-
Mikka
Jak tam wrazenia po party, ladies?
Jak dla mnie- bylo bardzo specyficznie, ale nice:-)
No i zrobilam jednemu dresowi door selection, ku owacji na stojaco Pita. Fajnie, co?:DDD Jutro skladam sivi do Utopii. Czuje, ze czeka mnie w tym kariera. -
Miss Ola
Parti bylo fajoskie!!! Ciesze sie, ze akurat polaczylo sie z moimi urodzinami-uczucie kiedy okolo 70 osob spiewa Ci HAPPY BIRTHDAY jest niesamowite!
Dziekuje za sliczne prezenty-rajstopki sa odjazdowe, ale maja jedna wade-nie mzna w nich chodzic codziennie!!!:))(ale to chyba nie ich wina:))
Fajne towarzystwo(poklon dla Candies, tribute to Richard;))), darmowy alkohol, swietna klima:)
Czemu te imprezy zdarzaja sie tak rzadko?? -
ACh!
Bo naszej firmy nie stac na expenses... no i naprawde uwazasz, ze wszyscy (np.Richard) by sie tak zjezdzali na impreze co tydzien??
Fajne zdjecie, wiesz? Ciekawe skad..; ) -
Anonim
Pytanie nie skąd, ale kto je zrobił? To wspaniałe zdjęcie...Oczywiście modelki też są istotne, ale nie oszukujmy się: fotograf jest najważniejszy :D -
-
Anonim
A jeśli chodzi o party, to niestety obawiam się nic specjalnego, bywały lepsze....;) Oczywiście moja opinia może mieć związek z jednym cookie, którego nie udało mi się bliżej poznać. Czy ktoś wie co się z nim właściwie stało?! -
ACh!
moniczko, ja nawet nie wiem, jak on wygladal! Tak intensywnie staralas mi sie go pokazac, ze az nam to nie wyszlo...; ) -
Mikka
Znowu czuję się opuszczonym Prosiaczkiem... Mnie nawet nikt nie starał się go pokazać:-( -
Miss Ola
Bo malo go bylo. Pojawil sie na poczatku, zarzucil swoim blond wlosem i zmyl sie gzies... Moze poszedl spac:)))
-
Mikka
A co sądzicie o party w ostatni piątek? Milutko było, co Olgita...? :-DDDD
Kiedy to powtarzamy?
P.S.
Moniczka- więcej ze mną nie tańczysz, bo robisz za dużą konkurencję:-) -
b
-
Mikka
No to wybierz się z nami next time. Kontakt- jak sądzę u Ani. More people more fun:-))) -
b
jezeli wczesniej od Ani lub tutaj dostane informacje o takowej imprezie to z wielka przyjemnoscia sie wybiore z wami:):):):):) to dajcie koniecznie znac!!!! a bawicie sie w jakims klubie czy w pracy? :) -
Mikka
No nie no... W pracy wyłącznie na aniversary parties, na których musimy byc służbowo;))))
Ogólnie- bawimy się w klubach. Różnych.
I zapraszamy Kolegę:-) -
Miss Ola
Mario!
Odpowiadajac na Twoje pytanie i majac nadzieje, ze mowisz o imprezie w klubie Venue, stwiedzam, ze bylo OK. Klub fajny, ale muzyka calkiem nie moja...Ogolnie fine, ale bez rewelacji. Ale jestem pewna, ze na kolejnej imprezie tam(20.05) bedzie fajoosko;))
Ja natomiast bawilam sie przednio nastepnego dnia w HYBRYDACH(choc nie byla to zabawa w imprezowym tego slowa znaczeniu)
Pzdr:* -
Mikka
Dziewczynki- wstyd się przyznać, ale chyba z balowania przerzyciłyśmy się na BBQ...
Trzeba to koniecznie zmienić, najlepiej dzisiaj wieczorem, żeby nie strzelać takiego obciachu;))) -
Natural Brand
qrde bes kitu jak tak opowiadacie to az by sie chciało pojsc na tka balange :] podobnie jak kolega wczesniej chetnie bym sie z wami wybrał .wkrecicie mnie ?? -
Mikka
-
Natural Brand
-
Miss Ola
Zastanawiam sie nad jednym.... Dlaczego temat ten nie zostal poruszony podczas wakacji, ktore w zasadzie skladaly sie z imprezowania z kim popadnie(po przejsciu testu na ciachowatosc:D), tyle by mozna opowiadac..... Ech, slabe jestesmy Dziewuszki, slabe.... -
Mikka
Jeszcze jest szansa nadrobić zaległości i przywołać na tym zacnym forum wszystkie wakacyjne ciasteczka.
So? Kto zaczyna?