• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • blaman # 8 Lejtnant Kasparov

kto ma stodole czy cus innego wolno stojacego przy bartyckiej, mozna by otworzyc klub
  • Piotr >AS<

nie wiem jak ze stodoła,ale wiem że chłopoaki ode mnie z osiedla na grzybowskiej otwierają hale na 3000m2 do paintballa!!! od soboty czynne

to mow jak bedziesz jechal, 50x50 m to nie za malo? trzeba cos tutaj zrobic,przeciez na tym czerniakowie nic nie ma,tym bardziej na siekierkach
  • Piotr >AS<

ty no nie wiem! jak dla mnie to spox! a tu u nas jest dom kultury na gwintowej;;;)))
  • Anonim

biorac pod uwage cala Trojke,ktora jest na tym gronie to kazdy ma z 2 stodoly i szopy. ale w sumie ten dom kultury to podobno (choc nigdy tam nie bylem) ciekawe miejsce.
  • Piotr >AS<

to wbijamy na imprezke!!!! do domu kultury na gwintowej!!!?
  • Anonim

pewnie ze tak, lepsze to niz under

ja o nim nie slyszalem, ale z zezwoleniem moze byc ciezko na przerobienie domu qltury na klub.znaczy sie moze duzo kosztowac takie pozwolenie. a my biedne studenty.
  • Piotr >AS<

a moze zrobi,y imprezownie za wałem??? tam n i chuja nie złapie nas zadna straz m ani policja

na powietrzu?namiot?
  • Piotr >AS<

no raczej namiot!!!!
    ale taki z rurkami w środku żeby sie nie nudzic i ogladac;)

na namiot raczej by musiala byc zgoda,chyba ze na pare dni tylko
  • Piotr >AS<

TO TRZEBA TAK ZROBIĆ;) I HOPLA ZE STAHEM

hyhyhyhyyyyyyyyyyyyyyyy na biforka do stacha tylko zeby door selekta nas wpuscil
  • Piotr >AS<

no raczej.... gangsta selekta;)
  • Anonim

normalnie z tym klubikiem to nie głupi pomysl ale na zielonym osiedlu powiini zrobic jakis pub lub pizzernie ale lepiej pub, byloby sie gdzie spotykac!!!!!
  • Piotr >AS<

tak jestem za;) na niewielkiej jak narazie niewiele jest...
  • Stasio

i jeszcze jakąś afterownie zeby nietrzeba bylo siedziec w utopii ani luzztrze codziennie :))))
  • Stasio

Mandka a ty gdzie mieszkasz w blokach czy tych jednorodzinnych?
  • kaś

weźmy przykład z naszych "podstawówkowych" kolegów i idźmy z piwskiem na boisko;)
  • 1
  • 2