Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alzirr

tutaj przenosimy solucje, aby nie trzeba ich było wyławiać z moich ambitnych dyskusji z Ith... walcie prosto z mostu, postaram się pomóc albo przynajmniej coś podpowiedzieć...
  • Anonim

Dobry pomysł to jak mam przejść przez te ogry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
  • Maciuś

możeci mi dać kilka rad do właśnie se kupiłem tą gierke i nie wiem jak zacząć dajcie mi kilka wstąpnych raz żeby mi sie miło i łatwo zacząło grać
  • Alzirr

Bardzo wstępna rada: zalicz tutorial, śledząc baaardzo uważnie rady, to wchłoniesz zasady jak gąbka. Potem sie zacznie prawdziwa jazda. A, i jeszcze jedno : na początek radzę rozwijać jakąś umiejętność bojową, żeby neiwielkim kosztem zaliczyć pierwsze mapy, a magiczne dodać ewentualnie dopiero później. Cechy - na 1 miejscu wytrzymałość i siła. No i najważniejsze: nie stresować się, jeżeli coś pójdzie nie tak (Ith, ty się tu nie odzywaj, przypadku beznadziejny). Miłej gry...
  • Alzirr

Ah, Ith by the way:

ORKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    NIE OGRÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak zaczniesz odróżniać, zafunduję ci cukierka (nie nawróconego).
  • Anonim

Przejdź samouczek to po pierwsze!!!
    Jak zaczniesz grać to zaraz załapiesz o co chodzi < ze mna tak było >
    Jak konfigurujesz swoją postać to na początek uzbrój ją jak najlepiej to podstawa:) a dalej siekaj ile wlezie :):):)

< do Ann Ja wiem że od dawania rad to ty tu jesteś ale no cóż...:):):)>
  • Alzirr

Dlaczego debilu dodajesz wpisy minutę po mnie?!!!!! I dlaczego, DO CHOLERY, JAK ZAWSZE PISZESZ TO SAMO, CO JA?!!!!!!!!!!!!!!
    zejdź mi z oczu, wyżeraczko myśli!!!!!!!!!!

A tak btw.: mądrze prawi (bo to samo, co ja...)
  • Anonim

Ale ja chcę nawróconego
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
  • Anonim

No bo ciole piszę w tym samym momencie co tyyyyyyyyy :):):):)
    Anka znowu nawet na grono wchodzimy o tej samej porze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Alzirr

<cenzura>

Chyba musimy się do tego już przyzwyczaić...
    Dobra, że piszesz w tym samym czasie, to ci jeszcze wybaczę, ale że TO SAMO?!!!!!!!!

TOŻ TO ZNIEWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
  • Alzirr

przenoś się na temat "zacznijmy...", bo znowu zaczynamy chrzanić a tu mają być SOLUCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jay

Gdzie znajdę stemple do banku? Jeden znalazłem w Gaju Driad.
  • Alzirr

Drugi jest w Mieście Dusz, pozostałych nie mam, ale i tak włamałam się do banku; ) Mam te zadatki do zawodu Flinka McWintera...
  • Jay

He, he, he! :-D Thanks!
  • Alzirr

W owym banku znajduje się kilka ciekawych rzeczy... nie będę ci psuć niespodzianki... ale jeżeli już uda ci się to znaleźć, mała wskazóweczka: białe dłonie. Tyle ci powiem.; ) Lepiej zapamiętaj, to będzie śmiesznie...
  • Anonim

What ??????
  • Alzirr

Idź ty mi stąd, z moich obliczeń wynika, że jeszcze przez conajmniej rok nie będziesz wiedziała, o co chodzi... o ile sobie kupisz Cień Feniksa...
  • Anonim

Kiedy ja nie mam czasu żeby grać jak na mnie wrzeszczysz żebym przepisała rozdział do "Świetlistej i Mrocznej"
  • Alzirr

No jasne, i jeszcze masz się uczyć!!!!!!!!!! Zero litości!!!!!!! Ja też czasem popadam w stagnację i patrzę się przez kwadrans w ścianę, odpływając gdzieś w zaświaty i nie myśląc o niczym konkretnym, ale ty masz się wziąć do kupy!!!!!!Jasne, Szalafaj?!!!!! I wynocha z moich solucji!!!!! Masz temat do paplania, to idź tam, tutaj też normalni ludzie chcą się czegoś konkretnego dowiedzieć!!!!!

Uff. Zmęczyłam się; )
    A tak btw.: przepisz ty go wreszcie!!!!!
    I nie bierz tych wrzasków do siebie :D
  • Alzirr

Błagam, niech ktoś odkryje dla mnie wejście do wschodniego Miasta Dusz... łaaaaa.... :''''(
| |

Zrzeszam zakochanych (jak ja) w komputerowym eRPeGu-eRTeSie wytwórni JoWood, czyli w "Zakonie Świt...

Fotki

Miejsca grona (0)