-
Anonim
narazie mamy tylko wyklady...zaszczyt kopnal caly pierwszy potok 3sem;przychodzi radzi cos sobie opracowac..ciezko bo gada i gada i to usypiajaco... wiem ze laborki beda straszne; jak to pozaliczac?
Ma ktos jakies opracowane materialy..?
sam zapach ksiazek z 70 roku mnie odrzuca -
Anonim
-
Anonim
Nie pocieszę Ci że jest cholernie trudno to zaliczyć... najlepiej wyporzyczyć książkę do UTC Traczyka Supron lubi dawać z niej zadania na egzaminie...
Powiem że termin zerowy jest jedynym terminem w którym można to bezboleśnie zaliczyć!!!
Mniej wiecej 70 % osob z kazdej grupy dziekańskiej ma warunek z tego przedmiotu a to o czymś świadczy =)
-
banan
ja sie nauczylem UTC na podstawie starych projektow ktore probowalem ogarnac na laborke i z ksiazki zielinskiego. W razie potrzeby powinienem jeszcze gdzies miec nasze projekty z laba, a ze conieco jeszcze pamietam to ew moge sprobowac cos pomoc. Co do zaliczania to rzeczywiscie najlatwiej na zerowce, ale pozniej tez sie da, czego ja jestem najlepszym przykladem; ) -
-
Anonim
wszystko czego potrzebujesz znajdziesz w akademiku:) popytaj ludzi a dostaniesz projekty zarówno na lab jak i egzamin
ja uczyłam się do egzaminu tylko z książki Traczyka... rezultat: 4 i bez ustnego( heheh nie ma to jak podnieść swoje morale;P) -
banan
mialem sie nie chwalic, ale jak juz zaczelas to co tam-tez mam 4 i bez ustnego (bardzo dobra opcja bo on lubi na ustnych wywalac; ) ) a uczylem sie z zielinskiego; P -
TJD
A gdy już nieszczęśliwie trafisz na ustny to pod żadnym pozorem nie mów mu odrazu wszystkiego co wiesz na zadany temat. Ja tak zrobiłem za pierwszym podejściem i dostałem tekst w stylu: "To skoro pan sobie z tym tak ładnie i szybko poradził, to niech mi pan jeszcze powie coś o (...)" Skutek łatwy do przewidzenia - 3 minuty odpowiedzi i **uj. Drugie podejście było już bardziej taktyczne. Znając (fartem!) odpowiedź na pierwsze pytanie i mogąc jej udzielić w 3min dałem się ciągnąć za język przez 15min :p Nie miał siły już pytać -zaliczył; ) -
Anonim
Supron!?
Cyfron?!
Bramkowicz...
jak zwał - tak zwał...
powiem co wiem (do dziś mam warunek):
laborki są przyjemne.
Gotowe projekty jak powiedziała Gosia znajdziecie u kolegów ze starszych lat (akademik)
Laborki można łatwo i szybko zaliczyć.
problemem jest egzamin i tutaj rad nie daję, bo sam nic do dziś nie wskórałem :) -
Anonim
Supron ma z UTC wszystkich, łącznie z informatyką więc nikt mu nie ucieknie :).
Laborki są spoko, tylko trzeba oddawać projekty w terminie i jak najszybciej robić ćwiczenia zadane na lekcjach, bo system oceniania laborek jest jakiś dziwny... Niby ludzie oddają tak samo i robią wszystkie ćwiczenia a oceniani są różnie...
Co do wykładu to rzeczywiście najlepiej nauczyć się na zerówke i zdać jak najszybciej bo im dalej tym gorzej. Potem albo ciężko się z nim umówić na pisemny, albo robi w beznadziejnych terminach, albo nie chce robić wcale :/. Tak samo jest z ustnymi, ja we wrześniu byłam u niego 3 razy i dopiero za 3 wogóle dostałam sie na egzamin (ale qrde Traczyka przeczytałam ze 4 razy i się udało :D). No i najlepiej chyba wchodzic jako pierwsza osoba danego dnia bo wydaje mi się, że wtedy są największe szanse na zdanie (wynika z moich obserwacji :] ).
Ogólnie nie martwcie się, UTC to jeszcze nie jest najgorsze co was może spotkać :D. -
ANDY
najgorsze są jego wykłady jak gada o tych zerach i jedynkach, jakby to cos ciekawego bylo, ale jakos nic z tego nie wynika.... z miloina zer i jedynek robi jakas tabelke gdzie sa 4 linijki...ale skad sie to bierze..błeeee. czy gdzies są dostępne gotowe materiały do tego dziadostwa?? -
Miszaq
polecam książke Traczyka, jak sie skuma z grubsza co i jak na podstawie tej książki to z egzaminem nie będzie większych problemów, oczywiście czym wcześniejszy termin tym łatwiej. -
kupon_promocyjny
-
ANDY
-
Domi
-
marian_ka
-
ANDY
ok to musicie mnie jakos złapac na PW po swietach...(oczywiscie tych listopadowych) :)) -
kupon_promocyjny
-
ANDY
-
(: Alicja :)
-
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne