Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • AB

w tym temacie bede zamiesz czał i prosze o zamieszczanie artykułów, własnych zarysów scenariuszy, postaci itp...
    moje pojawią się najdalej za dwa tygodnie bo a najwcześniej za tydzień bo we wtorek iśrode mam egzaminy...
    BTW witam pierszego usera - Vlada :P
  • AB

dobra... z dwóch tygodni zrobił się prawie miesiąc.
    jeśli komuś robiłem nadzieje... sorry
    choć młodym to zapracowanym, teksty będą jak się pojawią, po prostu
  • urttica - szara eminencja

nie martw sie napewno w pewnym momencie ruszy :)
    obserwuje to grono, ale nie mam czasu pisac teraz bo sesja za pasem, ale juz niedlugo, pozdrawiam ze slonecznego Sopotu (slonce za oknem :-( niestety, a ja po drugiej stronie tego okna)
  • Hajko

Ruszy coś na pewno :) Ja też się chciałem tu udzielać ale obecnie jestem w trakcie matury. Jak już będę po to się zrobię pewnie bardziej aktywny :D
  • Anonim

No to ja czekam na dalszy bieg wypadków (jak mawiają zdesperowani gracze:P)
  • urttica - szara eminencja

Po ciezkim dniu w szkole, postanowilam zrobic cos, jak to sie mowi, dla siebie - odwiedzilam grono - no i prosze :D ileż to nas jest przyjaznych obserwatorow, bardzo, kurcze, fajowo! To ja skorzystam z okazji. Czy ktos znany Wam gra jeszcze w Kryształy Czasu? bo ja mam sentyment do tego systemu ale nigdzie nie moge znalezc wspolgraczy....
    jestem z 3miasta...
    pozdrawiam
  • Max

Ja nie dość, że grywam, to jeszcze zdaża mi się prowadzić, ale jestem z Wawy
  • FrostHunter

HEHEHE no to teraz masz jednego maniaka Kryształów Czasu :) Maniacy KC łączcie się !!!
  • Piggsy

ja z maxem grywalem :) Zreszta chyba u mnie lezy twoj podrecznik :D
  • Anonim

Ja sie dopiero zabieram za ten system i przekonuje wspolgraczy do przejscia ale jakos wszyscy sie porozjezdzali po uczelniach i nie ma kiedy :-/
  • Lisu

no widze ze to grono tetni zyciem. Jednak skoro zostalo juz zalozone to trzeba cos tu odswiezyc.

hehe sorki ze tak bez ostrzezenia tu wparowuje :p
  • Paulina

sesja, w której brałam udział jako gracz
    MG opisuje zadanie do wykonania miasto pełne potworów, których wszyscy mieszkańcy chcą się jak najszybciej pozbyć; bardce umiera ukochany - mnich, 3/4 graczy oćpało się zioła)
    Bard: pytam się znachora ile czasu zajmie mu uzdrowienie mojego mnicha
    MG: około godziny (po za tym Mistrz sugeruje, że mogę nie zdążyć go zabrać i mnich się rzuci w wir walki i znowu coś mu się stanie)
    Bard (wkurzona już byłam): wyjmuje wiec swój słoneczny zegarek, nastawiam Go, żeby zadzwonił za godzinę i wchodzę do pierwszego domu i zabijam będące w nim potwory
    MG (z szelmowskim uśmiechem): a jeśli nie ma tam potworów
    Bard (rzuca kośćmi) a jeśli są?

i były... =)
| |

Napewno każdy początkujący mistrz gry miał problemy, grono zostało stworzone żeby takiej pomoc...

Miejsca grona (0)