-
tutaj przenosimy solucje, aby nie trzeba ich było wyławiać z moich ambitnych dyskusji z Ith... walcie prosto z mostu, postaram się pomóc albo przynajmniej coś podpowiedzieć...
-
Anonim
Dobry pomysł to jak mam przejść przez te ogry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! -
Maciuś
możeci mi dać kilka rad do właśnie se kupiłem tą gierke i nie wiem jak zacząć dajcie mi kilka wstąpnych raz żeby mi sie miło i łatwo zacząło grać -
Bardzo wstępna rada: zalicz tutorial, śledząc baaardzo uważnie rady, to wchłoniesz zasady jak gąbka. Potem sie zacznie prawdziwa jazda. A, i jeszcze jedno : na początek radzę rozwijać jakąś umiejętność bojową, żeby neiwielkim kosztem zaliczyć pierwsze mapy, a magiczne dodać ewentualnie dopiero później. Cechy - na 1 miejscu wytrzymałość i siła. No i najważniejsze: nie stresować się, jeżeli coś pójdzie nie tak (Ith, ty się tu nie odzywaj, przypadku beznadziejny). Miłej gry...
-
-
Ah, Ith by the way:
ORKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
NIE OGRÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak zaczniesz odróżniać, zafunduję ci cukierka (nie nawróconego). -
Anonim
Przejdź samouczek to po pierwsze!!!
Jak zaczniesz grać to zaraz załapiesz o co chodzi < ze mna tak było >
Jak konfigurujesz swoją postać to na początek uzbrój ją jak najlepiej to podstawa:) a dalej siekaj ile wlezie :):):)
< do Ann Ja wiem że od dawania rad to ty tu jesteś ale no cóż...:):):)> -
Dlaczego debilu dodajesz wpisy minutę po mnie?!!!!! I dlaczego, DO CHOLERY, JAK ZAWSZE PISZESZ TO SAMO, CO JA?!!!!!!!!!!!!!!
zejdź mi z oczu, wyżeraczko myśli!!!!!!!!!!
A tak btw.: mądrze prawi (bo to samo, co ja...) -
Anonim
Ale ja chcę nawróconego
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
Anonim
No bo ciole piszę w tym samym momencie co tyyyyyyyyy :):):):)
Anka znowu nawet na grono wchodzimy o tej samej porze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
<cenzura>
Chyba musimy się do tego już przyzwyczaić...
Dobra, że piszesz w tym samym czasie, to ci jeszcze wybaczę, ale że TO SAMO?!!!!!!!!
TOŻ TO ZNIEWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! -
przenoś się na temat "zacznijmy...", bo znowu zaczynamy chrzanić a tu mają być SOLUCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Jay
-
Drugi jest w Mieście Dusz, pozostałych nie mam, ale i tak włamałam się do banku; ) Mam te zadatki do zawodu Flinka McWintera...
-
Jay
-
W owym banku znajduje się kilka ciekawych rzeczy... nie będę ci psuć niespodzianki... ale jeżeli już uda ci się to znaleźć, mała wskazóweczka: białe dłonie. Tyle ci powiem.; ) Lepiej zapamiętaj, to będzie śmiesznie...
-
Anonim
-
Idź ty mi stąd, z moich obliczeń wynika, że jeszcze przez conajmniej rok nie będziesz wiedziała, o co chodzi... o ile sobie kupisz Cień Feniksa...
-
Anonim
Kiedy ja nie mam czasu żeby grać jak na mnie wrzeszczysz żebym przepisała rozdział do "Świetlistej i Mrocznej" -
No jasne, i jeszcze masz się uczyć!!!!!!!!!! Zero litości!!!!!!! Ja też czasem popadam w stagnację i patrzę się przez kwadrans w ścianę, odpływając gdzieś w zaświaty i nie myśląc o niczym konkretnym, ale ty masz się wziąć do kupy!!!!!!Jasne, Szalafaj?!!!!! I wynocha z moich solucji!!!!! Masz temat do paplania, to idź tam, tutaj też normalni ludzie chcą się czegoś konkretnego dowiedzieć!!!!!
Uff. Zmęczyłam się; )
A tak btw.: przepisz ty go wreszcie!!!!!
I nie bierz tych wrzasków do siebie :D -
Błagam, niech ktoś odkryje dla mnie wejście do wschodniego Miasta Dusz... łaaaaa.... :''''(