Rowerwerowcy-shizokałowcy [19]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Masło

to ja jako ten co sie zapisal i twardko liczy na wasze wpisy, podejmę temat, jazda fajna dzis co byla - października się tyczyła dnia dwie dwójki w kilometrach oszczędziła
  • Masło

dzis znow grasowalem po miejskich chodnikach i parkach i nic sie nie nadziałem...
    brzydota jakaś panuje... we florze długie prominie słońca a żadnych krótkich.... spódniczki już w szafach i na rejs nikt ich nie... bierze mnie smutek z braku tych, występujących w mieście skąpo... zielonych drzew już niewiele... łe! trzeba jakiś budujący film obejrzeć
  • TuSk

ta głowa pełna zguby a my w pełni nudy :/
    Widzem ze nowego rowerwerowca zwebowano , nowych sił moc skumulowano. Głównym naszym mottem chłopie "kradnij bidon za dnia w nocy bo ty idziesz ku pomocy" !! A co do zimowych juz klimatow , głowa ma boleje jak sie do nas co drugi gej na drogach parkowych smieje :/ Zero rolkowych panienek co milkna w ustach jak cienie
  • Anonim

jaka zima? sniegu jeszcze nie :) przynajmniej u mnie
  • Masło

zimna, taka, że kalesony przyodziewać pod oczoje*y dres należy już
  • Anonim

owce na siebie wrzuciłem i capem pachnę, bo kobiety się nie znają na modach i na bidonach z dziobkiem...zima jest. prawie jest...może już jest.
  • TuSk

nie zwalaj na kobiety nedzny szatanie bo twe ubranie i bidonow kupa to stara OlD Boy grupa.
  • Anonim

mnie nie pociagaja faceci ktorzy "pachna" capem :P
  • TuSk

ehehehhehehehehheheh
  • Anonim

marcinku zapomniałeś języka w pyszczku? pisze się bebebebebebbebebe; p
    ...hej moje barany, jaki ja dziś uhahany.
    hej moje owieczki, czemu nie lubicie F.Pieczki?
    hej z pod samiuśkich wierchów, jedzie rower bez ceprów!HEJ!

nie śmierdzę już capem; (
  • Masło

tak, żeby na temat było i poł serio pół żartem:

zima jest - zamknąłem okno w pokoju... to co je otworzyłem na wiosnę! musiałem zamknąć... wdmuchiwało mi śnieg do pokoju na książki pod oknem.
    no i przez to nie mogłem jechać rowerem. do bidonu też mi wdmuchało! ale ten śnieg w bidonie to od sierpnia już zalega...
| |

Grono maniakow poscigow rowerowych po parkach Ślaskich. Ścigamy młode dziewice wokół różnego ...

Miejsca grona (0)