Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • faidros

• 10/05/2004 23:27
    Na Pumeusza, Adisa, Reebbe...
    zaklinam wszystkie sznurówki - przybywajcie!
  • sn

• 10/05/2004 23:39
    jestem jestem pod agrestem
  • ciesław

• 11/05/2004 00:23
    Witam! Pozdrawiam z krainy trzema paskami płynącej, ojczyzny Adidasa i VW Golfa.
  • Rozi Rozmus

• 11/05/2004 20:33
    Cze cze,
    wlasnie wrocilem ze swojej budki z dresami na bazarze X-lecia. KRESZ znowu na topie.
    w ogole na silce kumpeldal mi sterydy ale cholera nie moge ich brac bo mi krew z nosa leci. macie jakies tipsy do tego ?:)
  • ciesław

• 12/05/2004 01:22
    ROZMUS RZEBY CI JUHA Z KIHAWY NIE LECIALA TO JEDZ DUZO ODRZYWEK WIESZ TAKIH Z BIAUKIEM I WITAMINAMI BO TO JAK KREW CI Z NOSA LECI TO CHYBA ZNACZY ZE NIE MASZ WITAMIN CZY COS JA SIE NIE ZNAM ALE KUMPEL CZESIEK MI MOWIL CO JUSZ 10 LAT KOXUJE I W BICEPSIE MA 65CM I JEMU TO JUCHA NIE WIDZIALEM ZEBY LECIALA POZDRAIWAM CIECHU
  • sn

• 12/05/2004 10:23
    wczoraj kupilem 2 nakeljki na szybe to tic-taca 126p z napisem pionier ale nie moga sie zmiescic ani z tylu anie z przodu,
    jak myslicie, gdybym tak na polowe przecial naklejke i pion(1)
    z przodu wrzucil a ier(2) z tylu to chlopaki na pakerni mnie wysmieja ? jestem rozdarty wewnetrznie jak bohater dresnoniczny
    konrar dressendorf i nie wiem czy nakleic wg. sposobu pierwszego czy tez moze nakleic z boku no ale wtedy jak bede otwieral i zamykal drzwi od tic-taca to naklejka wreszcie odpadnie, pomozcie! heh, ide popakowac, n@r@
  • kle-kot

• 12/05/2004 16:06
    Będąc wyznawcą kultu trzech hipostaz pochwalić się muszę kradzieżą komórki z podwórka na gospodarstwie obok. Na akcję założyłem dres kreszowy model "3xpiękno". Przypadkowych światków okradłem z pieniędzy i pobiłem bez względu na ich płeć. Czuję się bardzo zadowolony i wiem, że dobrze zrobiłem zabijając tę starszą panią, która pilnowała knury za komórką. A teraz Adipas! =)
  • Wasik

• 13/05/2004 20:38
    A ja kurwa bylem ostatniona imprezce,mowie wam TAAAKIE techno bylo. Kurwa! Skuter napierdal 160 bipiemow na sekude - wyjabalo mnie tak ze zapomnialem jakiej marki dres zalozylem i zgubilem kluczyki do beemki kurwa jakos tak sie niezle bawilem ale na szczescie beemka zakoszona oczywiscie byla wiec nie szkoda mi jej az tak bardzo w sumie.

Jebaj studenta!
  • Santa Claus

• 14/05/2004 19:44
    Przybywam jakoż mię paroksyzm ostatnio pewnym zdaniem zachwycił co proroctwem może być "Wśród dresiarzy mąż Twój czeka, wszak to grono najczystsze" :)
  • sn

• 14/05/2004 20:40
    jutro ide na stadion X-lecia po nowy dres i swieze pachnace paskiem rzemykowym mokasyny w kolorze bialego sweterka "nike" kolekcja wiosna/lato 2002.
    dres jak dres, ale ma jedna ceche ktora go wyroznia, tj.
    wszelakie plamy z krwi znikaja po pierwszym praniu!
    struktura materialu z ktorego jest zrobiony, podobnie jak w fizyce metali tzw. siatka krystalograficzna jest romboidalna co nie powzala czasteczka krwi pozostac dluzej na materiale niz do pierwszego prania, tak ! tak ! tak !
    odkad sie urodzilem marzylem o taki dresie, teraz czuje sie jak nowonarodzony, jakbym dostal nowa beemke od swojego kolesia z dziupli, ahh, czuje, ze zyje!
  • Santa Claus

• 16/05/2004 12:46
    CzE zIoMy Ja MaM pYtAnIe Bo JeStEm PoCzOntKuJaCa W tEj SuBkÓlTóŻe WcZeSnIeJ bYlAm PaNkIeM aLe Mi SiE tA mUzYkA nIe PoDoBaLa Bo WoGuLe RyTmIcZnA nIe ByLa WiEc LiCzE nA tO zE wPrOwAdZiCiE mNiE dO sWiAtA sZeLeSzCzAcYcH sPoDnI w PoMaRaŃcZoWe PaSkI

MaM pYtAnIe CzY mAcIe JaKiS pRoGrAmIk Do TaKiEgO cOoL pIsAnIa?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !?!
    Bo Mi SiE KoMp WiEsZa oD wLaCzAnIa I wYlAcZaNiA CaPs LoCkA!!

JaK mAcIe PrOgRaMiK tO NaPiSzCiE jAk Go InStAlOwAc Bo Ja MaM z TyM CzAsEm PrObLeMy.

JoŁ
  • LSS

• 16/05/2004 21:02
    takie czasy, ze sie nosi adidasy! fa
  • Santa Claus

• 16/05/2004 21:59
    SoRi, CzEmU nIkT nIe OdPoWiEdZiAl Na MoJ pOsT?!?!?!?!?!?!?! JaK mOzEcIe ByC dReSaMi GdZiE tU tOlErAnCjA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
  • faidros

• 17/05/2004 02:19
    Nie rycz mała, nie rycz! Twoje łzy lecą mi na koszule z napisem - http://www.dresy.pl; portalu, który wskaże Ci jak przenieść do twego życia dyskoteki rytm i odnaleźć własny styl.
    Jeśli zaś chodzi o zapytanie o ten frywolny styl klikania po ekranie to znam bardzo łatwą odpowiedz ma twe pytania.
    Najlepsze bedą tutaj sprzętowe rozwiązania:
    aby byc pewnym uzyskanego efektu zdemij plastikowy kadlubek z klawiatury, chociaz niemusisz, nastepnie polej zimnym piwem (ewentualnie herbata bawarską) po scalakach.Odczekaj chwile, nastepnie wejdz tutaj i napisz do nas aby sprawdzic czy literki sa juz wystarczajaco pijane i rozbrykane.
    Możesz też skonstruować do tego specjalnego robota, np. z nakrecanej, klaszczacej małpki-dobosza, ktora można dostac na bazarze albo w szopach z suwenirami...
    Pogadaj też z Czesławem, który kiedyś programował pralki i zna bejzika to ci jakiś skrypcik wyklika..

szacun&pozdro
  • ftpd

• 17/05/2004 04:44
    Wielkie Y0 dla Was, ziomale!

Zakumajcie moją zajawkę, wczoraj rzuciłem w chuj kwadrat i wyszedłem z ril-spoko koleszkami w osiedla dziury pograssować po dzielni.
    Normalnie, takie suczki biegały, że normalnie rymy się same w głowie układały. Chociaż, w rymach to moja łysa pała nie jest wporzo, ziomki z Elitarki Ha-Ha osiedla kumają bardziej, yo masa.
    Niezłe niunie, niezłe. Cieszę się, że wyppuncowałęm wszystkie 5 pasków (dwa na dressie, dwa na adkach i jeden na czole, od kosy człenia z ostatniej dyski).

Paroksyzm: sporzo bluza i szacun adki.
  • Santa Claus

• 17/05/2004 08:44
    DzIeKi Za RaDy AlE jA nIe ZnAm ZaDnEgO cZeSiA cO pRaLkI kOnStRuUjE!!! On ChYbA jEsT z InNeJ dYsKoTeKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

eJ zIoMy ByLaM nA StRoNcE DrEsY.Pl AlE nIe BaRdZo RoZuMiEm Co OnI tAm NaPiSaLi!!!!!!!!!!! To Po PoLsKu?!?!?!?!?!?!?!??!?!?! bO u NaS nA dYsCe SiE iNnEgO sLaNgU uZyWa WiDoCzNiE mUsZe SiE jEsZcZe SpOrO nAuCzYc!@#$%^&*()_+}{":?><
  • VIRGIN MARY WEARS THE TROUSERS

• 18/05/2004 17:24
    Joł madafaka!
    Jestem wporzo ziomalą w ortalionowym dresie z czterema paskami fluorescencyjnymi (bo od przybytku głowa nie boli). Gdy założyłam pierwszy raz dresiwo, to już wiedziałam, że to jest to. Dlatego mam nawet do spania piżamę z 4 paskami, taki mam sentyment! Buty mam w stylu Kosmobut, całe takie srebrne, też z paseczkami. Włosy, to się wie, że żelik. Stawiasz wszystkie na baczność, o artystycznym nieładzie zapomnij. A czasem jak na dicho wyskoczę do remizy, to i robię pianką superskręt, coby się rzucać w oczy na densflorze. Wożę się na łokcia z ziomalami furmanką po mieście. I jest spokoo. Moje motto życiowe brzmi: zapal jointa i siem wyloozooy. To tyle o mnie ziomale, cieszę się, że jet forum o naszej subkulturze. Dresiarze łączcie się! Pozdroj0!
  • 876

• 19/05/2004 06:44
    Elo ziomusie
    Sie tu na gronie brandzlujecie a ja mam cynk ze wam jakas ekipa podpierdolila dekle w malczanach.
    Jestem zmiazdzony po fecie wiec ide w kimono ale wykmincie co z padlina zrobic.
    Bez kitu wyjebke musza dostac. Wiecie o co biega

Nara nara
  • Santa Claus

• 19/05/2004 08:26
    kOlOrOwE sNy KiEdY jA dOtYkAm CiEbIeEeEeEeEeE

yEeEeEeEeE oOoOoOoO

tO mNiE tErAz NoSi; D
  • Santa Claus

• 19/05/2004 14:40
    restecpa :>

• 21/05/2004 18:28
    bumszakalakajamamptaka
  • sn

• 24/05/2004 12:43
    ej qmajcie wczoraj cisne na reiwrach patrze czysto wyciagam tube, nagle podbiega 2 ziomow z moich rejonow, od razu wiedzialem ze to moje ziomy bo po szelescie rozpoznalem, odrwacam glowe a tu jeden z nich dlugi hery zapuscil pod pachami mowie ej kolo co ty robisz zaraz cie tiktakiem 126p rozjedziemy, koles niczym malysz wyskoczyl na plot, palenie bylo dobre, pozdro; )
  • Santa Claus

• 27/05/2004 04:11
    Szakunec.

• 09/06/2004 22:29
    Ale ucichliście :( Pozwólmy naszym dresom zapłonąć raz jeszcze..
  • Glaca

• 10/10/2004 18:54
    EEe maam tszy pytania 1: kto ma na spszedasz naklejkie "kenłud" na mojego GOLFA dwUjke ? 2: co mam zrobic bo mnie sie rostempy porobily na bicepsie nie i nie wiem jak je zatószowac ? 3 eeee zapomnialem...
  • s314ryt

• 29/04/2005 20:56
    aaaaiiiiiiiiiiiii! ziąąąs :)
  • s314ryt

• 29/04/2005 20:57
    wlasnie wrocilem z pakerni i mam 10nalepek tik tak na swoim 126p :)) rzadze na goclawiu, jak jakis lanser chce mi podskoczyc, to mozemy sie zgadac na 3/4 mili :))
  • bartosz

• 15/07/2005 10:37
    Noszę dresy ale nie utozsamiam się z dresiarzami...
    popieram was, w 95 % to realni debile
  • Wyjec

• 01/08/2005 23:04
    Elo elo,
    Wiatm zIomY, z kariny dresów czyli wlkp. Osatnio znieważono mnie maksymalnie....zerwano mi mój srebrny łancuch i ktos porysowal mi moja zajfajna, ztuningowana Calibre ( alusy, radio Blałpunkta). Ale nie martwcie sie, my na poznanskiej Wildzie jeszce dojebiemy tej bandzie z Jeżyc. Tzreba rozprzestrzeniac nasze wlsoci, a szczegolnie ztrba tepic te pedalskie studenckie kurwy z UAM. joł ziomy, elo.
    Czarny opel calibra rulez.
| |

to grono dojrzałe, ostateczny owoc mariażu ducha dziejów i ślepej pani zegarmistrz - ewolucji, f...

Miejsca grona (0)