ZioMki [19]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JiMy/TRN

Wiem, wiem, nie znamy sie i te de i te pe.. ale moze w polowe wrzesnia na 1 weekend zrobimy sobie maly wypadzik? Gdzies nad jezioro albo nad morze ? :D Ktos bylby chetny ? :P
  • ktusiek

hmmm....no propzycja ciekawa;]
  • ktusiek

• ktusiek

• JiMy/TRN

chyba ktos za duzo wypil :P
  • ktusiek

raczej ktos ma problemy z siecia;]
  • JiMy/TRN

Jak zwal tak zwal :D co 3 wpisy to nie 2 i nie 1 :D
  • mudi

coz..... ja na poznawanie nowych ludzi jestem chcetna.... tylko ciezko z czasem... a dopasowac jest sie trudno..... jak beda jakies konkrety to zobaczymy....:D
  • JiMy/TRN

Hehe, mudi, damy rade; ] Zapewnie przypadnie to w tak nietypowa date, ze nikt nie bedzie mial czasu :D

Ale kto wie :P

Ja jestem "za"; ]
  • mudi

oj.... no ostatnio przez torun przejezdzalam stopem..... no nie pomyslalam.....
  • JiMy/TRN

No fakt, tobie troszke daleko do torunia i raczej nie po drodze :|
  • ZulEk XXXX

witam all dawno tu nie zagladalem ale przeczytalem ze chcecie gdzies wyjedzac ja bym sie pisal ale gdzies nie zbyta zadaleko mej wioski :)) kolomojego miasta som domki 24 zl na dobe ale domki som dwu osobowe ale nie jest zlee :)) pozdrowionka dla wszyskich
  • JiMy/TRN

zulek: to czy ci sie to w ogole oplaca, jak to niedaleko ciebie? :D Idea wakacji jest taka, ze jedziesz gdzies, gdzie normalnie w ciagu roq trudno ci jest pojechac; ]

Ja tez mam takie opcje jak ty.. Nad jeziorem kilkanascie kilosow od Torunia.. domki w cenie 25-30 zl za dobe... W sumie najpierw trzebaby zebrac ludzi , zobaczyc kto skad jest, i zrobic zjazd w takim miejscu zeby wszyscy mieli rowno :D
  • ZulEk XXXX

JiMy: wiesz ja bym sie przejechal gdziekolwiek cale wakacje siedzialem w domq wiec co mam tu robic to juz wole sob jechac gdziekolwiek i cieszysc sie w gronie znajomych hmm... ciekawy jestem co wy tam uknujecie z tym wyjazdem :PP pozdrowionka :D
  • JiMy/TRN

Zulek: ej, no nie wiem jak reszta, ale ja mam jeszcze w planach nawiedzic nasze polskie morze w okolicach wrzesnia... chociazby na weekend :D

Nie mowie ze wypali wszystko, ale jak cos to sie gotuj na pierwsza polowe wrzesnia :D
  • mudi

ja rozwniez palanuje polskie morze.... jakos takos... hmm jeszce niesprecyzowalam daty... ale podejrzewam ze po 19.09 wiec kto wie kto wie.... moze i do spotkania dojedzie...:)
  • JiMy/TRN

mudi: oj, nie nie.. :| jak widzisz wyzej: napisalem ze w pierwszej polowie wrzesnia.. bo na druga musze byc w toruniu... mam praktyki w szkole i sa one obowiazkowe...
  • Grono.Net

;P
  • Grono.Net

jaki nowy q***! hehe
  • JiMy/TRN

Co sie bawisz; ]; ]
  • 1
  • 2
| |

Grono ZioMki martwym jest :P nie wchodzic, wypisywac sie, sio !

Miejsca grona (0)