-
Anonim
-
Anonim
Ja jak zwykle zjadę do Radomia albo tydzień przed, albo tydzień po :/ -
-
Torpeda
-
Dominik' ?
-
Bartek M
-
Anonim
-
Lisek
-
Anonim
-
Nanas
-
Bartek M
Nie pamiętam, żebym w którymkolwiek roku rozdzielał, kto i co ma przynieść. W tym roku też nie zamierzam. Zresztą nie czuje się na siłach podjąć taką odpowiedzialność - mogłoby się to skończyć sporym BÓLEM GŁOWY po tej wigilii... -
Torpeda
-
Kajojek xD
Hehe a mi sie wydawalo ze zawsze Maciek mowil co kto ma przyniesc :D. Tez zapewne się pojawie, a czy plan przewiduje cos ponad planem hmm.....?? -
SZATANEK.PL
Witam! W tym roku ja rozdzielam!!!! :D Wszytkie dziewczyny robią sałatki :P bo będzie konkurs na najlepszą. Fogielek przynosi pieczywko :P ( swieże ) !!!!! faceci ( nazwiska A- G przynoszą ciasta :P od H-P - owoce, od P-Z napoje czyli soczki ) Można cos tam zmienic na śledzika ale po poinformowaniu mnie o tym :))) kawka herbatka i orzeszki itp kupimy my :) kazdy moze przynieść oplatek :) PS napoje inne we wlasnym zakresie :)))
Przychodzimy wcześniej, żeby pomóc ustawić wszystko czyli o 16.
Będzie miło i sympatycznie :))) Zapraszam Serdecznie !!!!!! -
pawcio
-
Anonim
>Bartek M napisał
>Nie pamiętam, żebym w którymkolwiek roku rozdzielał, kto
>i co ma przynieść. W tym roku też nie zamierzam. Zresztą
>nie czuje się na siłach podjąć taką odpowiedzialność
>- mogłoby się to skończyć sporym BÓLEM GŁOWY po tej
>wigilii...
tak, prawda, to był Maciek Szatanek. przepraszam za błąd -
Kajojek xD
-
Anonim
-
Besia :)
-
hoobieq
To może i ja się przejadę :] z podziału wynika, że mam przynieść jakieś ciasto :>