"Wkra Pomiechówek" klub piłkarski!!! [50]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gruby...to chyba proste....

Drużyna w komplecie??
    • Numero 1 Wkra Pomiechówek:P

• Whobird 忍者

Walczyc,trenowac!Wkrawianka musi panowac!!! hehe
  • Jest jak jest...

Wkrawianka Wkra!! :D sie gra...
  • Maniek

I Gruby tez, i Gruby tez przyjacielem Wkrawianki jest:)
  • Anonim

he:) powodzenia w kolejnych meczach:)
  • Nigdy Twoja..

właśnie powodzenia chłopcy:D
  • Anonim

Wkra dzisiaj 3 punkty ma, Wkrawianki wspaniała gra.... :)

No Panowie!!! JAk tam nastroje i siły przed jutrzejszym meczykiem??
  • Jest jak jest...

sily hehe wlasnie to jest pytanie jakies tam beda (chyba):) a nastroje? hmm trzeba byc jak w GOLU (prawda Manku?) hhehe
  • Maniek

Dokladnie trzeba przede wszystkim walczyc. Grac ostro, ale z glowa. I nadrabiac braki techniczne i fizyczne ambicja, wiec panowie jutro Wkra 3 pkt ma;). A wracajac do Twojego pytania Gruby, to siły powinny być ( nigdzie dzis nie bylem) a jeszcze zalezy jak po tej chorobie.
  • Jest jak jest...

hmm widze ze tu juz chyba nikt nie zaglada wiec ostatnio gralismy sparing hehe i bylo dobrze haha

Nie było dobrze...bo bark mi się popsuł...i niestety miesiąc a nawet dłużej bez piłeczki; /

...i to ma być "dobrze"??!!??
  • Maniek

Jesli chodzi o sparing to duzo pracy przed nami. Gruby lepiej dmuchac na zimne i poczekac tak jak mowisz przynajmniej ze 2 tygodnie zeby byc gotowym na lige, a nie w tym czasie leczyc dalej kontuzje.
  • Jest jak jest...

kondycyjnie to masakra wytrzymalosc sa tacy ktorym udalo sie wytrzymac szkoda ze nie ja a gralem tylko 45 min heee z barkiem to miara Hubciu cos z noga tez...
  • Anonim

Mam pytanie. Czy ktoś z trójki: Łukasz Borkowski - Marcin Iliński - Grzegorz Puchacz gra jeszcze we Wkrze? Będę wdzięczny za odpowiedź.; )
  • Beno

nie umiem Ci odpowiedziec na to pytanie bo jestem nowy a z starszych wogole nikogo nieznam
  • Sadziochy

Marcin Ilinski raczej gra...bo widzalem go w gazecie; p
  • Anonim

Ok, a pozostali? :D
  • Lukass

Jaaa Tu JEstem Stoperem Wkry i już xD hehehe
  • Loko

Grzegorz Puchacz gral niedawno (w tamtym sezonie) ale juz nie gra bo kontuzja sie odnawia i wiek :) Marcin Iliński gra , a Łukasz Borkowski nie :P
  • 1
  • 2
| |

Grono dla zawodników i Fanów klubu piłkarskiego z Pomiechówka;)

Fotki

Miejsca grona (0)