-
Orka
Siema - mam nadzieje że nie długo ( podobno do końca tygodnia ) będzie śnieg a potem słonko i rusze DR - ką szukać wiosny. Po zlocie w Giżycku zimy mam dosyć. Zlot fajny tylko zimno jak nigdy. -
BellaIza
Zima bedzie i bedzie. Ja juz nie wierze ze sie skonczy :) bo przeciez to paranoja. Zabraszam na wyspe krola artura tu sezon prawie caly rok. pomijajac te dni kirdy zima chce sie troche pobawic -
Anonim
No tak tak zima ma byc jeszcze przez caly marzec :(
A na tej wyspie to za duzo deszczu pada jak dla mnie :)
Pozdro -
Orka
z ostatnie chwili - zima będzie jeszcze przez tydzień a potem na motorek i w drogę ! -
-
BellaIza
wcale nie pada.. przynajmniej nie ma tak ze leje tylko troszke pada :)
ale tez wole nasza pl pogode :) i atmosferke i ludziki :) hihihi a tu wole drogi -
Anonim
-
BellaIza
zamiast motocykili to tarktor by sie przydal :) na drogi :) no ale mam nadzieje ze to sie zmieni. zreszta jak kultura jazdy kierowcow tych w samochodach :) -
Anonim
Niestety co racja to racja :(
W naszym rejonie niestety jest najgorzej... -
Orka
tych w samochodach - spoko ale w autobusach i Tirach tych za wschodu to ma się wiele do powiedzenia. Moja żona ledwie wyszła z życiem dwa lata temu w drodze do Giżycka na zlot słoni tir ledwo wychamował jak wykonała figórę na kwale lodu. Ale w tym roku tylko było zajebiście zimno bo droga była spoko tylko jeden Tir w rowie .... -
Orka
-
Orka
/www.riders.pl/index.php?set_a lbumName=album408&option=com_g allery&Itemid=122&include=view _album.php -
Anonim
temat: kiedy bedzie czarny asfalt?
moze byc i czerwony, kiedy w polsce bedzie asfalt z prawdziwego zdazenia: rowny i przyczepny? -
BellaIza
:) taki co nawet na deszczu jest przyczepny ...
ja mysle ze nie szybko