-
kornik
Ja sie wybieram na trase nr 6 start w Tumlinie szykuje sie niezła ekipa ... bedzie spoko -
Anonim
-
kornik
a na jaka trase lecisz ?
wlasnie sie dowiedzialem ze 6 nie idzie najprawdopodobniej i wszystkich chyba na 12 przerzuca
moze sie spotkamy kto wie -
Anonim
Ja się wybieram na 5 trasę...
12osobowy patrol- 144 Białostocka Drużyna Wędrownicza "Trzymaj fason"
do zobaczenia na szlaku; ) -
-
Adam
-
kornik
no i sie spotkalismy
z tego co wiem to piątka ostatecznie nie szła i szło podobno tylko 5 tras 2,3,4,6,12 no i wogóle mało soób było niecały tysiąc ... ale i tak było super -
Adam
no spotkaliśmy się......heheh popiliśmy , pośmialiśmy się i pochodziliśmy:P pożartowaliśmy z Karczewa...........:P hehehehe -
kornik
no było zajefajnie nie powiem kurcza az sie głupiio teraz czuję bez słomy albo siana we włosach po nocy :) -
Anonim
tea- time!!!!!!! :D:D:D:D
jak brak wam siana to mogę oddać część tego co w plecaku mi pozostało... :D:D
ja dopiero dzisiaj po 14 byłem w domu. rajd przebiegł pod znakiem polowań na "żubry"; ). szkoda tylko, że telefon straciłem:/ (tak to jest jak się zadaje z kierownikiem). w przyszłym roku wyjazd jest obowiązkowy! :D -
You Once Told Me...
no tak...łużyn to ma tyle siana i moze sie podzielic bo mu dosc duzo jeszcze z butow wystaje.....pozdrawiam.... -
Anonim
-
You Once Told Me...
no ja sie zaloze ze jeszcze nie...zawsze zostaje cos na przyszly roczek...a za roczek.......... -
wichura
o rany ja teżkieeedyś byłam ale kiedy to było... no i młoda wtedy jakos byłam... -
Anonim
-
Tofik
-
You Once Told Me...
oj zgadzam sie z Toba Tofik...NO LIMIT.....a tu watroba juz nie ta co kiedys..i zdrowko powoli przezto szfankuje.......oj..chcialoby sie jeszcze iedys moc wypic tyle Komandosow co kiedys ....hehe :)))...pozdrawiam ekipe z Jeleniej G. -
Tofik
Dzieki za pozdr; )
U nas króluja Cavaliery;) Choc w tym roku ich zabrakło, a ze było tam duzo czerwonych komandosów to nimi nie gardziliśmy; ) (u nas czerwone to żakość:() -
Anonim
rzadkosc Tofik! rzadkosc!... a poza tym to raczej okreslilbym je mianem 'niebytu' w naszych okolicach, a szkoda...; )
pozdro Kinio i mam nadzieje - do zobaczenia na rajdzie :D -
You Once Told Me...
hej Łuzynku...dzieki za pzdr...oczywiscie ze bede...oj takich imprez sie z wlasnej woli nie opuszcza.......no i watrobe juz podlecze:)))) -
Tofik
a juz wiesz jaka trasa? My zawsze 4 dniowe i co roku inna wiec mamy coraz mnej możliwości; ) Ale nawet jak nam sie skonczą to i tak bedziemy jeździć; ) Taka impreze szkoda przegapic! :) Pozdr!