-
Anonim
słuchajcie, napiszcie ziomki czy planujecie wyjście jakoweś...teraz ciężki okres...wiem...bo w maju juz egzamy...ale kto wie, może sie zmówimy???
kiedy??? ( ja optuje np za wt po długim weekendzie)
gdzie???
ilu bedzie chętnych???
-
wUBek
ya jestem za... a co robicie w da long łikend ? ja pewnie zrobie kilka małych rajdów z moim Zenkiem, co ma zaćme na oku... jak ktoś chętny na pstrykanie w weekend... to ten... no.
a co do do wyjscia... to ja zawsze chetnie... -
Anonim
no juz dobrze - przyjade z domu w ten wtorek (chociaz planowalam zostac do konca tygdonia). niech juz bedzie! :) -
Anonim
to może nie przyjeżdżaj gagula póki nie ustalimy:)żebyś się piknie nie rozcarowała -
-
wUBek
oka mam idee na impreze... klymat? zapraszam.. potrzebna fonia!!! vizja też :
http://www.molvania.com/video_mediu...
sqopjoojcie... hello kruzjeder... im jour nju invejder...
yeahhh
Dead Rabbit elektronik... supersonik :D
-
Anonim
-
Anonim
I am more strongly than lord vader...
buaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa aaahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa aa -
Al
Ja siem na impreze we wtorek pisze, wróce już wtedy z mych gór (zostawiając tam zapewne jak zwykle cząskę duszy...), ale cieleśnie wrócem w całości I hope, więc wymyślajcie wymyślajcie, a jak nie będzie to groźne dla zdrowia, ani ZA perwersyjne, to ja się podpiszę, i idziemy... Taaaak??
A tak w ogóle, to dopisał się do naszego jakośka mój kolega Maciek- powitajmy go oklaskami na stojąco:))) Jak prawdziwego Zimala;) Mac- nie musish rozwiązywać testu, twe ziomalstwo nie ulega wątpliwości... No. Łolllkom:) Make yourself at home:) -
Al
-
wUBek
-
wUBek
na impre Supertronik, elektronik... koniecznie 3a sie ustawić... domufka? -
Anonim
eeej no slonce jest zajebongo :) czyzby zdjecie robione w warszawie nad wisla?? -
Al
czy mnie już gorączka trawi i oczęta mylą, czy to Ulla do nas dołączyła??!! Tak Tak to ona!!! Witaj Orszulko, i wiesz.. lepiej późno niż później:))) -
wUBek
good rodzina ziomali sie powiększa...ja przyrodni, wychowany za granicą stafki...
ej My Love Cruiserders... co tak tutaj wieje nudom... lets get higher and higher... robimy jakiś Super Star party, czy nie ? potrzebne są decyzje... grupa inicjacyjna i grupa wykonawcza...
wiem, wiem przypaletał sie jakiś novy i krzyczy... ale skoro uzgodnilismy, zem Ziom wczesno Pomiechowski... NO! PUSH THE TEMPO !!
;) -
Al
Bardzo dobrze, ja popieram!! Wieje nudom, bo chyba ludzicha wyjechały/ pakują się etc. Ja też jadę, ale rimember, że we wtorek to już będę i vamos a bailar:)) -
Anonim
-
wUBek
qźwa to do ftorku muwcie mi Tomcio paluch... bo sam in da stolyca zostaje... buuu. dobrze ze mam zenka... ; ) -
Anonim
kurde nie wiem o co mi chodzilo jak pislam mojego wczesniejszego posta :))
no nie jest to takie wazne - u mnie tez troche nuda, ale zaraz sobie pojde na el rowerro i mi przejdzie :)
miss u all -
Anonim
poniewaz postanowilam wrocic kolo poniedzialku wieczorem, to co byscie powiedzieli na ostateczne starcie z piwem ktore obciaza moja lodowke dnia 3 maja w godzinach poludniowych :) np w parku moczydlo??? (prawda ze piekna nazwa??)
taka by sobie majowkowa rozgrzewke mozna zrobic :)))
-
Anonim
łojesuuuu - znowu robie sie monotematyczna! ale to jeszcze nie jest nalog - bo przeciez nie denerwuje sie jak ktos mi mowi ze to nalog no i zawsze wszystko pamietam no i nie jestem agresywna czy cos...
dosc! czuje ze monopolizuje nasze grono pod wasza (wszystkich!!! :((( ) nieobecnosc