-
Życie 4 FUN
Czy wlasciciel zuka podejmie wyzwanie wyscigowe na 1/4 mili z samochodem marki Jabko (wtajemniczeni wiedza); 0 hehe propounje wyscig i zobaczymy, ktory weteren szos i postepu technicznego szybciej pokona owe 400 metrow. Czy bedzie to cud polskiej techniki szosowo-przewozowo-lansowo-zaj ebistosci czy wiecznie gasnacy (jak ma zimny silnik) z oponami letnimi i brakiem radia Jabkowoz :d
czy zostanie podjete wyzwanie ?
Wkrotcze okaze sie !! -
rafal
wyzwanie podejmuje, proponuje poniedzialek ale obawiam sie o silnik ktory moze sie rozpasc. Niech tajemnicza fura "Jabkowóz" zaleci pod szkole. Wysicig nie ma sensu bez zakladow.
Prosze pisać komu kibicujecie!!! -
Pegii
z przyjemnością spróbujemy ale najopierw ustalcie trasę a potem czas ale jutrzejszy wyścig zależy od mojej mamy. Może dostane Liane :D -
Kafar
jezeli chodzi o obstawianie to z jednej strony mam NIEZAPOMNIANE przeżycia z Jabłuszkiem... (do dzis sie budę z krzykiem w nocy) a z drugiej podczas wysciugy ja bede w Żuku jako pilot ściskał silnik by się nie rozpadł... wygra lepszy :D... (btw jak by co to ja moge przyjmować kasę :D:D) -
-
Kafar
jak to dobrze że nasi wyścigowi rywale nie wiedzą że bezposredni wlew do silnika (przez te nity których nie ma) balsamu da takie/ za przeproszeniem/ pierdolnięcie że Lotnikowi buty spadną a Remont będą od nowa budować -
Pegii
Wyścig sie odbył ale nie był to drag lecz raczej circuit ale nie było jak wyprzedzać tego żuka :]
Jak narazie CC VS Żuk 0:1 - narazie :] -
rafal
e tam nie bylo, wystartowales pierwszy ale inaczej sie nie dalo, dopiero na swiatlach cie dogonilem, cala filtrowa i wawelska byla wolna, mozna bylo brac. Moc zuka dala o sobie znac.
Wyścig mimo zmienionej trasy wygrany. Tak spuchniety to ja dawno nie bylem jak podczas lawirowania zukiem z predkoscia 80 km/h miedzy samochodami. -
Kafar
eh no niestety nie udało się przeprowadzić draga za sprawą drużyny RR z kogutem na dachu... ale i circut niezły... taki żeby publika wiedziała z czym będzie miała do czynienia podczas tournamenta (jak już jesteśmy w tych nfsowo Undergroundowych klimatach)... nic tylko czekać na Komara i nowe trampki hydrola... najgorsze że sami fani szaleli na kładcce (te browary, transparenty, piosenki, race) a fanek zero... a miały być te Miss Żuka w bikini z tablicami wyników i flagą z szachownicą -
Pegii
http://www.scigacz.pl/index.php?doc...
Mały kalkulatorek liczący czas na 1/4 mili więc sprawdzcie
Moja suczkka ma 18,43
A CC 23.687
A ile ma żuk ? -
rafal
-
rafal
-
____
z moich obliczeń wynika że kosiarka ważąca 10 kg o mocy 1 km pokona 1/4 mili w 14 sekund :/ kurwa! żebym ci ja miał taką kosiarkę!!! -
Marcin
-
Caesarius
Jaki vmax maja wasze zuki?? Ja jechalem zukiem 105km/h silnik 2.9D (4 biegi) ciezko jest go utrzymac na drodze; / -
Anonim
Może na 1/4 to nie da rady. Mi się zdarzyło kręcić bączki żuczkiem. Niezła zabawa:) pozdrawiam -
ManiexD