- 1
- 2
-
blaman # 8 Lejtnant Kasparov
kto ma stodole czy cus innego wolno stojacego przy bartyckiej, mozna by otworzyc klub -
Piotr >AS<
nie wiem jak ze stodoła,ale wiem że chłopoaki ode mnie z osiedla na grzybowskiej otwierają hale na 3000m2 do paintballa!!! od soboty czynne
-
to mow jak bedziesz jechal, 50x50 m to nie za malo? trzeba cos tutaj zrobic,przeciez na tym czerniakowie nic nie ma,tym bardziej na siekierkach -
Piotr >AS<
ty no nie wiem! jak dla mnie to spox! a tu u nas jest dom kultury na gwintowej;;;))) -
-
Anonim
biorac pod uwage cala Trojke,ktora jest na tym gronie to kazdy ma z 2 stodoly i szopy. ale w sumie ten dom kultury to podobno (choc nigdy tam nie bylem) ciekawe miejsce. -
Piotr >AS<
-
Anonim
-
ja o nim nie slyszalem, ale z zezwoleniem moze byc ciezko na przerobienie domu qltury na klub.znaczy sie moze duzo kosztowac takie pozwolenie. a my biedne studenty. -
Piotr >AS<
a moze zrobi,y imprezownie za wałem??? tam n i chuja nie złapie nas zadna straz m ani policja -
-
Piotr >AS<
no raczej namiot!!!!
ale taki z rurkami w środku żeby sie nie nudzic i ogladac;) -
-
Piotr >AS<
-
hyhyhyhyyyyyyyyyyyyyyyy na biforka do stacha tylko zeby door selekta nas wpuscil -
Piotr >AS<
-
Anonim
normalnie z tym klubikiem to nie głupi pomysl ale na zielonym osiedlu powiini zrobic jakis pub lub pizzernie ale lepiej pub, byloby sie gdzie spotykac!!!!! -
Piotr >AS<
-
Stasio
i jeszcze jakąś afterownie zeby nietrzeba bylo siedziec w utopii ani luzztrze codziennie :)))) -
Stasio
-
kaś
weźmy przykład z naszych "podstawówkowych" kolegów i idźmy z piwskiem na boisko;)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem