-
VIRGIN MARY WEARS THE TROUSERS
-
Anonim
ej qmajcie wczoraj cisne na reiwrach patrze czysto wyciagam tube, nagle podbiega 2 ziomow z moich rejonow, od razu wiedzialem ze to moje ziomy bo po szelescie rozpoznalem, odrwacam glowe a tu jeden z nich dlugi hery zapuscil pod pachami mowie ej kolo co ty robisz zaraz cie tiktakiem 126p rozjedziemy, koles niczym malysz wyskoczyl na plot, palenie bylo dobre, pozdro; ) -
Grono.Net
-
VIRGIN MARY WEARS THE TROUSERS
-
-
Glaca
EEe maam tszy pytania 1: kto ma na spszedasz naklejkie "kenłud" na mojego GOLFA dwUjke ? 2: co mam zrobic bo mnie sie rostempy porobily na bicepsie nie i nie wiem jak je zatószowac ? 3 eeee zapomnialem... -
s314ryt
-
s314ryt
wlasnie wrocilem z pakerni i mam 10nalepek tik tak na swoim 126p :)) rzadze na goclawiu, jak jakis lanser chce mi podskoczyc, to mozemy sie zgadac na 3/4 mili :)) -
bartosz
Noszę dresy ale nie utozsamiam się z dresiarzami...
popieram was, w 95 % to realni debile -
Wyjec
Elo elo,
Wiatm zIomY, z kariny dresów czyli wlkp. Osatnio znieważono mnie maksymalnie....zerwano mi mój srebrny łancuch i ktos porysowal mi moja zajfajna, ztuningowana Calibre ( alusy, radio Blałpunkta). Ale nie martwcie sie, my na poznanskiej Wildzie jeszce dojebiemy tej bandzie z Jeżyc. Tzreba rozprzestrzeniac nasze wlsoci, a szczegolnie ztrba tepic te pedalskie studenckie kurwy z UAM. joł ziomy, elo.
Czarny opel calibra rulez.