-
PabloS
Osobiście nie uważam tej formy marketingowej za skuteczną strategię podczas wprowadzania nowego produktu...
Zresztą każdy ma swoje zdanie... -
monikaz :)
NO ROZUMIEM ROZUMIEM TO RACZEJ KOBIETY JEJ UZYWAJA....EHHH TA SMIETANKA -
-
PabloS
Z punktu widzenia wytrawnego marketingowca muszę przyznać, że gdy kobiety biorą się za tę strategię i ściśle współpracują podczas jej wykonywania z mężczyzną - moze ona odnieść pożądane i bardzo przyjemne skutki...
-
-
EHH PABLO JAK TY UMIESZ LADNIE WSZYSTKO PRZEDSTAWIC....NO NO ...TO KIEDY UMAWIAMY SIE NA WYPROBOWANIE TEJ STRATEGII MARKETIONGOWEJ>>?????????????? ???????????????????????? -
PabloS
WOW!!!!
....nawet nie wiedziałem, że jesteś taką pilną uczennicą. Myślę, że dogłębną analizę skimming-u przeprowadzimy podczas wtorkowego lunchu w towarzystwie dyrektor Starisz... pasuje??? -
-
PabloS
-
no proste ze pasuje....z toba zawsze poza tym bedzie mila atmosfera wiec doglebna analiza owej strategii powinna nam pojsc szybciej latwiej i przyjemniej.... :) -
PabloS
Ale ja nie chce zeby to było robione szybko! Pospiech w tej materii nie jest wskazany! Satysfakcje i zadowolenie otrzymuje się na końcu po wykonaniu cięzkiej i mozolnej pracy... ale nie martw się ja zarządze żeby tak nie było. To będzie czysta przyjemność! -
wiesz pablo ale ja nie jestem jeszcze takim wytwornym marketingowcem ....musisz mnie sporo nauczyc....wiec droga to osiagniecia pelnej satysfakcji moze byc bardzo dluga....musisz sie uzbroic w cierpliwosc...mam nadzieje ze mi to wybaczysz????? ale moze star bedzie lepsza w te klocki...ehh zapowiada sie przyjemna konwersacja...... huuu bedzie goraco -
*| DADA |*
"wiec droga to osiagniecia pelnej satysfakcji moze byc bardzo dluga".... hmm ciekawie sie zapowiada... -
oj wujaszku.....what can i say????????? tak czasem bywa jak sie czlowiek dopiero uczy tej strategii jeszcze dobrze nie opanowalam inne ida mi znacznie lepiej..........wiesz doswiadczenie czyni nas mistrzami.... -
Anonim
yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no tak tak tak, oczywiscie macie racje moi drodzy, mam jednak male watpliwosci, bo.. hmm czy to chodzi o to ze ja... tzn czy Ty Monia bedziesz skimmingowala Pablosa podczas wtorkowego obiadosa???:>
Bo taka perspektywa moze byc nieco szokingująca dla niektorych uczesnikow tej imprezy :))) -
Anonim
A tak apropo znacie ten kawał?
Mężczyzna przed sne, leżąc w łóżeczku mowi do żony:
- Kochanie, zdrobisz mi laseczke?
na to żonka:
- dobrze misiu, spuść sie do szklanki, wypije z rana
:) -
PabloS
Znacie, znacie ten kawał...
Oj Gwiazdzisz ty zawsze masz jakieś problemy! Czy to ważne kto z kim i w jakiej kolejności to będzie robił?; ]
Przecież jesteśmy duze dzieciaki i chyba możemy możemy sobie poszaleć? Zresztą jak któraś z was będzie miała jakieś problemy natury technicznej to weźmie się Kotlera i tam poszukamy wskazówek...; D
Sięgniemy do źródła! -
Anonim
a no to spoko, u mnie nie bedzie problemow technicznych, naprawilam wszystko wczoraj:D
to w takim razie naszykuje pokoje zeby bylo troche intymnosci...; ) -
PabloS
-
Oj Pablo ja myslalam ze ty to z ta strategia nie masz zadnych problemow??????a ty mi tu mowisz ze jak by co to siegniemy do zrodla>>>>>>>>>ja sie tak nie bawie :( łełęęę.....myslalam ze konwersacje z j.lo i tusia juz cie czegos nauczyly -
elo elo gwiazda .... milo cie widziec,,,jaka tam intymnosc?
przeciez my mam zamiar analizowac ta strategie razem......