- 1
- 2
-
Na Pumeusza, Adisa, Reebbe...
zaklinam wszystkie sznurówki - przybywajcie! -
Anonim
-
Anonim
Witam! Pozdrawiam z krainy trzema paskami płynącej, ojczyzny Adidasa i VW Golfa. -
-
Rozi Rozmus
Cze cze,
wlasnie wrocilem ze swojej budki z dresami na bazarze X-lecia. KRESZ znowu na topie.
w ogole na silce kumpeldal mi sterydy ale cholera nie moge ich brac bo mi krew z nosa leci. macie jakies tipsy do tego ?:) -
Anonim
ROZMUS RZEBY CI JUHA Z KIHAWY NIE LECIALA TO JEDZ DUZO ODRZYWEK WIESZ TAKIH Z BIAUKIEM I WITAMINAMI BO TO JAK KREW CI Z NOSA LECI TO CHYBA ZNACZY ZE NIE MASZ WITAMIN CZY COS JA SIE NIE ZNAM ALE KUMPEL CZESIEK MI MOWIL CO JUSZ 10 LAT KOXUJE I W BICEPSIE MA 65CM I JEMU TO JUCHA NIE WIDZIALEM ZEBY LECIALA POZDRAIWAM CIECHU -
Anonim
wczoraj kupilem 2 nakeljki na szybe to tic-taca 126p z napisem pionier ale nie moga sie zmiescic ani z tylu anie z przodu,
jak myslicie, gdybym tak na polowe przecial naklejke i pion(1)
z przodu wrzucil a ier(2) z tylu to chlopaki na pakerni mnie wysmieja ? jestem rozdarty wewnetrznie jak bohater dresnoniczny
konrar dressendorf i nie wiem czy nakleic wg. sposobu pierwszego czy tez moze nakleic z boku no ale wtedy jak bede otwieral i zamykal drzwi od tic-taca to naklejka wreszcie odpadnie, pomozcie! heh, ide popakowac, n@r@
-
kle-kot
Będąc wyznawcą kultu trzech hipostaz pochwalić się muszę kradzieżą komórki z podwórka na gospodarstwie obok. Na akcję założyłem dres kreszowy model "3xpiękno". Przypadkowych światków okradłem z pieniędzy i pobiłem bez względu na ich płeć. Czuję się bardzo zadowolony i wiem, że dobrze zrobiłem zabijając tę starszą panią, która pilnowała knury za komórką. A teraz Adipas! =) -
Wasik
A ja kurwa bylem ostatniona imprezce,mowie wam TAAAKIE techno bylo. Kurwa! Skuter napierdal 160 bipiemow na sekude - wyjabalo mnie tak ze zapomnialem jakiej marki dres zalozylem i zgubilem kluczyki do beemki kurwa jakos tak sie niezle bawilem ale na szczescie beemka zakoszona oczywiscie byla wiec nie szkoda mi jej az tak bardzo w sumie.
Jebaj studenta! -
Grono.Net
Przybywam jakoż mię paroksyzm ostatnio pewnym zdaniem zachwycił co proroctwem może być "Wśród dresiarzy mąż Twój czeka, wszak to grono najczystsze" :) -
Anonim
jutro ide na stadion X-lecia po nowy dres i swieze pachnace paskiem rzemykowym mokasyny w kolorze bialego sweterka "nike" kolekcja wiosna/lato 2002.
dres jak dres, ale ma jedna ceche ktora go wyroznia, tj.
wszelakie plamy z krwi znikaja po pierwszym praniu!
struktura materialu z ktorego jest zrobiony, podobnie jak w fizyce metali tzw. siatka krystalograficzna jest romboidalna co nie powzala czasteczka krwi pozostac dluzej na materiale niz do pierwszego prania, tak ! tak ! tak !
odkad sie urodzilem marzylem o taki dresie, teraz czuje sie jak nowonarodzony, jakbym dostal nowa beemke od swojego kolesia z dziupli, ahh, czuje, ze zyje! -
Grono.Net
CzE zIoMy Ja MaM pYtAnIe Bo JeStEm PoCzOntKuJaCa W tEj SuBkÓlTóŻe WcZeSnIeJ bYlAm PaNkIeM aLe Mi SiE tA mUzYkA nIe PoDoBaLa Bo WoGuLe RyTmIcZnA nIe ByLa WiEc LiCzE nA tO zE wPrOwAdZiCiE mNiE dO sWiAtA sZeLeSzCzAcYcH sPoDnI w PoMaRaŃcZoWe PaSkI
MaM pYtAnIe CzY mAcIe JaKiS pRoGrAmIk Do TaKiEgO cOoL pIsAnIa?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !?!
Bo Mi SiE KoMp WiEsZa oD wLaCzAnIa I wYlAcZaNiA CaPs LoCkA!!
JaK mAcIe PrOgRaMiK tO NaPiSzCiE jAk Go InStAlOwAc Bo Ja MaM z TyM CzAsEm PrObLeMy.
JoŁ -
LSS
-
Grono.Net
SoRi, CzEmU nIkT nIe OdPoWiEdZiAl Na MoJ pOsT?!?!?!?!?!?!?! JaK mOzEcIe ByC dReSaMi GdZiE tU tOlErAnCjA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! -
-
Nie rycz mała, nie rycz! Twoje łzy lecą mi na koszule z napisem - http://www.dresy.pl; portalu, który wskaże Ci jak przenieść do twego życia dyskoteki rytm i odnaleźć własny styl.
Jeśli zaś chodzi o zapytanie o ten frywolny styl klikania po ekranie to znam bardzo łatwą odpowiedz ma twe pytania.
Najlepsze bedą tutaj sprzętowe rozwiązania:
aby byc pewnym uzyskanego efektu zdemij plastikowy kadlubek z klawiatury, chociaz niemusisz, nastepnie polej zimnym piwem (ewentualnie herbata bawarską) po scalakach.Odczekaj chwile, nastepnie wejdz tutaj i napisz do nas aby sprawdzic czy literki sa juz wystarczajaco pijane i rozbrykane.
Możesz też skonstruować do tego specjalnego robota, np. z nakrecanej, klaszczacej małpki-dobosza, ktora można dostac na bazarze albo w szopach z suwenirami...
Pogadaj też z Czesławem, który kiedyś programował pralki i zna bejzika to ci jakiś skrypcik wyklika..
szacun&pozdro -
Anonim
Wielkie Y0 dla Was, ziomale!
Zakumajcie moją zajawkę, wczoraj rzuciłem w chuj kwadrat i wyszedłem z ril-spoko koleszkami w osiedla dziury pograssować po dzielni.
Normalnie, takie suczki biegały, że normalnie rymy się same w głowie układały. Chociaż, w rymach to moja łysa pała nie jest wporzo, ziomki z Elitarki Ha-Ha osiedla kumają bardziej, yo masa.
Niezłe niunie, niezłe. Cieszę się, że wyppuncowałęm wszystkie 5 pasków (dwa na dressie, dwa na adkach i jeden na czole, od kosy człenia z ostatniej dyski).
Paroksyzm: sporzo bluza i szacun adki. -
Grono.Net
DzIeKi Za RaDy AlE jA nIe ZnAm ZaDnEgO cZeSiA cO pRaLkI kOnStRuUjE!!! On ChYbA jEsT z InNeJ dYsKoTeKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
eJ zIoMy ByLaM nA StRoNcE DrEsY.Pl AlE nIe BaRdZo RoZuMiEm Co OnI tAm NaPiSaLi!!!!!!!!!!! To Po PoLsKu?!?!?!?!?!?!?!??!?!?! bO u NaS nA dYsCe SiE iNnEgO sLaNgU uZyWa WiDoCzNiE mUsZe SiE jEsZcZe SpOrO nAuCzYc!@#$%^&*()_+}{":?>< -
VIRGIN MARY WEARS THE TROUSERS
Joł madafaka!
Jestem wporzo ziomalą w ortalionowym dresie z czterema paskami fluorescencyjnymi (bo od przybytku głowa nie boli). Gdy założyłam pierwszy raz dresiwo, to już wiedziałam, że to jest to. Dlatego mam nawet do spania piżamę z 4 paskami, taki mam sentyment! Buty mam w stylu Kosmobut, całe takie srebrne, też z paseczkami. Włosy, to się wie, że żelik. Stawiasz wszystkie na baczność, o artystycznym nieładzie zapomnij. A czasem jak na dicho wyskoczę do remizy, to i robię pianką superskręt, coby się rzucać w oczy na densflorze. Wożę się na łokcia z ziomalami furmanką po mieście. I jest spokoo. Moje motto życiowe brzmi: zapal jointa i siem wyloozooy. To tyle o mnie ziomale, cieszę się, że jet forum o naszej subkulturze. Dresiarze łączcie się! Pozdroj0! -
Anonim
Elo ziomusie
Sie tu na gronie brandzlujecie a ja mam cynk ze wam jakas ekipa podpierdolila dekle w malczanach.
Jestem zmiazdzony po fecie wiec ide w kimono ale wykmincie co z padlina zrobic.
Bez kitu wyjebke musza dostac. Wiecie o co biega
Nara nara -
Grono.Net
kOlOrOwE sNy KiEdY jA dOtYkAm CiEbIeEeEeEeEeE
yEeEeEeEeE oOoOoOoO
tO mNiE tErAz NoSi; D -
Grono.Net
- 1
- 2