• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Belle de Jour

Kaczka- pub na polach mokotowskich, znajdujący sie miedzy dawna mekka i piekłem a letnia carinosą < która w tym momencie podupadla i jest zamknięta>
    program tygodniowy:
    Data Godz. Gdzie/co
    niedziela 19:00 Karaoke
    poniedziałek 20:00 Muzyka na życzenie
    wtorek 20:00 Polski Rock
    środa 20:00 Koncerty rockowe
    czwartek 20:00 Gorące Rytmy
    piątek 20:00 DYSKOTEKA
    sobota 20:00 DYSKOTEKA
    z tym że w soboty i piątki wstęp dla panów - 10 zł
    panie za free <od 18 lat>

• Anonim

Slonce a znasz moze byla juz dziewczyne z kaczki Anie barmanke kelnerke jak zwlal tak zwal, tak jak piszesz juz nie pracuje ale ponoc przychodzi a moj kolega jest nia oczarowany:)) i mi mędzi caly czas...
  • Belle de Jour

a jak ona wygladala???
  • Anonim

Taka blondyneczka podobno. Ja jej nie widzialam ale frend moj mi opowiadal, tyle ze jezeli o mezczyzn chodzi to blondynka rownie dobrze moze byc ruda albo szatynka z pasemkami....ech..no to nie pociesze Go... P.S: a kojarzysz jakas chociaz Anie stamtad? Bo niedlugo Go ubije,jak miesko na schaboszczaka, bo marudzi mi strasznie...normalnie JEST NIE DO WYTRZYMANIA!
  • Belle de Jour

mhmh..tam bylo duzo blondynek - Magda, Agnieszka .. znam dobrze jedna barmanke ktora tam nie pracuje ale zawszze zapominam jak sie nazywa :-/ ech ...
  • Anonim

To chyba nie blondynka...Gadalam z tym moim frendem i mowi mi ze taka Barbie to ona nie jest, wiec zaczelam mu na ulicy pokazywac laski wiec tak sie zamotal ze powiedzial ze ma, UWAGA, ciekawy kolor wlosow....MYSLALAM ZE GO UTLUKE!!!! Chodzi i tylko jeczy...Ania...Ania...moze sluchaj znasz poprostu jakas Anie stamtad?
  • Belle de Jour

hmhm..powiem szczerze ze nie znam ..:-/ sorki :-)
  • Anonim

To nic sie nie stalo...poprostu trzeba tam pochodzic, moze na nia trafi;)))) Ale i tak dzieki za pomoc! Buzka!
  • Belle de Jour

a spoko ...trzeba chodzic :-)
    szkoda ze mój facet tak nie mówi .. hehe
  • Anonim

Aha......Slonko, sprawa sie wyjasnila.....Ania nie byla z "KACZKI" tylko kurde z "Zielonej Gesi" a mojego kolege wyslalam na wakacje poniewaz nie rozroznia juz lokale w Warszawie;)))
  • Anonim

ja znam jedna... Agnieszke... moja dobra kumpela :))) ale juz nie pracuje
  • Asiuuunia WaRsZaWa

tera wstep do kaczki dla kolesi od 23 lat :| chyba im sie cos pojebało....
  • Asiuuunia WaRsZaWa

co oni chca same szmatki małotaki i napakowanych idiotycznych kolesi :|
    skóra fura i komóra buuuuuuuuuuuuuuuu nie podoba mi sie to
  • Blinkman

wlasnie taki nie chca :)
  • Anonim

Halo czy ktos wie coś na temat jakiejś dużej świecącej kuli przed Kaczką??
  • Belle de Jour

To Kaczor załozył sobie na łeb zeby oswietlic droge do swojego "wspaniałego klubu" <hahaha>
    a tak wogole co to za brodzik na srodku kaczki ?
    basenik pracownikom zrobili zeby sie myli ..:-/ ?
  • Anonim

Ten basenik to dla debili którzy sie tam biją zeby mieli sie gdzie potopić <lol2>
  • Anonim

Ten basenik to dla debili którzy sie tam biją zeby mieli sie gdzie potopić <lol2>
  • Anonim

• Aleksandra K.

hej...nie wrzucać pracownikom; ) ...

brodzik miał byc na wzór tego z Copacabany z Sopotu , ale moim zdaniem kompletnie tu nie pasuje... :D
  • 1
  • 2