-
Ojczyzna Polszczyzna
to niech ja wiem, gdzie idziemy, bo u licha, wiem tylko że na wolę, a potem co?? -
Anonim
tak...wola...potem...miedzynam i chiba bo konrado chcial...barbie bar bo sie z t ustawilam...potem niewiem noc pokaze...a wola to o ktorej? -
Ojczyzna Polszczyzna
-
Anonim
-
-
barbie bar= ul.żółrawia 6/12
kurde ... pod tym adresem co chwila jest co innego....wniosek..... po chwili elitarnego pirw bytu a potem lansjerki odchodza w zapomnienie i na ich miejsce powstaja nowe! boze, co z bzdura :)
no ale zobaczmy co tam
a
miedzy nami = to jesli sie nie myle centrum warszawy a nie ochota kochana. mn jest z 200metrow od smyka :)
to jak sie ustawiamy? -
Anonim
no jakby kto jutro czyli 11.03.2005 na gig na squat chcial ...isc...to prosze sie zglaszac,bo ja jutro ju ustawiona z ziomkami i go...ale sobota aktualna...niech sie donna wypowie o ktorej do niej uderzyc jak w dymek z zaopatrzeniem bezalko; )....no czekamy az podkowa da glos...widzi niebo i mysli....ale niech przestanie na te jedna noc :P -
nieeeeee no ustawiamy sie w takim razie na sobote. jutro mysle ...sofciki tak jakby a w sobote tugeder udezymy na ta wolke i potem gdzie juz fantazja poniesie a! i chcialam przypomniec ze miala byc "atrakcja" wieczoru...
cos ulotnego przypomne...
no! to ja mysle sobota a jutro ...a jutro sie okarze; D -
Ojczyzna Polszczyzna
no więc podkowa się odzywa, halo, odbiór: wolka o 19 chyba styka nie? tradycyjnie.............niebo i myśli, taaaak, chociąz teraz to nalewkę z wiśni domowej roboty popijam, pyyyycha :) -
12 marca, sobota , wolka, 19:00
tak?
nalewke tez mozesz przytargac; D -
ijo
-
-
Anonim
kurde ale dupa ilon.....ja cie za....ie....znowu?!?! jak zwykle ostatnio!!!!...zaraz napisze do twego liebe i bedzie...nie idziesz hmmmm...
... a wlasnie cinek to zbiera u mnie minusy za ten nadzor nad twoja osoba...ja mu dam on byl 2gi po mnie a tera sie rzadzi!!!
a zreszta ja tera tez nie w nastroju imprezowym :( -
ej, do jutr nastro moze sie zmioecic:)
a po za tym to ja sobie pomyslalam ze nie musimy jakos daleko i drogo udezac w te sobote bo kurcze jesli dojdzie do skutku "chwila ULOTNA jak ulotka" nie bedziemy MOZE wybredne; )wiec beauty no boj bidy bo jutro humor bedzie lepszy :)
joł -
Anonim
no ... i hope
wlasnie chwila ulotna ... wszystko takie jest ... jest a potem koniec i juz nie ... fuck shit ... ok niewazne ... jutro bede sie smiac i bawic mimo swiadomosci nieuniknionego konca -
Ojczyzna Polszczyzna
koniec na azie nie nadchodi, a ty ilona idziesz i bez dwóch zdan, bez kitu, nie ma opcji, koniec kropka, nie ma nawet o czym gadać!!!!!!! -
popieram kolezanke joanna
a kolezanka g. ... zmieni zdanie jak tylko usiadzie z nami... przy stole &;D -
Anonim
-
Anonim
No to co z tym jutrem??? A Ijo idzie bez dwóch zdań!!! Ale czy wogóle ja idę... to nie wiem... -
Anonim
cooooooooooo?!?!? nie ma tak...konrado to juz ktorys z kolei raz .... aaaaaa wrrrrrrrrrrr .....no sam wymyslasz ..... a potem lipa ..... nie ma opcji i ty i ilona macie isc bo ....zrobie krzywde!!!! :P -
Cinek
Wtrace swoje 5 groszy co do wypowiedzi Goski...A wiec nawet ani nic nie wiedzialem ani nie rozmawialem z Ilona o sobocie..to raz... dwa,ze naprawde niczego jej nie bronie i moze sobie isc,zaden problem,ja nie moge...
trzy zadnego nadzoru nad Ilonka nie sprawuje.. bez odbioru pa