR REGUT
4. SMP UKS BRÓDNO WARSZAWA
5. KS FALENICA WARSZAWA
6. IMPET ŁASKI
7. JUNAK WARSZAWA
8. UKS KAMIONEK
9. KS LEGIONOVIA
10.MARCOVIA 2000 MARKI
11. MARYMONT WARSZAWA
12. PROMNIK ŁASKARZEW
13.SOKÓŁ OSIR SEROCK
14. VICTORIA SULEJÓWEK
15.WKRA POMIECHÓWEK
16.ŻBIK NASIELSK -
Patryś xD
Już po mecach aha czylli zagrzewamy przed ostatnie mijesce :D spoxxx xD myślałem że ostatnie :D nie da rady zobaczysz jak oni bed grac i pyzol na bramie przeciesz to drewniak.Musi gimnastyki torche jak robcio a on to chyba gimnastykuje pyte. -
Anonim
dobra Puzon, niech on sie nauczy gimnastyki a ty sie naucz co to spalony i jak nie dać się złapać;p
-
Patryś xD
-
misiek
-
Lukass
Buhahahaha własnie; DDD ciekawie będzie w tym roczniku 92 ale zobaczymy...