-
Chuda...
Proponuję zorganizować kampanię społeczną, w której podejmiemy ten temat. Zdobędziemy sponsorów(bez podtekstów) i ruszymy z akcją. Świnie mają prawo do życia,a tym bardziej do posiadania wzroku!yo! -
Anonim
Zgadza się, świnie muszą odzyskać wzrok, a w dalszej kolejności uzyskać nienaruszalność i poszanowanie swoich praw. Strategicznym celem kampanii powinno być ogłoszenie Powszechnej Deklaracji praw Świni... nad którą jeszcze pracuje... . Pozdrawiam. -
Chuda...
Drogi Towarzyszu!
Ogłoszenie Powszechnej Deklaracji Praw Świni pozwoli nam na stosunkowy postęp w podejściu cywilizowanych(i nie tylko)tego świata do problemu z jakim boryka się owy gatunek. Gdyby potrzebował Pan pomocy przy tworzeniu deklaracji, ewentualnie przy wprowadzaniu jej w życie-służę pomocą. Z mroźnym pozdrowieniem- Towarzyszka Małgorzata. Miłego dnia(to tak na marginesie)! -
Anonim
ta ja tutaj tylko na moment, mam nadzieje na szybka pomoc w rozwiazaniu mojego problemu, no wiec chcialem zamieszkac w chlewie powie mi ktos jak zamienic dom ekspresowo w chlew? -
-
Chuda...
Proponuję zakupić kilka sztuk trzody chlewnej najlepszego gatunku i umeblować jej jakiś pokój w domu.Poczekaj parę dni i powinno zadziałać! -
Anonim
gdybym mial pare dni to bym zaprosil kumpli, sa lepsi niz stado wieprzy, dawaj sposob na raz dwa! -
Chuda...
Zaprosc do domu najbrzydsza i najgrubsza dziewczyne jaka znasz-i tyle!Gotowe! -
Anonim
-
Chuda...
Przykro mi,ale w tym tygodniu robie chlew w innym miejscu!Platne z gory.Gotwka lub przelew.Dziekuje za uwage.
:)
hahaha -
Chuda...
-
Anonim
-
Anonim
-
Chuda...
-
Anonim
-
Chuda...
-
Anonim
gagghghaghgha; ] kurwa zes dojebał/a :P wez; ) ehh ludzie wy jestescie pojebani; ] -
Chuda...
Moja choroba psychiczna(ty definiujesz to jako pojebanie)wcale nie przeszkadza mi w funkcjonowaniu, co więcej, wręcz mi pomaga, kiedy każdego dnia spotykam na swej drodze prawdziwe ludzkie świnie!:)
Pozdro!