- 1
- 2
-
Palec
-
Gaja
-
Palec
-
Gaja
Ni jestem wstydzioszkiem! :P
Zatem tak: mam zaszczyt zaprosić do się, Natolin, Palczym wie gdzie dokładnie, na skromną i małą banię urodziną (ach, to starzenie się). Zapraszam zatem i liczę na przybycie, z połówkami oczywiście dopełniającymi skład meliniarski :)
I tu dwie malutkie prośby: alkohol (bo jam Ci student i nie wyrobie...), a druga: z jakieś dwa, trzy kocyki, żeby nie było że komuś na podłodze zimno.
A, najważniejsze.
Piątek (ten, czyli 3 luty), godziny wieczorne.
Chatka Gai :>
pozdrawiam
Gaja Wspomniana -
-
Palec
-
KONRAD
hehe. :) Jak jureczek napisał cos takiego ostatnio to wpadło 70 osób :P .Uwazaj uwazaj... :P -
Gaja
-
KONRAD
OOOO! To jest plan! pojedziemy w tamtą strone, nie wpuscisz nas , nachlamy sie, potem złapia nas suki, 48h na komendzie to akurat weekend! Tak wiec upojny weekend przy kawie ince i chlebie z masłem z obsługą w niebieskich garniturach to jest to. :):):):):) -
Gaja
-
KONRAD
-
Wujek Pokrak
no kurwa bania...zawsze bania... i ci kurwa tez...czlowiek chce cos tuzeby fanie bylo..jak ja banie robie sa wszyscy tylko wy zwsze banczycie podczas mojej nieobecnosci. :/
-
Gaja
Pokrak, masz kopa w dupe. It i tyla. Na piątek to się jeszcze możesz zebrać i przyjechać. Howgh. -
Wujek Pokrak
-
Gaja
-
Wujek Pokrak
-
Pablo
-
Gaja
-
Pablo
-
Gaja
19-20. Jakoś tak by było wygodnie, sympatycznie i fajnie :)
pozdrawiam
i do zobaczenia jutro; P
G -
Pablo
no to git jestemy na 100% przygorujs ie ze spac rowniez pewnie u cibie bedziemy :p
- 1
- 2