-
Aless
-
free time..hardly eva martaf.
a z jakiej racji ta babka pazura się nadaje do jury? co ona ma do tego wszystkiego? -
O' Hail J!!!
"Wesprze ich Weronika Marczuk-Pazura, która czujnym okiem doświadczonego producenta i organizatora widowisk rozrywkowych oceni szanse uczestników na sukces w świecie showbiznesu."
-
-
free time..hardly eva martaf.
to ona jest takim aż doświadczonym producentem że po chwili umie zobaczyć całą przyszłość osoby którą ma przed sobą? o skubana kaka to może powinna wróżyć z fusów ludziom i zarabiać jako wróżąca cyganka.
sick. out ją z jury. -
♥ ·•● Aniś ●•·♥
hejjjjciaaa; ) Tak czytałam te wpisy; ) i wypowiem się jako osoba uczestniczą w tym; ) Oczywiście zgadzam się ze wszystkim co prawda ja trafiłam w Wawie do 5osobowej komisji i żałowałam że nie do nich ale teraz stwierdzam że się cieszę; )))))))))) przesadzają trochę z tymi komentarzami; /;/ ale już taka ich rola niestety; ) Trudno się mówi...; ) Ale też zastanawia mnie to czemu Weronika jest w komisji; /;/;/ może po rozwodzie chcieli dać jej zajęcie; * -
Anonim
-
Anonim
sorry ze tak z innej beczki ale mam glupie pytanie. Jak jestem moderatorem jakiegos grona to jak moge "zaprosic" innego gronowicza zeby tez byl moderatorem? Oswieccie mnie; D -
Anonim
Michał Piróg na żywo wygląda tak samo nie ? xP <koniec> a wogule to słodki jest, ale ogulnie jury jako skłąd są cholernie chamscy ! -
Anonim
-
Anonim
-
Gabi
-
Anonim
pirog jest czasami za ostry ale i tak mi sie podobaja jego opinie.Dobrze ze mowi prosto z mostu, wkoncu wybieraja najlepszych tancerzy :) Egurrola jest slodki; d , bardzo go lubie.A za Pazure moglby byc ktos inny... -
dzel
-
-
Pietras...
Zgodze się z Tobą w 100%, Egurola zna się na tańcu a Piróg tylko by dogadywał innym żeby bylo im przykro! To jest naprawdę chamskie! -
Anonim
Piróg jest z założenia wredny, chociaż czasem, czasem ma 'miłe' nie to złe słowo raczej 'przyzwoite' komentarze. Pazura zawsze jest neutralna. A Augustin hmm ocenia sprawiedliwie, więc uważam że jest ok. Poza tym jest śmieszny ^ -
...
Eee tam piróg jest spokooo; p ... Chodź czasem naprawde sprawia duzo przykrości ... Ale cóż lamusów nie wezmą do Finału; ] wiec musza być konsekwentni ... -
Anonim
Augustin jest zajebist świetnie ocenia.
Weronika też jest zajebista jes ratunkiem dla nich.
A Piróg jest po prostu zajebisty
-
szarfanka
>karka napisała:
>Augustin jest zajebist świetnie ocenia.
>Weronika też jest zajebista jes ratunkiem dla nich.
>A Piróg jest po prostu zajebisty
>
pfff tak jasne wszyscy są ,,zajebiści'' -
sara
>~Joanna:.. napisała:
>Jak to?! Przecież wszedzie jest napisane przez osoby co
>były na castingu, że JURY to Egurrola, Piróg i Pazura...
>
>Chyba, że Józefowicz jako ta 4 osoba bedzie?
Jak idziesz na casting to na początku nie ocenia cie Agustin,Weronika,Michał jest inaczej ocenia cie chyba Jaggielski Kasia Kizior itp. Właczają ci muze i musisz do niej tańczyć jak im sie spodoba i tak dalej czujesz rytm to ocenia cie Egurrola,Piróg i Marczuk Weronika jak nie to papa. -
Margotek
mi coraz bardziej zaczyna działać na nerwy Weronika :/
a szczególnie jej komentarze..
co do Piróga ? zna się na rzeczy to komentuje - od słodzenia jest Rusinowa i Pazura
You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30
Miejsca grona (4)
-
Devil's Dance Studio Marynarska 14, Warszawa
-
fair play studio warszawa plac grzybowski, warszawa
-
www.Szkolytanca.pl Emilii Plater, Warszawa
-
Szkoła Tańców Karaibskich www.sho.pl Aleja Niepodległości, Warsaw
- Dodaj miejsce