- 1
- 2
-
JiMy/TRN
Wiem, wiem, nie znamy sie i te de i te pe.. ale moze w polowe wrzesnia na 1 weekend zrobimy sobie maly wypadzik? Gdzies nad jezioro albo nad morze ? :D Ktos bylby chetny ? :P -
ktusiek
-
ktusiek
-
ktusiek
-
-
JiMy/TRN
-
ktusiek
-
JiMy/TRN
-
mudi
coz..... ja na poznawanie nowych ludzi jestem chcetna.... tylko ciezko z czasem... a dopasowac jest sie trudno..... jak beda jakies konkrety to zobaczymy....:D -
JiMy/TRN
Hehe, mudi, damy rade; ] Zapewnie przypadnie to w tak nietypowa date, ze nikt nie bedzie mial czasu :D
Ale kto wie :P
Ja jestem "za"; ] -
mudi
oj.... no ostatnio przez torun przejezdzalam stopem..... no nie pomyslalam..... -
JiMy/TRN
-
ZulEk XXXX
witam all dawno tu nie zagladalem ale przeczytalem ze chcecie gdzies wyjedzac ja bym sie pisal ale gdzies nie zbyta zadaleko mej wioski :)) kolomojego miasta som domki 24 zl na dobe ale domki som dwu osobowe ale nie jest zlee :)) pozdrowionka dla wszyskich -
JiMy/TRN
zulek: to czy ci sie to w ogole oplaca, jak to niedaleko ciebie? :D Idea wakacji jest taka, ze jedziesz gdzies, gdzie normalnie w ciagu roq trudno ci jest pojechac; ]
Ja tez mam takie opcje jak ty.. Nad jeziorem kilkanascie kilosow od Torunia.. domki w cenie 25-30 zl za dobe... W sumie najpierw trzebaby zebrac ludzi , zobaczyc kto skad jest, i zrobic zjazd w takim miejscu zeby wszyscy mieli rowno :D -
ZulEk XXXX
JiMy: wiesz ja bym sie przejechal gdziekolwiek cale wakacje siedzialem w domq wiec co mam tu robic to juz wole sob jechac gdziekolwiek i cieszysc sie w gronie znajomych hmm... ciekawy jestem co wy tam uknujecie z tym wyjazdem :PP pozdrowionka :D -
JiMy/TRN
Zulek: ej, no nie wiem jak reszta, ale ja mam jeszcze w planach nawiedzic nasze polskie morze w okolicach wrzesnia... chociazby na weekend :D
Nie mowie ze wypali wszystko, ale jak cos to sie gotuj na pierwsza polowe wrzesnia :D -
mudi
ja rozwniez palanuje polskie morze.... jakos takos... hmm jeszce niesprecyzowalam daty... ale podejrzewam ze po 19.09 wiec kto wie kto wie.... moze i do spotkania dojedzie...:) -
JiMy/TRN
mudi: oj, nie nie.. :| jak widzisz wyzej: napisalem ze w pierwszej polowie wrzesnia.. bo na druga musze byc w toruniu... mam praktyki w szkole i sa one obowiazkowe... -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
JiMy/TRN
- 1
- 2