- 1
- 2
-
-
Whobird 忍者
-
Jest jak jest...
-
Maniek
-
-
Anonim
-
Nigdy Twoja..
-
Anonim
-
-
Jest jak jest...
sily hehe wlasnie to jest pytanie jakies tam beda (chyba):) a nastroje? hmm trzeba byc jak w GOLU (prawda Manku?) hhehe -
Maniek
Dokladnie trzeba przede wszystkim walczyc. Grac ostro, ale z glowa. I nadrabiac braki techniczne i fizyczne ambicja, wiec panowie jutro Wkra 3 pkt ma;). A wracajac do Twojego pytania Gruby, to siły powinny być ( nigdzie dzis nie bylem) a jeszcze zalezy jak po tej chorobie. -
Jest jak jest...
hmm widze ze tu juz chyba nikt nie zaglada wiec ostatnio gralismy sparing hehe i bylo dobrze haha -
Nie było dobrze...bo bark mi się popsuł...i niestety miesiąc a nawet dłużej bez piłeczki; /
...i to ma być "dobrze"??!!?? -
Maniek
Jesli chodzi o sparing to duzo pracy przed nami. Gruby lepiej dmuchac na zimne i poczekac tak jak mowisz przynajmniej ze 2 tygodnie zeby byc gotowym na lige, a nie w tym czasie leczyc dalej kontuzje. -
Jest jak jest...
kondycyjnie to masakra wytrzymalosc sa tacy ktorym udalo sie wytrzymac szkoda ze nie ja a gralem tylko 45 min heee z barkiem to miara Hubciu cos z noga tez... -
Anonim
Mam pytanie. Czy ktoś z trójki: Łukasz Borkowski - Marcin Iliński - Grzegorz Puchacz gra jeszcze we Wkrze? Będę wdzięczny za odpowiedź.; ) -
Beno
nie umiem Ci odpowiedziec na to pytanie bo jestem nowy a z starszych wogole nikogo nieznam -
Sadziochy
-
Anonim
-
Lukass
-
Loko
Grzegorz Puchacz gral niedawno (w tamtym sezonie) ale juz nie gra bo kontuzja sie odnawia i wiek :) Marcin Iliński gra , a Łukasz Borkowski nie :P
- 1
- 2