XL L.O. Żeromski - Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak zwykle, 31 sierpnia o godz. 12 pod kolumną Zygmunta na pl. Zamkowym*, odbędzie się spotkanie integracyjne. Niezwykle istotnym elementem tych spotkań są uczniowie klas starszych i absolwenci, którzy z przyjemnością poznają nowych kolegów i koleżanki, jak i udzielą odpowiedzi na dręczące was pytania.

Program spotkania jest zazwyczaj ustalany na miejscu, spontanicznie. Uczestnicy nigdy nie narzekali na nudę.

Korzystając z okazji, chciałbym zaapelować o pomoc uczniów klas drugich i trzecich, a w szczególności absolwentów. Wasza obecność będzie w tym dnu jest fundamentalna.

Gorąco zapraszam wszystkich pierwszaków, z pewnością nie będziecie żałować. Uczniowie obecnych klas trzecich wciąż z rozrzewnieniem wspominają spotkanie z 2005 roku.

Do zobaczenia za dwa tygodnie!

*Dojazd:
    autobusy - 116, 122, 175, 178, 180, 195, 503 (przystanek pl. Zamkowy)
    tramwaje - 4, 9, 13, 23, 26, 32, 46 (przystanek Stare Miasto)
  • Santiago Esteban

Czy jest sens spotykać się tuż przed rozpoczęciem roku, skoro tylko kilka dni będzie dzielić każdego z nas od pierwszego spotkania w Żeromie?; )
  • Anonim

Oczywiście, że jest. Gdybyś był świadkiem poprzednich spotkań, zmieniłbyś zdanie. Poprzednie odsłony spotkały się z gorącym przyjęciem.

• Anonim

kurde. fajnie. :)
  • Anonim

Poza tym możliwe jest, że po tym spotkaniu już nigdy nie będziesz miał okazji spotkać absolwentów.

31 sierpnia będziesz miał możliwość zawarcia znajomości z kolegami z klasy, zanim przekroczysz próg szkoły. Wiem z autopsji, że większość uczniów woli wcześniejsze spotkanie w zupełnie innym miejscu i okolicznościach!
  • Anonim

Piotr, wiesz dobrze, że absolwentów nie da się nie spotkać. :) szczególnie niektórych.; )
  • Anonim

To prawda, ale Ci, którzy bywają w szkole stanowią mniejszość.; )

Jestem przekonany, że znajdzie się wielu absolwentów, którzy z przyjemnością przyjdą.
  • Anonim

Ja pewnie przyjdę żeby zobaczyć młodych. Szkołę będę odwiedzać raczej rzadko więc to będzie jedna z nielicznych okazji kiedy będę mógł się im dobrze przypatrzeć; >
  • Anonim

Świetnie, Papież. Mam nadzieję, że wielu Żeromszczaków pójdzie za Twoim przykładem.
  • Anonim

>Możny napisał
    >że wielu Żeromszczaków

Błagam cię, nie korzystaj z tego obrzydliwego słowa :)
  • Anonim

a Ty zmień nazwę bo bluźnisz :)
  • Anonim

Dlaczego? Mam wpisane "papież", nie "prezydent"...
  • Anonim

Papież niestety nie może zmienić nazwy ekranowej.
  • Anonim

Możny dobrze mówi.
  • Anonim

>Papież napisał
    >Dlaczego? Mam wpisane "papież", nie "prezydent"...

kłaniam się :)

nie może bo?
  • Anonim

Kanclerz i Możny tez mogą zmienić.
  • Arsena

Gott, to może i ja przyjdę.
  • Anonim

i może ja...
  • Patrysiaa:D

ja chyba raczej przyjdee
  • Anonim

To może i ja...