Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zjadlo mi glowe

Cos umarlo to nasze grono radiowe -_-

Pora to zmienic

Zeby nie pisac posta dla posta porusze taki dosc ciekawy temat: wejscia "na zywo"

Zeby nie byc goloslownym zaczne od siebie: czuje stresssss, a Wy?

Ps. za malo zeby w zeby? :D
  • Anonim

A ja się boję Pana Realizatora, że w końcu straci cierpliwość:))
    A tak na serio...
    Powiedziałabym, że stres wejścia na żywo nie występuje u mnie odnośnie "co słuchacz powie" ale przez próżność. Im więcej pomyłek, tym bardziej upada moja pewność siebie... Im jestem mniej pewna siebie, tym częściej się mylę. Tak oto koło sie zamyka... :)

Praktyki nam wszystkim trzeba... praktyki!
    Pozdrawiam,
  • Anonim

zanim my wejdziemy na zywo, to już wszyscy będą perfekt. Cacuszkiem każdy będzie; p
  • zjadlo mi glowe

czy tak pesymistycznie podchodzisz do terminu wejsc na zywo, ze przed nami jeszcze dluga droga do tego czy tak optymistycznie, ze juz w grudniu bedziemy grac i buczec pelna para?
  • zjadlo mi glowe

ps. na Twoim zdjeciu z domkiem dla chomika przeczytalem: "chomek dla domika" :D
  • Anonim

sam nie wiem jakie to podejście,interpretacja dowolna; p
  • zjadlo mi glowe

no wreszcie jakis odzew!

wiecej sie udzielac, wiecej; )
  • Anonim

po co się udzielać skoro właściwie będziemy w tym momencie prowadzić dialog? Masz parcie na szkło?; p
  • zjadlo mi glowe

iscie szklano egzystencjalne rozwazania..

po to jest grono zeby sie na nim udzielac, w sumie lepiej jakby to nie byl dialog no ale moze ktos w koncu tu zajrzy :P
  • Anonim

jasne, że sedno grona zawiera się w dyskusjach, ale widocznie mało kto ma czas na udzielanie sie na tym gronie ALBO GORZEJ - NIE OBCHODZI WAS GRONO WłASNEGO RADIA!!!
  • zjadlo mi glowe

byloby to bardzo smutne gdyby tak rzeczywiscie bylo, pozostaje miec nadzieje ze jednak jest jakis cien zainteresowania gronem radiowym.
  • Anonim

za wypowiadanie się na gronie jako jedynie w przyszłości premie dostaniemy xP
  • zjadlo mi glowe

a przydalaby sie taka premia, chocby status gronowladnego hehehe :P
  • Anonim

>Gajer napisał
    > NIE OBCHODZI WAS GRONO WłASNEGO RADIA!!!

Niektórzy tu po prostu nie zaglądają (ogólnie na grono; )
  • Zaraki

ciekawe
    dopiero przed chwila ogarnalem to grono
    i to tylko dzieki 'aktywnosci znajomych' gdzie zobaczylem ze michal dolaczyl...
| |

Grono tych co lubią albo nie lubią Radia Polska Live

Miejsca grona (0)