SKIMMING [4]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PabloS

Osobiście nie uważam tej formy marketingowej za skuteczną strategię podczas wprowadzania nowego produktu...

Zresztą każdy ma swoje zdanie...
  • monikaz :)

NO ROZUMIEM ROZUMIEM TO RACZEJ KOBIETY JEJ UZYWAJA....EHHH TA SMIETANKA

TAK PABLO ALE SPRAWIA WAM TO PRZYJEMNOSC
  • PabloS

Z punktu widzenia wytrawnego marketingowca muszę przyznać, że gdy kobiety biorą się za tę strategię i ściśle współpracują podczas jej wykonywania z mężczyzną - moze ona odnieść pożądane i bardzo przyjemne skutki...

EHH PABLO JAK TY UMIESZ LADNIE WSZYSTKO PRZEDSTAWIC....NO NO ...TO KIEDY UMAWIAMY SIE NA WYPROBOWANIE TEJ STRATEGII MARKETIONGOWEJ>>?????????????? ????????????????????????
  • PabloS

WOW!!!!

....nawet nie wiedziałem, że jesteś taką pilną uczennicą. Myślę, że dogłębną analizę skimming-u przeprowadzimy podczas wtorkowego lunchu w towarzystwie dyrektor Starisz... pasuje???

ruchy
  • PabloS

huuuuuu....
    Co za wyczerpująca odpowiedź: RUCHY; p

no proste ze pasuje....z toba zawsze poza tym bedzie mila atmosfera wiec doglebna analiza owej strategii powinna nam pojsc szybciej latwiej i przyjemniej.... :)
  • PabloS

Ale ja nie chce zeby to było robione szybko! Pospiech w tej materii nie jest wskazany! Satysfakcje i zadowolenie otrzymuje się na końcu po wykonaniu cięzkiej i mozolnej pracy... ale nie martw się ja zarządze żeby tak nie było. To będzie czysta przyjemność!

wiesz pablo ale ja nie jestem jeszcze takim wytwornym marketingowcem ....musisz mnie sporo nauczyc....wiec droga to osiagniecia pelnej satysfakcji moze byc bardzo dluga....musisz sie uzbroic w cierpliwosc...mam nadzieje ze mi to wybaczysz????? ale moze star bedzie lepsza w te klocki...ehh zapowiada sie przyjemna konwersacja...... huuu bedzie goraco
  • *| DADA |*

"wiec droga to osiagniecia pelnej satysfakcji moze byc bardzo dluga".... hmm ciekawie sie zapowiada...

oj wujaszku.....what can i say????????? tak czasem bywa jak sie czlowiek dopiero uczy tej strategii jeszcze dobrze nie opanowalam inne ida mi znacznie lepiej..........wiesz doswiadczenie czyni nas mistrzami....
  • Anonim

yyyyyyyyyyyyyyyyyyy

no tak tak tak, oczywiscie macie racje moi drodzy, mam jednak male watpliwosci, bo.. hmm czy to chodzi o to ze ja... tzn czy Ty Monia bedziesz skimmingowala Pablosa podczas wtorkowego obiadosa???:>
    Bo taka perspektywa moze byc nieco szokingująca dla niektorych uczesnikow tej imprezy :)))
  • Anonim

A tak apropo znacie ten kawał?

Mężczyzna przed sne, leżąc w łóżeczku mowi do żony:
    - Kochanie, zdrobisz mi laseczke?
    na to żonka:
    - dobrze misiu, spuść sie do szklanki, wypije z rana

:)
  • PabloS

Znacie, znacie ten kawał...

Oj Gwiazdzisz ty zawsze masz jakieś problemy! Czy to ważne kto z kim i w jakiej kolejności to będzie robił?; ]

Przecież jesteśmy duze dzieciaki i chyba możemy możemy sobie poszaleć? Zresztą jak któraś z was będzie miała jakieś problemy natury technicznej to weźmie się Kotlera i tam poszukamy wskazówek...; D

Sięgniemy do źródła!
  • Anonim

a no to spoko, u mnie nie bedzie problemow technicznych, naprawilam wszystko wczoraj:D

to w takim razie naszykuje pokoje zeby bylo troche intymnosci...; )
  • PabloS

a co wczoraj naprawiłaś?

;>

Oj Pablo ja myslalam ze ty to z ta strategia nie masz zadnych problemow??????a ty mi tu mowisz ze jak by co to siegniemy do zrodla>>>>>>>>>ja sie tak nie bawie :( łełęęę.....myslalam ze konwersacje z j.lo i tusia juz cie czegos nauczyly

elo elo gwiazda .... milo cie widziec,,,jaka tam intymnosc?
    przeciez my mam zamiar analizowac ta strategie razem......
| |

Dla wszystkich fanatyków marketingu... i nie tylko... Zgodnie z teorią marketingu SKIMMING to zbi...

Miejsca grona (0)