-
Anonim
-
Anek
-
Anonim
-
Anonim
Mogę się zgodzić, że Meksyk jest o wiele gorszym krajem. No ale cóż, ja uważam, że USA jest to "Stan Debili", chodzi mi tylko o mieszkańców... Mogę powiedzieć, że ja bardzo lubię Canadę. A mam tam pare ulubionych miejsc i miast....:P -
-
Anonim
>k(L)usia995 napisała:
>Mogę się zgodzić, że Meksyk jest o wiele gorszym krajem.
>No ale cóż, ja uważam, że USA jest to "Stan Debili",
>chodzi mi tylko o mieszkańców... Mogę powiedzieć, że ja
>bardzo lubię Canadę. A mam tam pare ulubionych miejsc i
>miast....:P
Debile ... to mało powiedziane!! Ludzie czy ktoś normalny pisze w instrukcji mikrofalówki "nie wsadzać zwierząt" albo na pilocie od telewizora " nie myć w pralce" ?? -
Anonim
No właśnie...; / Przykładem tego jest ich mądry prezydent, zwany "krzakiem" (Bush), ja go poprostu nie trawię....;/
A byłaś w USA?
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
mi też się podobało ... spędziłam tam 2 i pół miesiąca i teraz mam zamiar wyprowadzić się tam na stałe -
Anonim
ja w 3 kl. spędziłam 1 miesiąc, (nie żałuję)a w zeszłym roku 3 tyg. Co do Twojego wyjazdu jesteś bardzo odważna... A sama lecisz, czy z kimś?? -
Anonim
mam zamiar sama ale do rodziny mieszkającej w USA.. prawie cała moja rodzina mieszka w stanach więc i ja mam zamiar tam żyć... w sumie narazie jedno mnie w Polsce trzyma.. rodzice -
Anonim
hmm.. no właśnie "rodzice".... Ale to dobry krok, tam można wiele osiągnąć...w przeciwieństwie do naszego kraju... -
Anonim
no właśnie "w przeciwieństwie no naszego kraju".... W USA są o wiele większe możliwości.. można skończyć dobrą szkołę, dostać dobrą pracę i do tego z kredytem nie ma problemów.
Czasami jak popatrzę na naszych polityków to wstydzę się że mieszkam w tym kraju -
Anonim
Witaj w klubie "Wstyd za naszych polityków". Ja też jak ogladam wiadomości wstyd i zażenowanie ogrania mnie jak spojrzę na jakiegoś polityka. Tak nie powinno być, powinnam być dumna. A zachowanie, niektórych ważnych osób jest wręcz dołujące.....;/
Bardzo się ciesze, że byłam w Stanach, ale gdy byłam w Canadzie, nie zwiedziłam wodospadu...;/ ale i tak tam jeszcze polecę...
P.S. Czy mogłabym zaprosić Cię do moich znajomych?? Założyłam się ząmoją koleżanką, kto będzie mieć więcej znajomych i ja muszę wygrać!!
-
Anonim
ok zapraszaj; ))
Ja dokładnie byłam w Chicago... nad wodospadem też nie byłam bo troszkę za daleko jechać z Chicago nad wodospad..
Ja też jak oglądam np. Fakty to niewiem czy płakac czy śmiać się... -
Anonim
Dzięki :*
A ja byłam w Toronto, nie miałam okzaji zwiedzić Niagary....;(
hmm... ja jak oglądam fakty, to płaczę i śmieję się jednocześnie. Płaczę z tego powodu, że nie wiem jak skończymy, a śmieję się z ich głupoty... -
Anonim
heh masz rację .. nasz rząd przydało by się CAŁY wymienić... szkoda że się nie da..... cały świat śmieje się z naszych "reprezentacyjnych" polityków -
Anonim
No tak, przynajmniej mają kawały na żywo prosto "z zadupia Polski"...;/ niestety nie mamy na to wpływu...;/