-
Anonim
heh;) jako twórca tego zacnego grona automatycznie mam zaszczyt jako pierwszy powiedzieć coś na forum( narazie chyba tylko do siebie:p ). a więc, mam nadzieje że to grono amatorów śpiewania bedzie rosło szybko i pokaźnie, powiększało się o coraz to nowych gronowiczów z ciekawymi umiejętnościami wokalnymi;D.....no. ZAPRASZAM -
Piotrek
Oj....Tomek, Tomek...wariat z Ciebie i tyle; d hehehe... a spiewasz tylko dlatego, ze pijesz, inaczej wstydzil bys sie:P
-
Anonim
a ty s kolei czy pijesz czy nie pisjesz...i tak ci juz nic nie pomoże; )))) -
Piotrek
Czlowieku, Ty chyba nawet teraz pijany jestes... Tak poza tym czy to grono powstalo tylko po to zeby sobie pojeżdżać??? Jeśli tak to ja z tego rezygnuje... Poza tym coś malo chetnych osobmasz;d -
-
Anonim
to moje najnowsze cacko ma dopiero kilka godzin...nie oczekuj cudów:)poza tym kto komu pojeżdża?? sam zacząłes:p -
Piotrek
Ale ja nic nie zacząłem:P to chociaz powiedz ludziom o istnieniu tego...; ) -
Anonim
noooooooooooooo.......po pierwszym dniu działalności grono pijanych spiewaków pozyskało zajebista liczbe nowych członkóf; P = 0 -
Piotrek
-
Anonim
-
Jaźwa
HA! KARAOKE JEST DE BEST! Uwialbiam to! Byłam tylko raz niestety ale to przez to ze nie chcieli mnie wpuścic do śordka bo mialam brudne buty :/ CHAMY!!! A co im po czystych butach jeżeli karaoke było w ogródku na polach mokotowskich (w wawie:P) !!!
Mój pierwszy raz był wspaniały!!! Śpiewalam z moim facetem i kumpelą "DZIECI" Elektrycznych gitar! I było kul :) Strasznie mi sie chciąło brewchtac i mało spiewalam ale NASTEONYM RAZEM DAM Z SIEBIE WSZYTKO :D -
Anonim
i tak trzymaj! oto w tym wszystkim chodzi:) ja chodze na kareoke prawie co tydzień i to mnie coraz bardziej wwccccccccciąąąąąąąąga;D . próbowałem nawet solo i ludzie mnie nie zlinczowali:p........przez co jestem jeszcze bardziej na to wszystko nakręcony.
-
Piotrek
-
Anonim
a ten znowu swoje<młotek>, chociaż po części masz pewnie racje:p...
piotrze("golasie";), czy jak cie tam zwą) jako pierwsza osoba, która zapisała sie na to grono,jak to ująłeś "zakręconych" śpiewaków, opowiedz nam, gronowiczom,jak wyglądała twoja przygoda z kareoke? kiedy sie to zaczęło? jak wyglądał twój "pierwszy raz" z mikrofonem? czy rodzina nadal cie akceptuje?; ) -
Piotrek
Raaaaaaaaaaanyyyyyyy....z kim ja sie zadaje..<help> W przeciwienstwie do Ciebie to mnie akceptuja. Ja nie pije i nie spiewam dla utopienia smutkow bycia nieakcepotowanymm...:P -
Anonim
to nie jest odpowiedź na moje pytanie.....ale nic nie szkodzi...rozumiem ze to dla ciebie wstydliwy temat, więc nie będe w niego dalej brnął..;) -
Luk
Grono bezwstydnych, wykręconych podśpiewujących pijaków rośnie w siłę! -
Anonim